• Pagrindinis
  • Ausinės & Ausines
  • S11-TWS "Bluetooth" laisvų Rankų įranga 5.0 Bevielis Dual In-Ear Skaitmeninis Ekranas, Stereo Sporto IPX7 atsparus Vandeniui Ausines 3500 MAh Baterija

Greita peržiūra

10

Ausinės & Ausines

S11-TWS "Bluetooth" laisvų Rankų įranga 5.0 Bevielis Dual In-Ear Skaitmeninis Ekranas, Stereo Sporto IPX7 atsparus Vandeniui Ausines 3500 MAh Baterija

€13.97 €8.94

Žymos: "bluetooth" ausinių ipx7, tw, 8000mah baterija, ausinių ipx7, vyrai wetsuit, IPX7, 18650 3500mah, 24v šuolis starteris, 18650 lg, 18650 35e.


  • SKU: s22025

Perkamiausi

Aprašymas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } S11-TWS "Bluetooth" laisvų Rankų įranga 5.0 Bevielis Dual In-Ear Skaitmeninis Ekranas, Stereo Sporto IPX7 atsparus Vandeniui Ausines 3500 MAh Baterija

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1,Naujausias Bluetooth 5.0: Naudojant naujausias Bluetooth 5.0 naujų technologijų, laisvų rankų funkcijos itin žemos energijos sąnaudos, ilgas baterijos veikimo laikas, stiprus stabilumo ir paramos atkūrimo bendrojo lavinimo, muzikos programinę įrangą.

2,Didelės talpos Baterija Bin: laisvų rankų įrangos ateina su 3500mAh didelės talpos įkrovimo dėžę, kuri gali įkrauti mobilųjį telefoną bet kuriuo metu, bet kur, kad jūs galite atsikratyti problemų nėra elektros ekrane.Laisvų rankų įranga gali būti naudojama kaip mobilus telefonas, avarinis energijos banko, ir muzikos atkūrimo laikas ausinės gali pasiekti 300 valandų.

3,LED Šaltos Šviesos Ekranas: smart LED maitinimo ekranas ir kairėn ir dešinėn, ausinių galią rodyti.Įkrovimo paragina jus kontroliuoti.Laisvų rankų įranga ir baterija baterijos energiją ekranas tarkime, jūs visada žino, kokią galią.

4,HIFI Garso Efektai: Kad grafeno diafragma su šviesos kokybės ir aukštos kokybės padėti aukštų dažnių išplėtimo garso atspindėti daugiau informacijos.Ateina su built-in CVC8.0 triukšmo mažinimo sistema apvalyti aplinkos triukšmo ir padaryti Binaural pokalbį aiškiau.

5,Ergonomiškas Dizainas: Patogus nešioti be nutraukiamas.Ausis dizainas be skausmo ilgai dėvėti.Su kvėpuojantis dizainas yra be prakaito ilgai nešioti ir patogiau naudotis.Ergonomiškas ausinių yra patogūs ir tinka.

"Bluetooth" versija: nauja 5.0 "Bluetooth"

Ausinių baterijos talpa: 60mAh

Įkrovimo baterijos talpa: 3500mAh

Muzikos atkūrimo laikas: 300 val.

Balso laikas: 320 val.

Įkrovimo laikas: 1-2 val.

Papildantys protokolai: A2DP; AVRCP, HFP, HSP

Dažnių diapazonas: 2.402 GHz-2.480 GHz ISM Band

Signalo atstumas: 10 metrų barjerą-nemokamai

Paramos įrenginys: prietaiso su "Bluetooth"

Ausinių baterija: įdėti į įkrovimo kamera automatiškai mokestis, automatinis maitinimo išjungimas, kai elektros energija yra pilnas.

dydis:6*6*4cm

Medžiaga:ABS

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

2 * Ausinių

1 * Įkrovimo sandėlyje

1 * įkrovimo kabelis

1 * Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Svencionyspspc.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Svencionyspspc.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

Papildoma informacija

  • Vocalism Principas: Subalansuotas Armatūra, Dinamiškas
  • Valdymo Mygtukas: nr., Taip
  • Prekės Pavadinimas: boling
  • Kodekai: Nėra
  • Aktyvus Triukšmą Naikinantis: Taip
  • Komunikacijos: Belaidžio
  • Kištuko Tipas: Nėra
  • Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Belaidžio Tipas: "bluetooth"
  • Jungtys: Nėra, USB
  • Stilius: Ausis, InEar
  • Parama Atminties Kortelės: No
  • Garso Valdymas: nr., Taip

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

Pigūs TWS Bt5.0 ausinės belaidžio vandeniui ausines/Ausines/ausinių

#detail_decorate_root . magic-1{plotis:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magija-2{min-height:18px;padding:5px 10px;plotis:273px;min-height:18px;dėžutės dydžio:kiekis-dėžutė}#detail_decorate_root .magija-3{display:none}#detail_decorate_root .magija-4{min-height:18px;padding:5px 10px;plotis:127px;min-height:18px;dėžutės dydžio:kiekis-dėžutė}#detail_decorate_root

€134.77

Ausinės & Ausines

BQEYZ IEM Vasarą Ausies Stebėti Muzikantai Pjezoelektriniai Triple Vairuotojai Ausinės HiFi Šeimyna su Nuimamais Upgrated Kabelis

BQEYZ IEM Vasarą Ausies Stebėti Muzikantai Pjezoelektriniai Triple Vairuotojai Ausinės HiFi Šeimyna su Nuimamais Upgrated Kabelis Vasaros diafragma sudaryta iš PU+LCP.Minkštos PU daro diafragma turi lankstų žemo dažnio.LCP yra charakteristikas, plonas, kietas, šviesos ir didelio jautrumo, kurios daro žmogaus balso ir aukšto dažnio skaidrus ir šviesus, ir greita reakcija. Permatomas

€3.15 €2.46

Ausinės & Ausines

2vnt 3.5 mm M/M Stereo Ausinės, Audio Kabelis-prailgintojas Laidą Su garso Valdymas Juoda

100% brand new ir aukštos kokybės. Norėčiau pratęsti atstumas nuo jūsų iPod, MP3 grotuvą prie garso išėjimo / garsiakalbio prietaisai. Pratęsimo kabelis yra puikus stereo ausinės, garsiakalbiai, miniphones ir kt. Su garso valdymas Sąsaja: 2 * 3.5 mm Male Jack Kištukas . Ilgis apie: 1m Spalva: Juoda Komplektą sudaro:2

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį