Greita peržiūra

10

Ausinės & Ausines

Corsair Tuščia RGB Elite Premium USB Žaidimų Ausinės su 7.1 Surround Sound

€88.73 €84.29

Žymos: ausinės su mikrofonu pc ir telefonas, corsair, led rgb, gamer ausines ps4, steelseries arctis 3 mygtukai, pccooler, žaidimas laisvų rankų įranga, corsair laisvų rankų įranga, corsair icue kabelis, headphon.


  • SKU: s19289

Perkamiausi

Aprašymas

Corsair Tuščia RGB Elite Premium USB Žaidimų Ausinės su 7.1 Surround Sound

Pastaba: produktas rodomas šiame puslapyje yra laisvų rankų Tuščia RGB Elite USB iš Corsair prekės ženklą.Kadangi CORSAIR prekės laikinai nėra, kad elebest prekės yra pasiskolinta sąrašą produktus.

Produktų rodomas puslapyje yra 100% originalus autentiškas Corsair prekės ausines.Visos ausinės parduodamos taikoma Corsair reguliariai garantinis aptarnavimas.

Priminti jums, jei jūs turite bet kokius ginčus dėl susietų produkto prekės ženklą, prašome pateikti iki pirkimo, ačiū!

Apie šią prekę

●Išgirsti viską iš lengviausių atspaudo užrašytą labiausiai žiaurios sprogimo dėka premium, custom-tuned 50 milimetro didelio tankio neodimio Garso tvarkykles su išplėsta dažnių diapazonas 20hz-30.000 hz.

●Pastatyti už ilgalaikį komfortą per ilgas žaidimo sesijas su kvėpuojantis mikropluošto akių audinio ir pliušinis atminties putos gaubteliai.

●Įvairiakryptė mikrofonas susitvarko savo balso su išskirtinėmis aiškumo, su flip-up mute funkcija ir įmontuotu LED garso indikatorius.

●Pastatytas paskutinis per metų žaidimų su tvirtos konstrukcijos ir aliuminio Sistemoms.

●Pasinerti į 7.1 erdvinį garsą į PC, sukurti multi-channel audio patirtį, kuri kelia jums teisę viduryje savo žaidimą.

●Ryšio technologija: Laidinis

Produkto aprašymas

Pasinerkite į veiksmų su Corsair Tuščia Rgb Elite USB, įrengta pagal užsakymą tuned 50 mm neodimio garso tvarkykles pristatymo 7.1 erdvinį garsą į PC.Mikropluošto akių audinio ir atminties putų gaubteliai suteikia ilgalaikį komfortą.Įvairiakryptė mikrofonas su LED garso indikatorius užtikrina, kad jūs esate girdėję, su išskirtinėmis vokalo aiškumą, kruopščiai išbandytas ir Nesantaikos-sertifikuota aiškios komunikacijos ir išskirtinį garsą.Tuščia Rgb Elite USB tai išskirtinio dizaino ir tvirtos konstrukcijos papildo pilnai pritaikoma, RGB apšvietimas ant kiekvienos ausies puodelis.Galingas CORSAIR iCUE programinė įranga, ryšių viską kartu, leidžia visiškai kontroliuoti ekvalaizerio nustatymus, 7.1 erdvinis garsas, RGB apšvietimas ir dar daugiau.

Papildoma informacija

  • Sertifikavimo: CE
  • Valdymo Mygtukas: Taip
  • Garso Valdymas: Taip
  • Komunikacijos: Laidiniu
  • Stilius: Ausinių
  • Vocalism Principas: Subalansuotas Armatūra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
  • Prekės Pavadinimas: elebest

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€17.72 €9.75

Ausinės & Ausines

Bluetooth 5.0 Belaidė laisvų Rankų įranga Lankelis TF Kištukas Belaidė laisvų Rankų įranga Mokyklą Kelionės Mobilųjį Telefoną, Planšetinį Kompiuterį,

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width:

€9.51 €4.76

Ausinės & Ausines

7.1 Stereo LED Gaming Headset For PC PS4 Nešiojamas, Per Ausies Gamer Ausinės Su Mic Triukšmo slopinimo Kompiuterį, Telefoną, Planšetinį kompiuterį Šalmas

Aprašymas: PASTABA: Ausinės turi 2 skirtingas jungtis. 1. Su 7.1 surround sound : Tik 1 USB jungtis, palaiko tik windows sistemoje,, parama linux , mac... Darbas Android telefonas ( reikia OTG funkcija, reikia adapterio) / kompiuterį / PC / tabletę. 2. Ne, 7.1 erdvinio garso: 2*3.5 mm jungtis, 1 jų garsas, 1 iš jų mikrofonas.Ji taip pat

€30.26 €21.18

Ausinės & Ausines

VANKYO C751 Per Ausį, Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausinės Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Gilus Baritonas Hi-Fi Stereo Deep Bass

Aktyvios Triukšmo Panaikinimo Ausines, VANKYO C751 Per Ausį Belaidžio Bluetooth laisvų Rankų įranga su CVC 8.0 Mic, Gilus Baritonas, Hi-Fi Stereo Gilus Baritonas, Atminties Putos Gaubteliai, 30 Valandų Grojimo Kelionės/Darbas Tik Muzika.Nieko Vankyo C751 Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausines Vankyo C751 ausines jus dar giliau į tyla su dar labiau pagerinti mūsų

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį