Greita peržiūra

10

Vaisių Ir Daržovių Įrankiai

USB Įkrovimo Mini Česnakai Švīts Paspauskite Belaidžio Daržovių Čili mėsmalė, Tvirtas Paspauskite Mėsmalę, Maisto Procesorius, Virtuvė, Mini Įrankis

€17.59 €12.32

Žymos: česnakas, virtuvės organų, plytelių dalykėlių, mi mėsmalė, mini virtuvė, chopper česnako, vadovas paspauskite, namų ir virtuvės, česnakų smulkintuvas, paprika raudona.


  • SKU: s40461

Perkamiausi

Aprašymas

Specifikacija:

Sustiprinto versija 300ml elektros česnakai švīts Mini belaidė mėsmalė, Česnakai sutraiškytos česnakų mašina Maišant česnakų smulkintuvas

Talpa: 300ml.

Anglų pakuotė: dėžutė ir instrukcijos.

Priedai: 1 USB įkrovimo kabelis be kištuko + 1 trijų ašmenų pjovimo galvos.

Savybės

1. Elektrinis Smulkintuvas: elektrinis smulkintuvas leidžia jums atsisveikinti ranka-traukimas, kuriame jūs galite tiesiog paspausti mygtuką į viršūnes automatiškai sutraiškyti jį.

2. Tvirtas ir Patvarus: nerūdijančio plieno peilis yra tvirtas ir patvarus, ir gali sumažinti efektyviai.Maisto kokybės plastiko taurės sudėtyje nėra BPA, gali laikykite maistą saugiai, yra stiprus ir neturi būti bakterijų.

3. Greitai Pjaustyti: aštrūs ašmenys česnako chopper gali greitai pjaustyti česnakai, prieskoniai, riešutai, daržovės, mėsa, ledo kubeliai ir kt.Labai tinka mažoms maisto produktų.Jūs galite naudoti ją maisto ruošimui, papildantis kūdikio maisto, pochlebca gėrimų.

4. Lengvas valymas: Tiesiog įdėti maistą ar sudedamųjų dalių į mini kombainą ranka, uždarykite dangtį ir pradėti su vienu paspaudimu greitai pjaustyti maisto.Į dubenį ir peilis gali būti atskirti lengva valyti.

5. Puikus virtuvės įrankis, skirtas susmulkintų česnakų, susmulkintų imbiero, smulkintos šviežios paprikos, susmulkintų žemės riešutų (arachių), maltos mėsos, moliūgų pasta, ir t.t., kuri yra būtina turėti artefaktas maisto tyrimų mėgėjams.

6.Prieskonių švīts gali greitai, tolygiai ir smulkiai supjaustykite česnaką ir imbierą, ne slydimo bazę, todėl jūsų virtuvėje efektyvesnį.

7.Prieskonių chopper yra mažo dydžio, lengva laikyti, tvirtas ir patvarus, neužima virtuvės erdvės.

8.Maisto smulkintuvą gali ne tik padėti jums pjaustyti česnakai, imbieras, juodieji pipirai, bet taip pat košės, daržovės ir vaisiai, ir sutaupyti laiko ir energijos.

Pristatymas

1.Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, mes laivo Svencionyspspc.lt Standartinis Pristatymas; jei jūs nuspręsite laivas iš užsienio sandėlių, mes išsiųsti vietinės logistikos pristatymo.

2.Jūsų užsakymas yra paprastai išsiunčiamas per 24h, prašome būti daugiau pacientų laukti.

3.Nieko prašome leiskite man žinoti,mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

Paslauga

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

Papildoma informacija

  • virtuvės dalykėlių: Tvirtas, patvarus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • USB įkrovimas: Smulkinto Česnako Smulkinto Imbiero
  • Česnakai Chopper Paspauskite: USB Švīts Mašina
  • Susmulkintų Šviežių Čili: Paspauskite Daržovių Čili, Mėsa.
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Elektros Česnakai Česnakai Masher: Patvarus Mini Smulkintuvas Čioperis
  • virtuvės reikmenys: Mėsmale Prieskonių Švīts Prieskonių Čioperis
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Česnakai Presai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
  • Modelio Numeris: česnakai masher

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

€1.84 €0.94

Interjero Priedai

10x Pamušalas Skydelio Vidaus Duris, sąvaržėlių Vw Volkswagen Touran Tiguan Golf Passat Polių Plastiko Automobilių Fiksuotojo Kniedės

10x vidinių Durų Apdailos Skydelis Kortelės Įrašus Automobilio Plastikinių Tvirtinimo Kniedės Savybės: Šie atstumai tvirtinimo detalės yra pagamintos iš plastiko, tinka automobiliams.Automobilis geras aksesuaras, paprastai naudojami montavimo slenksciai, buferiai ir kitos apdailos.Jie gali būti naudojami dėl autobusų, traukinių, lėktuvų, sunkvežimių, lengvųjų

50pcs/aikštelė, Nemokamas Pristatymas 20g Sidabro/Juoda 316L Srugical Plieno Punk Atidaryti Hoopas Nosies/Lip/Antakių Žiedas, Auskarai Auskarai

Karšto Parduoti 316L Chirurginio Plieno Punk Atidaryti Hoopas Nosies/Lip/Antakių Žiedas, Auskarai Auskarai Baras Indikatorius:20g~0.8mmX8mm SHIPPMENT : Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant. Mes 100% Pasitenkinimo Garantija, kad visi mūsų klientai, jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį