• Pagrindinis
  • Katė Prekes
  • Interaktyvus Gydymo Labirintą ir Katės Įspūdį Finansuojančiojo Tinka Įvairių Kačių Pramogų, Katė IQ Mokymo Žaislas

Greita peržiūra

10

Katė Prekes

Interaktyvus Gydymo Labirintą ir Katės Įspūdį Finansuojančiojo Tinka Įvairių Kačių Pramogų, Katė IQ Mokymo Žaislas

€17.55 €10.18

Žymos: bowl cat, šuo, kačių žaislas, kačių žaidimų, KATĖ, paukščių, kačių žaislas, valgyti, dėl kačiuko žaislas, persų katė, katė pelę žaislas.


  • SKU: s34209

Perkamiausi

Aprašymas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

[Multi-function]-Interaktyvaus dėlionės katė žaislas, su maze užkandis dozatorius, ne tik žaidžia su žaislais, bet ir valgyti su savo mėgstamų užkandžių, leidžia katėms atlikti psichikos stimuliavimo ir fizinių pratimų.Tai yra puikus būdas užpildyti jūsų katė su energijos ir pagerinti intelektą.

[Įdomus ir patrauklus]-trijų lygių iššūkis pritraukia katės ištirti, įbrėžimams, apuostyti, pašarinių ir priimti užkandžiai pagerinti katės IQ ir sukurti jūsų katė savo lygį, du ar daugiau kačių kartu Žaisti su šiuo žaislu galite sustiprinti draugystę.Tegul katės sumažinti nerimą ir sumažinti nuobodulio.

[Sveikos Mitybos]-Katės mėgautis maisto lėtai, vengiant per didelio valgymo, nes pilvo pūtimas, todėl katės sveika ir įdomu.

[Sauga bei dizainas]-Tai dėlionė yra pagaminti iš medžiagos PP, tvirtos ir nenuodingos, užtikrinti savo šunų sveikatą ir smagiai tuo pačiu metu.Visos dalys gali būti visiškai išmontuojamas lengva valyti.

dydis: 260 x 260 x 46mm

Medžiaga:plastikas

spalva:Žalia+balta

Pakuotės Turinys:

1 x Katė žaislas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Svencionyspspc.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Svencionyspspc.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Papildoma informacija

  • Žaislai Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Somos Os Caras

    Super feeder! Cats have fun. Velcro on the bottom do not stick to the floor, thought the Cats will flip, but in the end they apparently only as legs. There are different gradations of complexity, cats and use different ways to survive feed

€2.41 €1.69

Katė Prekes

1 VNT Funny Cat Stick Žaislai, Medinis Strypas, Plunksnų Žuvų Mažas Bell Žaidimas Erzinti Kačiukas Katė Žaislas Katėms Pet Interaktyvus Žaislas Priedai

Produkto informacija 1. Priimti griežtą meistriškumo round ir lenkijos kampuose, be šerpetų ir be blogio rankas 2. Naudoti aukštos elastinga elastinga virvė, kurios turi gerą keliamoji jėga ir nėra lengva pertrauka 3. Vištienos plunksnos yra perkamos iš šalies.Originalus vištienos plunksnos nesate alergiškas katėms. 4. Varpas yra lygaus paviršiaus

€4.75 €2.90

Katė Prekes

Funny Cat Šviesos Funny Cat Chaser Žaislai Mini Žibintuvėlis LED Lazeris Pen Šviesos Cat Light Lazeriu Žaislas Patarimų, Naminių gyvūnų Žaislai USB Įkrovimo

Kulka Taškų: 1、Katė Interaktyvus Žaislas: 3 režimai ir 5 permainingi modelius.Kačių žaislai: 3 režimai (raudona šviesa + ultravioletinės šviesos + balta šviesa) 5 raudonos modelius (vietoje + drugelis + besišypsantis veidas + star + pele), puikiai tinka kačių sąveika, ir jūs galite turėti įdomus laisvai. 2、Daugiafunkcinis Žaislas: Galima išskirti

€3.84 €2.31

Katė Prekes

Naminių Kačių Interaktyvus Plunksnų Kibinimas Pirštinės Žaislas Su Bell Kamuolius Katė Mokymo Žaislai

Produkto Aprašymas: Produkto kategorija: Pet pirštinės Medžiaga: Plastikas, Plunksnų, Pliušas Spalvos:Mėlyna,Rožinė Tikslinė Auditorija:Katės Bendras Ilgis:50cm/19.69 Dydis(manžetai):11cm/4.33 Svoris: 60g Pakavimo sąrašas: 1*Pet pirštinės Tikrasis spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį