Greita peržiūra

10

Karoliukai & Juvelyrika Priėmimo

50pcs Light Blue Velvet Pakavimo Maišeliai Raišteliu Pakuotės Maišelis Papuošalai Priėmimo Ekranas, Vestuvių Dekoravimas Naudai, Dovanų Maišeliai

€23.12 €12.71

Žymos: boho papuošalų dėžutė, urmu pakavimo krepšiai, kraft popierius, aparatūros už rankinės, ekranas lcd, puošnios sankabos krepšys vestuvių, didelis raišteliu krepšiai, sofos dėkle, vyrų dovanų dėžutė, lauke storag.


  • SKU: s195208

Perkamiausi

Aprašymas

50 Maži Papuošalai, Krepšiai, Juvelyriniai dirbiniai Pakuotės Raišteliu Krepšiai Kosmetikos Pakuotės Maišeliai Flanelė Suede Aksomo Vestuvių Naudai Maišelį Prašmatnus Vestuvių Naudai Dovanų Maišelis Aksomo Raišteliu Maišelis Kosmetikos Makiažas, Blakstienų Dydis: 1.9x2.7 colių 5x7cm 2.7x3.5 colių 7x9cm 3x 4 colių 8x10cm 3.5x4.7 colių 9x12cm 4x6 colių 10x15cm 4.7x6.3 colių 12x16cm 5x7 colių 13x18cm 6x10 colių 15x20cm Prašome turėti omenyje, aukštis čia yra dydžio viršaus į apačią, iš maišo!Susisiekite su manimi nustatyti individualų dydį už jus, jei mes neturime savo sąrašą.

Spalvos:

Juoda, Balta, Juoda, Raudona, Rožinė, Tamsiai Raudona, Tamsiai, Žalia, Tamsiai Žalia, Šviesiai Mėlyna, šviesiai mėlyna, violetinė, šviesiai rožinė,

Medžiaga:

Tai flanelė siūlo minkštas ir patogus jausmus,Prašome padidinti nuotrauką norėdami pamatyti daugiau detalių. 1lot = tik 50 maišeliai be logotipo.

galite spausdinti savo logotipą ant jų, bet jums reikia papildomai mokėti už rankos spausdinti mokestis Mes siūlome atitinkamas nuolaidas pirkimas urmu.Prašome susisiekti su manimi pasakyti, kiekio ir dydžio info apie maišelius jums reikia.

Pastaba: 1. Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi. 2. Mes stengiamės daryti geriausia, bet visi maišeliai yra pagaminti pagal rankų darbo, todėl dydis bus šiek tiek klaidų, Prašome leisti 0.5-1cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 3. Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Siuntimo informacija yra svarbi > Jis užima apie 30-45days iš viso gauti per standartinę pristatymas metodas paprastai, jeigu pagrindinis Šalies.Mes atsiųsime jūsų paketo kinijos po pakuotėje; > Jei esate JAV, mes išsiųsti savo sklypo E-paketinio, normalus, laivybos laikas yra 15-20days, ar mažiau. > Prašome pasirinkti atnaujintas laivybos būdas, jei jūs turite skubėti, kad, susisiekite su manimi, jei esate labai skubiai.Nepamirškite pridėti pastabą, kad man apie laikotarpį, jei jums reikia skubiai.Grįžti & Grąžinimo politika: > kaip ir visi mūsų produktai yra unikalus kiekvienam, todėl mes negalime priimti deklaracijas.Bet prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors problemų su savo tvarka.Papildoma: mes tik parduoti, krepšiai, išskyrus kitų dalykų, vaizdas į sąrašą :)

Papildoma informacija

  • Prekės Skersmuo: 0inch
  • Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas: Maišeliai
  • Bgas pavadinimas 1: Vestuvių Naudai Krepšiai
  • Elemento Ilgio: 10cm
  • Prekės Svoris: 500g
  • Produkto Savybės: aksomo maišelį jewerly
  • Spalva: Rožinė, šviesiai mėlyna, violetinė,
  • Medžiaga: audinys, Flanelė Aksomo
  • Elemento Aukštis: 0inch
  • Elemento Tipas: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
  • dydis: 3x4inch 4x6inch 5x7inch
  • Elemento Plotis: 8cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija 1: asmeninį logotipą
  • Modelio Numeris: FBN0004
  • Prekės Pavadinimas: weikende

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€23.45 €16.42

įvairūs

TMC Naujas Taktinis Turniketas Saugojimo Nustatyti MOLLE Greito Atleidimo Juostos Tvirtinimo Sistema BK/DE TMC3539

TMC Naujas Taktinis Turniketas Saugojimo Nustatyti MOLLE Greito Atleidimo Juostos Tvirtinimo Sistema BK/DE TMC3539 Aprašymas: KOKYBĖ YRA 100% BRAND-NEW GARANTUOTAS Medžiaga: 500D ne atspindintis Cordura audinys Medžiaga: šviesą, greitai džiūsta, minkštas ir patvarus Gamintojas: TMC Spalva: BK / DE Atkreipkite dėmesį, kad

Metalo Pjovimo Miršta Cut klavišą Apdailos užrašų knygelė Popieriaus Amatų Peilis Formos Ašmenys Punch Trafaretai

MFT ir mamaelephant visi šiame nuorodą------------------- https://Svencionyspspc.lt/store/group/MFT-and-MAMA/5958047_517949890.html Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį