• Pagrindinis
  • įvairūs
  • 2VNT Anti-Glare Screen Protector, Apsaugas, Dangtis, Filtras, Dell XPS 13.4" 13 7390 Jutiklinio Ekrano Nešiojamas kompiuteris

Greita peržiūra

10

įvairūs

2VNT Anti-Glare Screen Protector, Apsaugas, Dangtis, Filtras, Dell XPS 13.4" 13 7390 Jutiklinio Ekrano Nešiojamas kompiuteris

€10.98 €9.77

Žymos: ką dell xps, pasiūlymai dell kompiuteriai, laikiklis grafikos kortelės, padengti huawei nešiojamas kompiuteris, 14 colių nešiojamas screen protector, 15.6 nešiojamas ekranas, dell xps touch screen protector, byla dell xps, dell xps 13 nešiojamas kompiuteris, byla dėl "dell" 5480.


  • SKU: s93007

Perkamiausi

Aprašymas

2VNT Sąsiuvinis Screen Protector, Padengti Oda (13.4 colių)

Jūs pavargote nuo apakinti atspindintis šviesą biuras šviesos aplinka?

Mūsų anti-glare screen protector galite pakeisti savo blizgus ekranas į matiniu paviršiumi.

Screen protector dydis yra 13.4"(16:10), ji taikoma tik matomas ekrano dalis.

Pakuotės Turinys: 2 x 13.4" (16:10) Sąsiuvinis Screen Protector

SAVYBĖS:

*Anti-Glare: Super plonas, optiškai skaidrus, 100% Anti-glare ir pirštų atspaudų.

*Ekstremalus Išbandymas: Kai yra žema temperatūra minus 30 C ir aukšta temperatūra 80 C, produktas niekada nesikeičia, net ir esant blogam orui.

*ARM medžiaga: ketvirtosios kartos ARM skystųjų kristalų medžiagos, 100% medžiagų, importuotų iš Japonijos, pagaminta Japonijos visus mechaninius procesus, be dulkių, aukštos skaidri, be jokių mažų taškų garantuoti puikus išvalyti ekraną.

*Ultravioletinių spindulių perimti: sumažinti LCD neišmintis pagal stipri šviesa, ir sumažina UV spindulių žalą, LCD, taip, kad jūsų ekrane bus naujas amžinai.

*Dvigubo poveikio optinė danga: AG danga (kovoti su anti-svaigsta galva) ir HD danga (pagerinti ryškumą), siekiant pašalinti akių nuovargį, taip siekiant apsaugoti savo akis.

*99% super šviesos pralaidumas: unikalus šviesos apdorojimo technologija padidinti skystųjų kristalų ekrano atkurti originalią spalvą, taip, kad ekranas yra daugiau gražių ir daugiau aišku.

*Super-dangos kietumas 5H drabužiai: Į paviršiaus kietumas per unikalus kietumas apdorojimo iki 5H , ir jis gali būti dėvėti, atsparus ir atsparus įbrėžimams, todėl, kad jūsų ekrane naujų amžinai.

*Atsikratyti radiacijos ir elektromagnetinės bangos: Elektromagnetinis banga izoliacija yra iki daugiau nei 99.7%, kad padėtų jums sumažinti radiacinės taršos, taip, kad jūs galite mėgautis patogiai, natūralų ir sveiką regėjimą.

Montavimas:

1. Švarus ekrano kruopščiai.

2. Atskleisti 1/2 colių ekrano apsauga, rūpintis, nelieskite lipniosios pusės.

3. Suderinti patirti skyrių su kraštus DS ekraną, įsitikinkite, kad ekrano apsauga hasbeen pateikti straightly.

4. Nulupkite kaukė su sąlyga, aplinkosaugos ¾enklelis, kai paraiška baigta.

Pamatyti savo veiklos rezultatų mūsų nuotraukos comparision:

Pagrindinės Priežastys, kodėl Perkant mūsų Produktai:

1. Mes esame įsipareigoję teikti Geriausius produktus rinkoje.

2. Mes turime TRIJŲ (3) Metų Garantija, nuo Pirkimo Datos.

3. Mes naudojame Sąlyginio Mokėjimo Paslauga. 30 dienų Pakeisti arba Grąžinti pinigus.

4. Visiems Vežimams oro paštu be JOKIO Papildomo Mokesčio.

5. Mes Gamyklos Tiesioginio Pardavėjo ir gali pasiūlyti Mažiausią kainą.

1. Jei jus domina daugiau dalių, mes galime pasiūlyti daugiau nuolaidų.Akivaizdu, kad daug!

2. Mes siūlome konkurencingas didmenines kainos, jei vietoje didelis užsakymą, nes mes gyvename puiki šalis su savo šlovės ---- pasaulyje gamintojo!

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: KH
  • Kiekis: 2
  • Naudoti: Anti-glare, Screen protector
  • Spalva: Skaidrus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Modelio Numeris: 13.4"

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€12.89 €9.03

įvairūs

Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Gėlių Nagų Kremas Konditerijos Patarimai Antgaliai Maišelį Tortas Dekoravimo įrankiai

Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Gėlių Nagų Kremas Konditerijos Patarimai Antgaliai Maišelį Tortas Dekoravimo priemonės Aprašymas: Pavadinimas:tortas dekoravimo burną set Medžiaga:430 nerūdijančio plieno ,PP,TPU Dydis:190*135*36mm Neto svoris:about310g Paketą, įskaitant: 30*nagų Dekoravimo +2*TPU krepšys +2*Apdailos nagai+2*konverteris +3*Kremas grandiklis+1*žirklės+1*pen+1*išvalykite

€48.69 €26.29

įvairūs

Atsitiktinis Batai Vyrams, Odiniai Sportbačiai Guminis Padas Vaikščiojimo Batai paslysti ant mados Prekės ženklo Vyrai Dizaineris balta Butai Vyrų Batai

Patarimai: Tai NE Standartas, EUR \ us Dydis.jums reikia tiksliai išmatuoti kojų ilgis.ir tada kreiptis į dydžių lentelė pasirinkite tinkamą dydį .Pėdos ilgis yra TIK STANDARTAS, skirtas klientams pasirinkti tinkamą dydį.Prašome įvertinti savo pėdų ilgio kaip foto žemiau Pastaba:Paprastai, siekiant ateina be batų dėžė,tik pora batų.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį