• Pagrindinis
  • įvairūs
  • DG01 Profesinės 1,5 mm Neopreno Šiltas Nardymo Pirštinės Snorkeling Aukštos Kokybės Pirštinės Banglenčių povandeninės medžioklės Snorkeling

Greita peržiūra

10

įvairūs

DG01 Profesinės 1,5 mm Neopreno Šiltas Nardymo Pirštinės Snorkeling Aukštos Kokybės Pirštinės Banglenčių povandeninės medžioklės Snorkeling

€9.72 €6.90

Žymos: pirštinės plaukti, seac, hidrokostiumą, povandeninės medžioklės, dg moterims, neopren, 3mm povandeninės medžioklės neopreno kostiumas, spearfishing neoprene woman, pirštinės stick, neopreno povandeninės medžioklės camo wetsuit, neopreno povandeninės medžioklės kojinės.


  • SKU: s186180

Perkamiausi

Aprašymas

DG01 Profesinės 1,5 mm Neopreno Šiltas Nardymo Pirštinės Snorkeling Aukštos Kokybės Pirštinės

Banglenčių Povandeninės Medžioklės Snorkeling

Medžiaga :1,5 MM NEOPRENO

Spalva: balck ir rožinė

Dydis:S ,tinka jaunimui orwomensmaller ranka

M ,tinka moterims arba vyrams mažesnių ranka

L,tinka vyrams

Naudojimas: naudojamas Nardymas,Banglentės,Non-slip, Snorkeling Išlaikyti Šiltas

KIEKIS PAKUOTĖJE:

1pairsX nardymo pirštinės

Pastaba:Jei turite kitų kitu mano parduotuvėje, prašome spausti šias nuotraukas ją rasti.Ačiū

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Labai Mažą kainą Tik kaip Reklama.Kai Kur bus pristatymas per Hongkong Post Oro Paštu arba Kinijos postair paštas ,Labiausiai reikia 10-40(ar daugiau) dienų, priklauso nuo jūsų šalies.

B:Jei norite daugiau ar greitas pristatymas, prašome pasirinkti ir kitas transporto priemones arba susisiekite su mumis.Ačiū.

C:Jei turite gauti elementus .PLS Užbaigti užsakymą.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

A:mes suteikiame 3 mėnesių garantija.

B:pirkėjas yra atsakingi už grąžinti mokesčių garantija elementus.jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių,galite siųsti jį atgal į mus,mes atsiųsime yo nauja gavus brokuotą prekę.

C:befor grįžta elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo lapą,prašome naudoti regulare pašto paslaugos ir siųsti sekimo numerį.

D:mes neprisiimame užsakymą rizikos,jeigu ji lengvai sukelti bet cuse vartotojo poblem jūsų šalį,mes arerecommend jums pasirinkti kitų laivybos metodai ,kaip kinija paštu, oro paštu,jei turite kitų reikia ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu .

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, kad mūsų produktų ir paslaugų yra gerai, mūsų sistema padarys tą patį jums automatiškai.

B:Jei turite kokių nors problemų, kurių produktai ir mūsų paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis iš karto.Mes išspręsti problemą per trumpiausią laiką.

Papildoma informacija

  • Medžiaga: 1,5 MM Neopreno
  • Modelio Numeris: DG01
  • Prekės Pavadinimas: FAYOGI
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Mashka Shikanova690

    SCAM!!!! I did not send anything, I also wrote it in a personal

  • Jln Descars

    Доброго дня. Заказ пришел. Претензий к Вам нет...Но к сожалению размер не подходит. Маленькие. Я полагаю мне нужно как минимум на 2 размера больше... Чем Вы можете помочь? Можно ли сделать обмен? И если да - то как это сделать? Good day. The order has arrived. There are no complaints against you...But unfortunately the size does not fit. Small ones. I guess I need at least 2 sizes bigger... How can you help? Can I make an exchange? And if so, how do I do it? Александр.

€18.44 €14.38

įvairūs

2-Pack CMF009 Kavos Aparato Vandens Filtras Pakeisti Saeco AquaClean CA6903

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Standartas Medžiagų Saugos, Struktūrinį Vientisumą ir Estetinės Chloro Sumažinti 99.06%.Sumažinti Dalelių, Nuosėdų, Spalva, Rūdys Pagerina Skonį SUDERINAMI MODELIAI: už Saeco AquaClean CA6903 | Incanto: HD8911/0, HD8913/11, HD8914/01, HD8915/01, HD8916/01, HD8917/01, HD8918/21, HD8918/31,

€1.12 €0.88

Indai

Silikoninė Virtuvės Kepimo Įrankis, Šaukštai ir Semtuvai Kepimo Įrankius, Prieskonių, Kavos Įrankiai Šaukštas Vaikams Ledų Stalo Įrankis

Aprašymas: 1. Negadina virtuvės reikmenų, non-stick ingredientų, silikono šaukštas galvos, minkštos ir švelnios, aukštos temperatūros varža, jokių nuodų, jokio kvapo, saugus ir sanitarijos 2. Silikono suvynioti su nailono pluošto kilis, integruota, tvirtas ir stiprus, lengvai valoma, švari ir higieniška. 3. Pagamintas iš silikono-suvynioti nailono

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį