Greita peržiūra

10

Scrapbooking & Štampavimo

Abėcėlė Aišku, Antspaudus Skaidrios Silikoninės Planuotojas Kortelės Pavadinimas Kulka Leidinys Antspaudai

€2.37 €2.19

Žymos: silicio antspaudas, leidinys trafaretas, leidinys, abėcėlė tapetai, kulka leidinys antspaudas, leidinys antspaudas, vardų silikoninių spaudų, Svencionyspspc.lt, numeris gumos antspaudas, nagai antspaudas katė.


  • SKU: s186712

Perkamiausi

Aprašymas

Sveiki atvykę į Geriausią Sveikinimo Parduotuvė !Planuotojas Aišku, Antspaudus Skaidrios Silikoninės užrašų knygelė Kortelės Pavadinimas Kulka Leidinys Antspaudai **** PIRK DAUGIAU ,JŪS sutaupysite DAUGIAU **** ***JEI JUMS REIKIA PIRKTI URMU UŽSAKYMO PLS TYRIMĄ su MUMIS ELEKTRONINIU PAŠTU*** *Produktas: Aišku, Antspaudas *Medžiaga: Silikonas *Lapo Dydis: 100mm x 140 mm Tai smagu, aišku, antspaudas rinkinys yra puikus scrapbooking,kortelės priėmimo, pakeista meno ir daugiau.

APMOKĖJIMAS:

1.Svencionyspspc.lt systerm priimti mokėjimo būdą įtraukti Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Svencionyspspc.lt ateityje.

2.Prašome naudoti įtraukti į krepšelį, jei jūs perkate ne mažiau kaip 2 straipsniai ir mokėti kartu. 3.Svencionyspspc.lt systerm bus patvirtinti mokėjimą reikia 1-2 dienos,siuntinių būtų tik išsiunčiamos po apmokėjimo praeiti, kad. 4.Jei jūs vis dar nežino, kaip jį sumokėti ,prašome spausti čia

PRISTATYMAS: 1.Nemokamas pristatymas politikos Kinija Paštu, Oro Paštu bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas,sekimo numerį bus teikiama.

2.Jei pirkėjas neprivalo prekes, nedelsiant susisiekite su mumis,tik mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes jums pagal jūsų užklausa išsiųsta, jei per TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express".

3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie laivybą.

GRĄŽINIMAS: 1.Jei esate nepatenkinti su jūsų sklypo,pls susisiekti su mumis 7 dienas nuo gavimo. 2.Grįžta priimtini tik tada, jei elementas yra nepanaudotų tai originali pakuotė.ATSILIEPIMŲ: 1.Jei gavote savo sklypo prašome patvirtinti, kad gavo jūsų užsakymą. 2.Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite bet kurį klausimą,pls susisiekti su mumis pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai. 3.susisiekite su mumis, jei turite klausimų.

Papildoma informacija

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Guma, Silikono
  • Produktas: "pasidaryk pats" antspaudas
  • Tipas: scrapbooking antspaudas
  • : Scrapbooking, Kortelės Priėmimo, pakeista meno ir daugiau.
  • Naudoti: Apdaila
  • Kilmės vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
  • Modelio Numeris: XXX
  • Prekės Būklė: nauja

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Walshptw

    Lovely stamp.

1 x Nerūdijančio plieno D-žiedas juosta Sagtis Keychain Žiedas Kablys varžtas pin bendras Connecter Krepšys, Dirželis, Užsegimas Leathercraft Dalys

1 x Nerūdijančio plieno D-žiedas juosta Užsegimas Sagtis Keychain Žiedas Kablys varžtas pin bendras Connecter Krepšys, Dirželis, Užsegimas Leathercraft Dalys Būklė: 100% naujas Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Nerūdijantis plienas Dydis: kaip paveikslų paroda Tinka: oda amatų, montavimas savo mėgstamą diržas, keychain, dėklas ir pan... Įtraukta:

€14.46 €8.97

įvairūs

2021 Naujas WiFi Smart Lizdo Kištuką ES 100-240V Adapteris Belaidis Nuotolinio Valdymo Balsu Maitinimo Lizdas "Google" pradinis Alexa Tuya

Mieli draugai, Atkreipti dėmesį, kad mūsų produktai, įtraukti produktus į pirkinių krepšelį, jums reikės papildomos nuolaidos. Aprašymas: 100% Brand new ir aukštos kokybės Nuotolinio įjungti/IŠJUNGTI–Įjungti elektros prietaisai, įjungti/išjungti iš bet kur App Parama –Nemokama iOS ir Android mobiliąją Programėlę

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį