• Pagrindinis
  • Pelės Ir Klavišiniai
  • LED Šviesos Žaidimų Pelės Mygtukai Didelė Klaviatūra, neslidžia Bazės Biuro Stalas, Mat PC Žaidimų Pelės kilimėlis Su Belaidis Kroviklis, skirtas "iPhone" huawe

Greita peržiūra

10

Pelės Ir Klavišiniai

LED Šviesos Žaidimų Pelės Mygtukai Didelė Klaviatūra, neslidžia Bazės Biuro Stalas, Mat PC Žaidimų Pelės kilimėlis Su Belaidis Kroviklis, skirtas "iPhone" huawe

€39.18 €26.65

Žymos: pelės kilimėlis, tyrimas tabl, tatuiruotė tapetai, sienų, belaidė klaviatūra, pelės padas anime vyras, lqs žaidimų pelės, mausepad, paramos pc žaidimų, hp bandymas, belaidės pelės.


  • SKU: s19079

Perkamiausi

Aprašymas

Aprašymas:

1: Sukurta žaidėjai, didžiosios naudoti žaidimų/biuro darbo

2 : Storis = 4 mm .

3: Matreial : Mikro tekstūros audinio paviršiaus , neslidus gumos pagrindo ir super švyti pluošto

4: Reitingas :5V/2A、9V/A 1.67

5:spalva : Juoda,daugiaspalvis

savybės

1: Didelis Dydis : dydis tiks jūsų darbalaukio puikiai ir suteikia puikias judėjimo erdvę .

2: Anti-slip Gumos Bazė :Super švyti pluošto ir minkšta medžiaga paviršiaus su neslidžia guma bazė užtikrina tikslų pelės kontrolės ir nuosekliai stabilumo ant jūsų stalo .

3: Itin Lygaus Paviršiaus :Suprojektuoti su superfine pluošto tinklelio medžiagos , Su mikro tekstūros, lygaus paviršiaus , tikslios navigacijos ir optimizuoti savo žaidimų patirtis.

4: Apšvietimo Režimai: Paspauskite Swich mygtuką tarp režimai :Raudona, Mėlyna, Žalia, Violetinė, Žydra, Geltona, Balta, Kintamoji Banga, Sinchronizavimas Banga, Pakaitomis su "Flash", Pakaitomis Raudona Keitimas Blykstė, Sinchronizavimas Kvėpavimas, Kvėpavimo Atsarginis

1* Pelės Mygtukai

1* Micro USB Kabelis

【BELAIDŽIO ĮKROVIMO】, Jums nereikia bet kokio kito prietaiso, jums tereikia padėkite telefoną ant kilimėlio automatiškai prijungti prie įkroviklio.

【LENGVA NAUDOTI】ryškumą RGB šviesos gali būti lengvai nustatoma dukart spustelėdami mygtuką.Paspauskite mygtuką 3 sekundes išjungti šviesą.

【Anti-slip gumos pagrindo】natūralaus kaučiuko tekstūra apačia lieka stabilus.Ji taip pat ateina su tekstūra, kas pagerina šį gebėjimą dar labiau.Žaidimų pelės Mygtukai kad teks tvirtai ant jūsų stalo, net metu aktyviausia žaidimų sesijos.

【Itin sklandžiai ir atsparus vandeniui paviršius】pratęstas pelės mygtukai, funkcijos sklandžiai, tekstilės, pynimo dizaino itin tikslios pelės kontrolės ir sklandžiai tūptinės.Vandeniui medžiagos gali užkirsti kelią žalai, jums nereikės panikuoti, kai jūs neišvengiamai išsiliejimas jūsų gerti.

RGB pelės mygtukai yra austi iš mikropluošto medžiaga, kad pelės mygtukai paviršiaus ultra-sklandžiai, ir galima dirbti su lazerių ir optinės žaidimų pelės pasiekti tikslus padėties nustatymas ir jautrumo.

Atsparus Vandeniui Paviršius

Ačiū už mikropluošto medžiagos tinklelio, todėl atsparus vandeniui ir spalvų blokavimo.Jis yra veiksmingas, siekiant užkirsti kelią žalos išsiliejo gėrimų ar kitų skysčiai ir būtų lengva valyti su vandeniu, be blukimas.

Mechaninė Atmintis

RGB pelės mygtukai gali automatiškai atminties paskutinį savo šviesos režimas po uždarymo.Jums nereikia reguliuoti vėl, kai jūs jį įjungti kitą kartą.

PASTABA:

1. Kai jūs norite įdėti toli pelės kilimėlis, nepamirškite kartus, arba traukti motina, ar ji bus sugadinti fluorescentinė pluošto.

2. Medžiaga, iš mūsų pelės mygtukai yra natūralaus kaučiuko, kuris yra neišvengiamai natūralios gumos skonio, bet jis yra netoksiškas, be rizikos.

Papildoma informacija

  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Feature2: Su greito įkroviklio huawei, "Samsung" mobilųjį telefoną
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: nešiojamojo kompiuterio pelės
  • Medžiaga: Guma
  • Pakuotė: Taip
  • dydis: 800*300*4 mm
  • Modelio Numeris: Kilimėlis stalas pelės mygtukai, didelis pelės mygtukai, mouse pad led
  • Prekės Pavadinimas: mulksul
  • Feature1: Su greitas įkroviklis iphone

Atsiliepimai (3)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Ivankeys

    very satisfied

  • Josephkahwaji

    Good product, work well, arrival time short enough...

  • Miglinares

    Very good product good quality and well packed

€5.85 €4.03

Pelės Ir Klavišiniai

Dragon Kompiuterio Pelės Padas Žaidėjus, Didelis Kamuolys, Kilimėlis XXL Stalas Mause Pad Klaviatūros, Pelės Kilimas Žaidimų Reikmenys CS GO Lentelė

Pastaba: tikrąjį dydį pelės mygtukai yra tema spalva vardą Mes stengiamės jums!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! Rusijos draugai, atkreipkite dėmesį: Nes santykiai tarp jūsų šalies muitų politika; užpildyti visą teisingą adresą, ir gavėjas informacijos, Prašome imtis; Priešingu

€15.39 €8.15

Pelės Ir Klavišiniai

USB Šildomos Pelės Mygtukai Kilimėlis Kilimėlis Mause Vertus Šiltesnis su Wristguard Šiltas Žiemą, Pelės Kilimėlis, USB Port

Savybės: 1: Labai praktiška USB šildymo pelės mygtukai 2: Puikus dizainas, gražus ir praktiškas, tinka namuose ir biure. 3: šildytuvas yra atskirtos nuo pelės mygtukai.Naudojant šiltą pelės mygtukai, galite pasirinkti naudoti arba nenaudoti šildytuvas. 4: prijungus pelę ant kompiuterio, jo temperatūra pakils iki tinkamo lygio.Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį