Greita peržiūra

10

Šunų Drabužiai Ir Batai

POPETPOP Katė, Šuo Pet Gimtadienio kepurė su Gėlių Dizainas, Cosplay Kostiumų Aksesuaras galvos Apdangalai, su skaičiais 1-9

€6.33 €4.12

Žymos: šuo, aitvarai šunys, perro, šalmas pet, hat šalis, mini meksikos hat, bžūp šuo, šuo gimtadienio bandana šalys, katė motociklo šalmas, katė perukas.


  • SKU: s27062

Perkamiausi

Aprašymas

Aprašymas

Šis mielas ir spalvingas gimtadienio aštrių naminių gyvūnėlių formos skrybėlę, pagamintas iš labai minkštos ir patogios medžiagos.Tai yra taip pat puikus jūsų augintiniai gimtadienio, tema šaliai, fancy dress ball, paradas, fotosesiją, žaisti datos ar kitų įvykių.Ji padės savo "kūdikių", kad pritraukti daugiau dėmesio ir atnešti daugiau laimės jums ir jūsų "baby".

Savybės

- Gamintojas: POPETPOP.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje. 

- Medžiaga: Dirbtinė oda. 

- Dydis: Apytiksl. 11 x 11 x 7,5 cm.

- Pagaminti iš labai minkštos ir patogios medžiagos.

- Labai jūsų augintiniai gimtadienio, tema šaliai, fancy dress ball, paradas, fotosesiją, žaisti datos ar kitų įvykių.

- Gražios gėlės bus padaryti ją gražesnę ir pareikšti smagu, kad jūsų gyvenime.Jos puiki dovana jūsų šeimai ir jūsų draugams, šeimoms.Taip pat šuo gimtadienio prekių tinka naminių gyvūnėlių parduotuves ir gyvūnų kirpėjai.

- Kiekviena katė gimtadienio skrybėlę ateina su papildomų numerius, kuriuos galite panaudoti gėlių skrybėlę, bet kokio amžiaus jūsų šuo ir katė.Ir skrybėlę rinkinys taip pat gali būti naudojamas kasdien šaliai.

- Jis gali būti išskirtinį dekoro jūsų mylimo augintinio.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 x POPETPOP Gimtadienio Skrybėlę

Papildoma informacija

  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelis: Gėlių

Atsiliepimai (4)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Micahg238

    Very nice same as the description and comes with the numbers apart to change them

  • Spryamonosov

    Arrived without the numbers but the seller refunded me quickly

  • Kxil Switch

    Number 1 is already stuck and it's impossible to take off. The other number has to be glued with superglue. It's very pretty.

  • Lcelgion 42

    I never get the product

€3.42

įvairūs

Kirminas B 7teeth už Hella pavaros WL3-2027 dėl 6NW009206 6NW009206

Turbo Dalių NR. 6NW009206 Kirminas B 7teeth už Hella pavaros WL3-2027 dėl 6NW009206 6NW009206 Visi CHRAs Kasečių ir Turbinų Gamykla Išbandyti ir Subalansuota. ▲ Pastaba !!! Prašome perskaityti šią prieš perkant : ●Tiesiog maloniai priminti, kad pagal politikos, mes ir neapima Muitų bei PVM mokestį ! ●Tarptautinis pristatymas

€4.49 €3.19

įvairūs

2021 M. Pavasario Vasaros Mielas Kūdikis Kibiro Kepurę Mergaitės Berniukai Lauko Paplūdimio Banama Kepurės Vaikams, Kūdikiams Nuo Saulės Kepurė

0-5yrs Kūdikių Berniukų, Mergaičių Saulės Skrybėlės Sudėtis: Medvilnė/Poli tvilas Pamušalas: Medvilnės Paklodė(kvėpuojantis) Pobūdis: plataus krašto kelią saulės , žolės formos dekoracija ant, reguliuojamas string Matavimas: 0-2y (galvos plotis 48cm), 2-5yrs(galvos plotis 52cm)

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį