Greita peržiūra

10

Drabužių Siuvimo & Audinys

10vnt 4 Skylės Natūralios Kavos Medinės Sagos Su Medžio Drožyba "PASIDARYK pats" Amatų Mygtukai, Siuvimo ir Drabužių Priedus 25,0 mm

€1.69 €1.25

Žymos: baldų mados mygtukai, mygtukas siūti, mygtuko medžiaga, kalėdų violetinė mygtukai, kalėdų mygtukai natal, kampe medinės gėlės, ėriukų mediniai mygtuką, mediniai tono mygtukas, mygtukas dekoras, priėmimo baldai mygtukai.


  • SKU: s194674

Perkamiausi

Aprašymas

******************** Sveiki atvykę į mūsų Svencionyspspc.lt parduotuvė! ***********************

Produkto savybės

Medžiaga:

Medinės

Dydis:

Dydis :25.0 mm, 1 "

Skylės:2.2 mmThickness:4.8 mm

keitimas : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių

Sąlyga

100% Brand New

Spalva:

Kavos

Kiekis:

Jūs gausite 10vnt

Dalies Nr.

R04518

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Pristatymas Metodas

Pristatymo Terminas

Laivybos Mokestis

Kinijos Oro Paštu

8-20 darbo Dienų Pasaulyje

Nemokamai!!

DHL

5-8 Darbo Dienas

mes už pašto remiantis faktinės laivybos kaina.Jei perkate daugiau, mes stengiamės padengti dalį jūsų laivybos mokestis.

EMS

5-10 Darbo Dienų

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo .Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visiškai grąžinimo, keitimo ar pakeitimas yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

*******Ačiū už jūsų laiką!Kviečiame apsilankyti ir vėl! *******

Papildoma informacija

  • Apdaila: Blizgučiai
  • Modelio Numeris: R04518
  • Prekės Pavadinimas: LANSSEN
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Mygtuko Tipas: Kartu Mygtuką
  • Medžiaga: Bakelite
  • Technics: Natūralios Spalvos
  • Produkto Tipas: Mygtukų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: flatback
  • Formos: Round

Atsiliepimai (4)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Roma Demeev

    Buttons are excellent

  • Lolokokokaka

    ОТЛИЧНЫЕ ПУГОВКИ!

  • Ssmichael44

    OK

  • Rulypozhizny31 03

    Excellent!

€282.54 €141.27

Vyriški Batai

BS4 Užsakymą Pagaminti Aukščiausios Kokybės Rankų darbo "Goodyear" Welted Įgūdžių italijos karvės odos Originali Karvės Odos Stilingas Batų Dydis 38-49

Italijos karvės odos Profesinės įkrovos gamyklos Oem / Odm paslauga Didmeninė / lašas siuntėjas vertinu Tik pagal užsakymą, 7-15 dienų Karvės odos vienintelis & kulnas Goodyear welted įgūdžių Rankų darbo batai Stiprus vaško nėriniai pagal Užsakymą pagaminti bet kokios spalvos / dydis / odiniai ,15 dienomis)

€12.12 €7.27

Nuotolinio Valdymo Žaislai

4pcs 2.2 Colių Laipiojimo Automobilių Padangų Odos Žvyro Eagle Claw Kablys Padangų Gėlių Varantys Odos Traxxas Baudos Kūrinys

Savybės: 1. Ši padanga yra pagaminta iš geros kokybės gumos, kuri yra patvarus. 2. Padangos turi smulkių apdailos ir puikus stilius. 3. Jis gali padidinti išvaizda originalus automobilis. Aprašymas: Šios padangos tinka Traxxas Hsp Redcat Rc4wd Tamiya Centrinis scx10 D90 Hpi. Techniniai duomenys: Spalva: juoda Medžiaga:

€153.41 €113.52

Įrankiai

30w lazerio modulis fiksuotas objektyvas metalo graviruoti lazeriu, graviravimas mašina su PMW kontrolės, lazeriu, stiklo graviravimas mašina

Šiltas pranešimas: gerbiamas kliente, prieš pirkdami, mes rekomenduojame jums imtis min perskaityti šiuos, ačiū.Nuotolinio adresą produkto ir siuntimo iš viso nėra įskaitant nuotolinio adresas pristatymo mokestis, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje ir išreikšti bendrovė DHL/Fedex norėčiau paprašyti jūsų mokėti papildomai 38usd nuotolinio spręsti pristatymo mokestis,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį