• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Automobilių Elektros Oro Siurblys Mini Nešiojamos Belaidžio Ryšio Padangų Pripučiami Siurblys Pripūtimo Oro Kompresorius, Siurblys, Skirtas Automobilių, Motociklų, Dviračių

Greita peržiūra

10

įvairūs

Automobilių Elektros Oro Siurblys Mini Nešiojamos Belaidžio Ryšio Padangų Pripučiami Siurblys Pripūtimo Oro Kompresorius, Siurblys, Skirtas Automobilių, Motociklų, Dviračių

€44.32 €26.59

Žymos: kompresorių dalys, 220 v, automobilių kompresorių, kondicionieriaus kompresorius 12v, oro padangų pripūtimo, spurgo oro kompresorius, , oro kompresorius, automobilių oro siurblys padangų kompresorius vw, belaidžio padangų pripūtimo metalo, kompresoriaus variklis, 12v kompresorius bakas.


  • SKU: s35960

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės:

1. Kelis režimus: pripūtimo yra nustatyti iki penkių pripučiami režimai gamykloje, ir vartojimo dažnumas yra didelis.Tai gali būti sumaniai atrenkami pagal vietos situaciją.Yra built-in mode, ir nėra rankinis reguliavimas yra būtinas.

2. Ekranas ekranas: Šis oro siurblys yra du LED ekranas, ekranai, kurie gali rodyti esamą padangų slėgį ir išankstinio padangų slėgio tuo pačiu laiku, kuri yra patogi, patikrinti situaciją bet kuriuo metu.

3. Oro rezervuaras: Šis oro siurblys yra mažas, dizaino ir gali būti laikomas rankomis.Oro magistralės saugojimo vieta, todėl jis yra ne lengva prarasti.Aš nenoriu, kad kiti produktai, kurie turi būti saugomi, be įmontuotą oro kanalus, kurie yra lengvai prarasti.

4. Atminties funkcija: Šis oro siurblys gali įrašyti padangų slėgis paskutinis pripūstos padangos, ir padangų slėgio duomenys gali būti pasirinktas protingai per kitą infliacija, be rankinis reguliavimas, kaip ir kitos šeimos.

5. Mažų ir nešiojamų dizainas: neužima vietos su mini-kompaktiškas dizainas ir gali būti gaunami ir naudojami bet kuriuo metu.Pripučiami vamzdžių laikymo dizaino išvengti trachėjos nuostolių ir tangling vielos vyniojimo siekiant išplėsti paslaugų gyvenimą.

Aprašymas:

Šis oro siurblys yra su LED apšvietimo projektavimas, ir naktį pripūtimo neturi reikalauti, kad kiti apšvietimo priemonės.Jums nereikia nustatyti padangų slėgis specialioje parduotuvėje tiesiog reikia įterpti infliacijos antgalį į padangų norėdami rodyti esamą padangų slėgį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 6.10*2.55*1.57 į

Maitinimo tipas: TIPAS-C

Galia: 5V

Galia: 5V/2A

Baterijos talpa: 5000mah

Pakuotė:

1 * Automobilių oro siurblys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Papildoma informacija

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia: 5V/2A
  • Maitinimo Tipas: TIPAS-C
  • Įėjimo Galia: 5V
  • dydis: 6.10*2.55*1.57in
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Baterijos Talpa: 5000mAh

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€2.25 €1.35

įvairūs

Micro USB 2.0 HDMI suderinamus Kabelio Adapteris Keitiklis Išorės Vaizdo plokštė Multi Monitorius, Adapteris, skirtas "Samsung", HTC, LG Android

Šiltas patarimai: Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų produktas yra MHL MHL yra skirta pasidalinti micro USB sąsaja judriojo ryšio daugialypės terpės, tokių kaip mobilieji telefonai.Apskritai, abu galai HDMI yra HDMI sąsajos, bet modeliai yra skirtingi.MHL-HDMI į vieną pusę, ir micro USB kita, kaip duomenų kabelis mobiliojo telefono!Jei tiek mobiliojo telefono ir TELEVIZIJOS

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį