Greita peržiūra

10

Šunų Drabužiai Ir Batai

Karšto Parduoti! 4PCS šunelis Batai Vandeniui Lietaus Pet Batai Šuo Šuniukas Guminiai Batai Saldainiai Spalvos Šuniukas Batai Pet products

€2.01 €1.04

Žymos: šuo, čiau šunų bateliai, boho chic stiliaus, namo numerio ženklas, šuo sandalas, derliaus guminiai batai., kilimų princesė, šuo batų, gogo šuo batai, straipsniai šuo batus.


  • SKU: s37892

Perkamiausi

Aprašymas

Pet Silikono Lietaus Batai Nešvarūs-įrodymas, priešslydžio sistema, Vandeniui Pet Batai Mažų Šunų Teddy Lietaus Batai

Funkcijos: 1. Patogus ir Patvarus: šuo lietaus batai yra pagaminti iš aukštos kokybės dervos PVC medžiagos, minkštas, lankstus, patikimas, patvarus, tinka gyvūnai; jie nėra lengva dėvėjimosi ir plyšimo, patogų dėvėti patirtis jūsų augintiniai.

2. Pakankamo Kiekio ir Įvairių Spalvų: pakuotėje yra 3 komplektai šuo lietaus batai, iš viso 12 vienetų, stilingas ir gražus išvaizdą, todėl jūsų augintiniui daugiau patrauklus ir mielas.

3. Nėra Lengva Nukristi: Kiekvienas šuo batų yra skirta platesnei tvirtinimo dirželis, kurį galima pritvirtinti prie šuns snukio be nukristi; ir jūs galite lengvai sumažinti ir įdėti ir kilimo pagal dydį šuns snukio apimtis .Patogu ir praktiška.

4. Atsparus vandeniui ir neslidžia: vienintelis priima neslidus konstrukcija, kuri padidina trintį tarp vienintelis ir batai, taip, jūsų šuo gali vaikščioti, lanksčiai ir laikyti gyvūnėlio kojas sausas sniegas ir snieguotas oras neleisti jiems gauti šlapias ir purvinas lauko veikla.

5. Dydis Informacija: perskaitykite dydžio diagramos atsargiai, prieš užsakant, išmatuokite ilgį ir plotį letena, ir pasirinkti tinkamas dydis jūsų augintiniui; Pastaba: rekomenduojama rinktis batus didesnis nei leteną.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pet Lietaus Batai

Dydis:

[8C01] S dydis: apie apačios ilgis 4.3 cm* apačios plotis 3.3 cm/1.69*1.30 colių

[8C02] M dydis: apie apačios ilgis 5cm* apačios plotis-4 cm/1.97*1.57 colių

[8C03] M dydis: apie apačios ilgis 5.8 cm* apačios plotis-4.5 cm/2.28*1.77 colių

Svoris:

S dydis: apie 52g,

M dydis: apie 78g,

L dydis: apie 98g (rinkinys 4 avalynė)

Medžiaga: silikonas

Spalva: atsitiktinė spalva

Pakavimo Sąrašas:

Pet Rain Boot*4

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Papildoma informacija

  • Medžiaga: PU, Silikono
  • Tipas: Pet neslidus vandeniui batai
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Pavadinimas: Pet Lietaus Batai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

€2.75 €2.62

Apšvietimo Reikmenys

30-85C 30-110C 50-300C Laipsnių NC 2Pin Reguliavimas Temperatūros Reguliatorius Kapiliarinis Termostatas Krosnių Vandens Šildytuvas

Produkto Pavadinimas : Temperatūros Kapiliarinis Termostatas Kontaktai : NC(Normaliai Uždaryta) Kontrolės Temerature : 30-85/30-110/50-300 Celsijaus ;Reitingas : AC 250V 16A, Prisijungti Metodas : dviejų polių prijunkite prie maitinimo elektro grandine Taikoma elektrinis vandens šildytuvas, vandens boileris, elektrinė orkaitė, karšto oro šildytuvas, skalbimo

€12.02 €8.42

Viršūnės & Tees

Tangada 2021 m. Vasarą Moterys Seksualus Stovėti Apykaklės Didelis Strethy Pasėlių Bako Viršuje Rankovių Moterų Pagrindinis Viršūnių LK20

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį