• Pagrindinis
  • Dviračių Dalys
  • Dviračio Galinės Sėdynės Atramą Kojoms Nustatyti, Dviračio Galinės Sėdynės, Vaikų Saugos Pagalvės Atrama Turėklą, Galiniai Kojų Pedalai

Greita peržiūra

10

Dviračių Dalys

Dviračio Galinės Sėdynės Atramą Kojoms Nustatyti, Dviračio Galinės Sėdynės, Vaikų Saugos Pagalvės Atrama Turėklą, Galiniai Kojų Pedalai

€27.16 €19.55

Žymos: haa raktas, suaugusiųjų dviračio galinės sėdynės, dviračiu, pėsčiomis peg, atgal dviračio sėdynės, motoroleris sėdynės, riba vaikas dviračio sėdynės, dviračių sėdynės vaikams, dviračių odinis balnelis, aerobar dviratį, bycicle balno oda.


  • SKU: s75811

Perkamiausi

Aprašymas

Dviračio Galinės Sėdynės Atramą Kojoms Nustatyti, Dviračio Galinės Sėdynės, Vaikų Saugos Pagalvės Atrama Turėklą, Galiniai Kojų Pedalai

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

MEDŽIAGA:medžiagos kokybė yra labai aukšta.Storio akytojo suteikia patogią jausmas ir paviršių galima nuvalyti lengviau.

PAGALVĖLĖS DYDIS: sėdynės pagalvėlės yra gana paprastas padas, kuris yra laikomas ant dviračio bagažinės pagal dirželiai (dviračių stovo nepridedami).Svorio ribos būtų svorio ribos stovo.

LENGVA ĮDIEGTI:gražus butas sunkiųjų dviračių stovo reikia įstatyti.Lengva prisitaikyti prie dviračių stovo.Gali būti naudojamas standartinis galinės Sėdynės ir univeral dauguma dviratį.

PATOGUS IR SAUGA: plati, paminkštinta sėdynė ir atlošas užtikrina patogų jojimo poziciją.Porankiai Turėklą ir Pakoja papildoma apsauga už savo vaikų saugumą.ATKREIPKITE DĖMESĮ:vaikams nuo 5 metų.

Jis yra labai patogus ir itin tvirtas.Juoda su Linijos Modelis atrodo madingas ir gražus, Whatsmore,tai gali padaryti jūsų vaiko saugumą.Tvarkingas išvaizdą, kad kelionės pilnas įdomus.Su šių dviračių priedų rinkinys, vaikams gali atsilošti ir atsipalaiduoti, kai jūs jojimo.

spalva: juoda

Medžiaga: sponge + metalas

dydis: 34cm*16cm

Pakuotės Turinys:

1*Pagalvėlės

1*Atgal

1*Porankiai

2*Pėdų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Svencionyspspc.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Svencionyspspc.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Papildoma informacija

  • Kategorijos: Galinės Sėdynės Kilimėlis
  • Naudoti: Vaikų Dviračiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vartotojas: VYRAI
  • Modelio Numeris: Dviračio Balno
  • Korpuso Medžiaga: Oda
  • dydis: as shown

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Slivchukk

    Description exact. The quality is 4-quite decent. Took for riding a child 5 years. Shipping fast. The packaging is just a package though need more rigid packaging but all arrived OK.

1pc Ištraukiama Ženklelis Ritės Slaugytoja Exhibiton ID Kortelės Ženklelis Turėtojas Mielas Įrašus Klavišą Kortelės Turėtojas Diržas Klipus Keychain Automobilių Pakabukas

Kiekis: 1pcs Modelis: 21 modelius Pavadinimas: Ženklelis Ritės Naudojimas: ID ženklelį turėtojas Medžiaga: Plastikas,Metalas Dydis: Kaip Paveikslėlyje Komplektą Sudaro: 1 VNT * Ženklelis Ritės, nei vardo kortelę. 100% brand new ir aukštos kokybės Aukštos kokybės medžiagos, baudos kūrinys ID savininkas ateina su elegantiška, turtinga dizainas.Atidžiai dizainas, puikiai

€2.41 €1.71

įvairūs

Automatinis Pieštukų Drožtukas 2 Skyles, Raštinės Reikmenys Drožtukas Elektros Studentų Tiekimo Modelis Atsitiktiniai Home Office Mokyklos Reikmenys

Aprašymas: Šios rūšies pieštukų drožtukas yra suprojektuoti su 2 angomis įvairių dydžių, tinka pieštukai nuo 6mm iki 12mm skersmens. Powered by 4x AA baterijos(neįtraukta), šios rūšies pieštukų drožtukas galėtų paryškinti pieštuku automatiškai, ir jis gali baigti 3-5 sekundes, sutaupyti laiko už jus. Šis pieštukų drožtukas yra nuimamas,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį