Greita peržiūra

10

Rankiniai Įrankiai

Reguliuojamas Varžtas Gylis Magnetinis Atsuktuvas Bit Laikiklis 1/4 Colių Hex Vairuotojas su PH2 Scewdriver Tiek

€0.53 €0.25

Žymos: vairuotojas, tiek mažas, ph2 bitų rinkinys, makita pen atsuktuvas, screwdriv, specialybė atsuktuvų antgaliai, tiek ph2, stanley įrankis, vairuotojo led, kaisi magnetinis laikiklis, vairuotojo yako.


  • SKU: s19467

Perkamiausi

Aprašymas

65mm PH2 Phillips Vieną Galvos Magnetinio Elektrinių Atsuktuvų antgaliai 1/4 colių Hex Karka S2 Plieno Magnetas Varžtas Vairuotojas Bitų Laikiklis, skirtas Gipskartonio

Ypatybė:

PH2 atsuktuvas bit gipso sraigtai.

Varžtai yra automatiškai pritvirtinti prie atitinkamų gylis gipso kartono.

Gylio ribotuvas yra įtrauktas apriboti varžtas skverbtis ir žalos valdybos, ir daugiau naudinga yra gipso kartono sraigtai, kad yra lengva įdiegti, geras dekoratyvinis įrankis.

Jis tinka gipso kartono varžto padėties ir gipskartonio grąžtus, ir gali būti naudojamas su bet kokia elektros, gręžimo ir bevielius gręžimo.

Gylio nustatymas elektros gręžimo funkcija yra skylių varžtas patarimas grąžtas ir anti-vibracijos įrankinis plienas gali padidinti ilgaamžiškumą grūdinto core, taip didinant jėgą ir mažinti žalą.

Terminio apdorojimo atsispirti lūžis ir dėvėti kontrolės varžtas gylis metu drive taikymas.

Specifikacija:

Medžiaga: S2 legiruotojo plieno

Rankena: 1/4" šešiakampis rankena

Pjovimo galva specifikacija: PH2

Bendras ilgis: apie 65mm

Spalvos: Raudona, Violetinė, Žalia, Mėlyna, Geltona, Mix(5vnt)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

01-05:

1 X Atsuktuvas Bit

06:

5 X Atsuktuvų Antgaliai

[relateproductdetail/]

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Svencionyspspc.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: alloet
  • Modelio Numeris: Atsuktuvas
  • Varžto Galvutės Dydis: /
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Tikslumo Atsuktuvas
  • Savybės: Daugiafunkcinis, Mini
  • Medžiaga: Ketaus
  • Su Rankena, Ar Ne: No

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

€8.19 €6.31

Rankiniai Įrankiai

25 1/63 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Magnetinių Bitų "PASIDARYK pats" Įrankis Dismountable Atsuktuvų Rinkinį Smart Home PC Telefonu Remontas

Aprašymai: 1、Lengva naudotis, patvarus ir nešiojamų. 2、Partijos vadovai turi platų modelių ir įvairiems darbams. 3、paviršiaus partijos vadovai yra gydomi phosphating pelenų ir rūdžių. 4、Į šiek tiek yra magnetinis, ir tiek atsuktuvo rankena turi įmontuotą stiprus magnetas, todėl tiek nebus nukristi, kai adsorbuotos. 5、Juoda nuimamas

€5.53 €3.04

Rankiniai Įrankiai

31 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Telefoną, Kompiuterį, Fotoaparatą, Tinklinėmis Įrankiai Atsuktuvas Torx Hex Varžtu Vairuotojo Rinkinys Atsuktuvas

31 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Telefoną, Kompiuterį, Fotoaparatą, Tinklinėmis Įrankiai Atsuktuvas Torx Hex Varžtu Vairuotojo Rinkinys Įžanga : 1,Trox varžtas vairuotojas: T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15, T20 2,Hex varžtu vairuotojas: H1.3, H1.5, H2.0 x 2, H3.0, H 4.0 3,Kryžiaus varžtas vairuotojas: PH000, PH00, PH0, PH1 4,Butas

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį