Greita peržiūra

10

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

VR Reikmenys, Silikoninis Dangtelis Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Apsaugos Atveju Su Karka Dirželis Rankena Rankena Quest 2

€12.70 €6.98

Žymos: quest 2 dirželis, 6 monitoriaus stovas, oculus rift s stendas, laisvų rankų įranga vr, oculus quest dirželis, quest 2, oculus quest 2 silicio, "logitech" pedalas, stendas vr, pistoletas vr.


  • SKU: s191577

Perkamiausi

Aprašymas

Kulka Taškų: 1、užkirsti Kelią Mesti: užkirsti kelią touch valdytojams išmesti iš žaisdami žaidimus.Ir apsaugoti touch valdytojams poveikį, braižymo ir nešvarumų.

2、Premium Plastiko TPU: jutiklinis valdiklis su šlapia danga yra pagaminti iš premium TPU plastiko.Reguliuojamos elastinės juostos yra pagaminti iš elastinga medžiaga ir silikono dėvėti, elastingumą ir anti-slip.

3、Tvirtai pritvirtintas: jutiklinis valdiklis ir anti-mesti rankena, rankovių yra tvirtai pritvirtinti kablio ir kilpos juostelės.Rankena rankovės yra susieta su trijų padėčių reguliuojamas ir nustatytas, ir sandarumas yra koreguojami pagal dydį kiekvieno asmens savo delno.Žiūrėti instrukcija prieš naudojimą ir, kad produktas yra labai lengva surinkti.

4、Apsauginį kiautą Tekstūra: tekstūros apsauginį kiautą padidina trintį, teikia geresnį sukibimą, padidina oro srautą, ir dagčiai toli prakaitavimą.

5、Pakuotėje Yra: Šis paketas ateina su 1 pora valdiklis su šlapia danga padengti.

Aprašymas:

1、Aukštas Suderinamumas: Specialios konstrukcijos, tai anti-mesti valdytojas, spaustuvai, apima ir golonka dirželiai, siekiant apsaugoti Oculus Quest 2/ Oculus Rift s Valdytojai.

2、Pilna Apsauga: silikono valdytojas rankena priedai yra glaudžiai susijusi su valdikliu ir super-didelio ploto dalelių pabrėžti ir sustiprinti rankena pojūtis.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Su elastinga silikoninė medžiaga, kad padengti lengva montavimo ir išmontavimo, o todėl kontūras rankena patogiau.

4、Žmogiškas Dizainas: Jūs ar jūsų dydžio rankų pasirinkti ilgis karka Diržai pagal jūsų dydį ranka.Silikono reguliuojamas dirželis leidžia jums paleisti savo rankas, iš duomenų valdytojo be lašinamojo juos.

5、Ką Gauti: Jums bus gauti 2 touch " valdiklis silikono rankena apima, 2 karka dirželiai.

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti

1 Pora Karka Dirželis

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Papildoma informacija

  • dydis: -
  • Suderinamos Prekės: VR Priedų
  • Svoris: 89g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcijos 7: už okulov 2 svečių
  • Funkcijos 3: už etui oculus quest 2
  • Funkcijos 2: už oculus cv1
  • Pakuotė: No
  • Funkcijos 5: už oculus quest 2 face
  • Modelio Numeris: Jutiklinis Valdiklis Su Šlapia Danga Padengti
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Bruožai 6: galvos dirželis oculus quest
  • Tomas: -
  • Savybės 4: dėl ps vr namai
  • 8 funkcijos: Už oculus quest 2 silikono
  • Komplektacija: Bundle1
  • Funkcijos 1: dėl priedų oculus rift s
  • Tipas: įrašą
  • Suderinama Modelis: Byla Su Karka Dirželis

Atsiliepimai (4)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Skumar123 Vodafone

    Product is ok. Thank you

  • Alfred Da Al

    It is just what you see, and it fits perfectly for the Oculus Touch. Therefore, I cannot complaint about the product. Delivery within 10 days. However, it is not what I expected (and this is my bad, and mine only). The cover is good, but I believe it makes difficult the communication with the headset, because in "In Death", the arrows were loosing the reference of the Touch pointing anywhere quite often. Regarding the straps, they are exactly as they are shown. However, if you want them to fix the Oculus Touch to your hand so it doesn't fall down (or so it doesn't feel like so), the position of my fingers and the tight push on the hand doesn't give me a comfortable grip which I tend to make more casual without the cover. Again, this is my problem, and not the cover's.

  • Putrinissa

    Very good quality, fits pretty good. For people with smaller hands the controller handle might be too big with this case.

  • Kalyanov Sanek

    all ok, fits well

"PASIDARYK pats" Papuošalai, Aksesuarai, Akrilo Veiduką Plokšti Karoliukai yra Rankų darbo Mados 50 Vnt. Aukštos Kokybės Išskirtinį

Pavadinimas: Smiley Butas Granulių Papuošalai, Aksesuarai Kiekis: apie 50pcs Medžiaga: Akrilas Specifikacija: Skersmuo: apie 10mm Storis: apie 6mm Diafragma: apie 2mm Spalva stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje Panaudojimas: Amatai, Papuošalų, aksesuarų, Rankų darbo, PASIDARYK pats kūrybiškumas ir kt. Pastaba: 1.Ten

€5.93 €2.97

Sex Toys

10 ml Viagra Purškimo Galingas Sekso Nedelsiant Produktai Vyrams Penis Extender Kovos Ankstyvos Ejakuliacija, Varpos Pratęsti Plėtros 18+

Ištvermės Dviviečiai, Aistra Neturi Trauktis Produkto Kategorija: Delay Spray Medžiaga: Spray Veiksmingumas: 1. Poveikis Yra Labiau Stabili, Ir Pagerinti Gyvenimo Kokybę Porų. 2. Naudojant Augalų Ekstraktai, Lengvas Ir Ne-dirgina. 3. Padidinti Kietumas Varpos, Pastatyti Ir Atsistoti, Ir Išplėsti Energingai. 4. Padidinti Šilumos

€10.80 €5.83

Nuotolinio Valdymo Žaislai

Mini Drone 4K Profissional 1080P HD Kamera, WiFi Fpv Sulankstomas Quadcopter RC Tranai Vaikams Žaislas Dovana Drone 4k Profesional Rc Plokštumos

Aprašymas: Prekės NR.: 4D-V9 Versija: su 0.3 MP-480P vaizdo Kamera su 1080P-5.0 MP Kamera,su 4K Fotoaparatas/ (Pasirinktinai) Gyro: 6-ašis Dažnis: 2.4 G Kanalas: 4CH Variklis: 716 Šepečiu Coreless Variklis Baterija: 3.7 V 800MAH Lipo Baterijos (yra komplekte) Siųstuvo Galia: 3 x AAA Baterijos (neįtraukta) Skrydžio

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį