• Pagrindinis
  • įvairūs
  • S/M/L/XL 3D Rose IceCube Pelėsių Silikono Rožių Gėlių Ledo Pelėsių Naudojamas Vyno Gerti Apdaila Virtuvės Įrankiai ir Įtaisai TB Pardavimas

Greita peržiūra

10

įvairūs

S/M/L/XL 3D Rose IceCube Pelėsių Silikono Rožių Gėlių Ledo Pelėsių Naudojamas Vyno Gerti Apdaila Virtuvės Įrankiai ir Įtaisai TB Pardavimas

€4.63 €2.92

Žymos: kubas ice maker", diamond ledo pelėsių, kremas, ledų pelėsių silicio, ledo kubelių forma silicio, ice mold sphere, Ledo, ledo pelėsių silicio, ledo plokštelėje, ledo liejimo formos.


  • SKU: s73005

Perkamiausi

Aprašymas

3D Rose IceCube Pelėsių Silikono Rožių Gėlių Ledo Pelėsių Naudojamas Vyno Gerti Apdailos TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Sukuria Romantišką Oro: Įsivaizduokite, Rožės yra kintama gėrimai, pridedant neliesti romantikos su savo dieną naktį.

2. Apdaila: Didelis Lėto tirpimo estetinės ledo kubeliai srityse, kurios saugo jūsų gėrimą atšaldyti ir nebus praskiesta jūsų gėrimams.

3. Saugi Medžiaga: patvarus, maisto kokybės pelėsis yra BPA-free.Daugkartiniai ir Patvarūs .Netoksiškas ir Beskonis.

4. Lengva Naudoti: Labai lengva pašalinti.Po to, kai jis baigė visiškai jums tiesiog stumti iš apačios ir tada ištraukite ledus.

5. Paskirtis: Ledo šaltkrėtis gėrimai greitai, be lydymosi ilgai išliekantis, gaivus gėrimas.Puikus raudonas vynas, šalta arbata, šaltas užvirinti kavos, sodos vandens, limonado, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Dydis:

S: 32x27mm

M: 48x41mm

L: 61x51mm

XL: 77x65mm

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 5-10mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Silikono formos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Papildoma informacija

  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Modelio Numeris: Silikono Formos
  • Prekės Pavadinimas: Multiyilego
  • Medžiaga: Silikono
  • Sertifikavimo: MPT, LFGB, CIQ
  • Ledų Įrankiai Tipas: Kita

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€6.91 €4.14

įvairūs

Oro Drėkintuvas Eterinis Aliejus Difuzoriaus Mini Mielas Paprastas Rūkas Purškimo Namų Automobilių Eiti Iš Namų Merchandises

Aprašymas: 1. Super Quiet: Veikia tyliai.Tai neturėtų būti pavojingi, o jūs miego 2. Didelės talpos,sausas apsaugos, infiltracija ir Drėkina 3. Automatinis energijos tiekimui, apsaugos,anti-dry 4. Mini dydžio, lengvas ir kompaktiškas, paprasta nešiotis 5. Dovanos: 1 x USB Nakties Žibintas, 1× USB Ventiliatorius Techniniai duomenys: Pavadinimas:

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį