• Pagrindinis
  • Kompiuterių Ir Biuro
  • Vaizdo ekrane Flex vielos Sony FW VGN-FW16 FCG-3D1M M762 nešiojamas LCD LED LVDS Ekranas Juostelės kabelis 073-0001-6485_A

Greita peržiūra

10

Kompiuterių Ir Biuro

Vaizdo ekrane Flex vielos Sony FW VGN-FW16 FCG-3D1M M762 nešiojamas LCD LED LVDS Ekranas Juostelės kabelis 073-0001-6485_A

€8.82 €6.18

Žymos: baterija sony vaio vgn, c5 plokštė, led toshiba tv, šautuvas ginklas, airsoft gun metal, sony vaio vgn klaviatūra, tcon, priekinis skydelis pc, pubg kostiumas, ventiliatorius ssd.


  • SKU: s55204

Perkamiausi

Aprašymas

Prekės Specifikacija:

Kabelis Sony FW VGN-FW16 FCG-3D1M M762

P/N: 073-0001-6485_A

Komplektą sudaro:1 vnt Kabelis

Šiltas Pastaba: ( prašome perskaityti šią info prieš pateikdami užsakymą!!ačiū )

Dėl skirtingų gamint. partijos,kartais realios prekės gali būti šiek tiek kitoks, "outlook" arba spalva,bet su tokiomis pačiomis funkcijomis ir kokybės,pls dėmesį ir suprasti,ačiū !Prašome palikite pranešimą, P/N kodas!!!!!!

Apie Mokėjimą

Mes priimame hostingas.Atsiskaityti galite banko pavedimu per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union, PayPal, Kivi ir Ali Express".Prašome atkreipti kuo greičiau taip, kad jūs galite gauti prekę anksčiau laiko.

Pastaba: visi importo muitai šis punktas yra atsakingas pirkėjas

Apie Siuntos

1. Pasaulio laivybos (išskyrus keletą šalių ir APO / FPO).

2. Visi užsakymai bus tvarkomi laiku ir labiausiai užsakymai gali būti siunčiami per 2 dienas po apmokėjimo-tai patvirtino. (išskyrus Kinų švenčių dienomis).

3. Dėl išparduota ir švenčių dienomis, kai užsakymai gali reikalauti daugiau dienų, nei įprasta.prašome palaukti kantriai!

4. Mes tik laivas elementą prie patvirtino, kad spręsti, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

5. Neprivaloma būdas transportas: Svencionyspspc.lt nerimauti nemokamai logistika - lengva, Svencionyspspc.lt standartas transporto, naujokas super ekonomiką, e-mail lobis, AVS ir tt...

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs galite susisiekti su mumis ir siųsti elementą atgal į mus per 7 dienas po pristatymo.Jei elementą jau priklausė jums už daugiau nei 7 dienas, mes apsvarstyti naudojant elementą ir nebus suteikti jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Be to, jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Po grąžinant prekes, mes grąžinsime arba išsiųsti atsarginės dalys, atsižvelgiant į konkrečias aplinkybes ir savo norus.

4. Po grąžinant prekes, jei produktas, aprašytas "Taip" internetinio puslapio nuoroda neveikia, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

Apie Atsiliepimą

1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei jums patinka šis projektas, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums su puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

3. Prieš atidarydami ginčas, arba palikti mums neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis ir mes jums pateiksime geriausią sprendimą.

Apie mus

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu TradeManager arba E-mail!

2. Jūsų laišką bus atsakyta nedelsiant, o laišką bus atsakyta per 2 darbo dienas.Jei jūs negavote atsakymo iš mūsų, prašome siųsti pranešimą ar el. paštu!

3. Mūsų darbo laikas: nuo pirmadienio iki šeštadienio, Pekino laikas 9:00-19:00 (GMT + 8)

Papildoma informacija

  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: alyvinė
  • Modelio Numeris: FW VGN-FW16 FCG-3D1M M762
  • Tipas: Lankstus Plokščias Kabelis

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

€10.20 €9.69

Kompiuterių Ir Biuro

Lcd Kabelis Lvds LED Ekranas Vielos Linija "Dell" M6800 EDP FHD DC02C009Q00 08XC05

Prekės aprašymas 1) Būklė: nauja Pls patikrinti produkto nuotraukos, prieš pirkdamas!nuotraukų bazė nekilnojamo šaudyti, prašome susisiekti su mumis, jei jums kyla abejonių, ačiū. Laivybos būdas ir laikas 1) Mes išsiųsti elementai per 48 valandas po jūsų mokėjimo išvalytas, savaitgaliais ir atostogų metu, išskyrus. 2) apytikris

€0.95 €0.47

Kompiuterių Ir Biuro

8 pin vyrų ir moterų CPU Galios Keitiklio Kabelį, Švino Adapteris, Raštinės Reikmenys

Techniniai duomenys: 8 pin vyrų ir moterų kabelis, lengva naudoti. Taikoma CPU arba pagrindinės plokštės maitinimo. Naudojamas KOMPIUTERIO, nešiojamojo kompiuterio ar kompiuterio. Tipas: CPU Maitinimo Kabelis Medžiaga: Plastikas Savybės: Lengva Naudoti, Vyrų ir Moterų, Pratęsimo Kabelio Ilgis: 20cm/7.87 (Vidut.) Pastabos: Dėl

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį