• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Vaikų Pirštu Gyro Už Pagerinti Smegenų Sveikatai

Greita peržiūra

10

įvairūs

Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Vaikų Pirštu Gyro Už Pagerinti Smegenų Sveikatai

€30.33 €13.95

Žymos: biks, didelis magija pupelės, puzzl, cubo basura, kubas fidget, rubiko kubas, greitis kubo 10 set, x box kubas, kubas magija, jūrų kiaulytės marškinėliai.


  • SKU: s180797

Perkamiausi

Aprašymas

Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Vaikų Pirštu Gyro Už Pagerinti Smegenų Sveikatai Aprašymas: 1.Tikslas yra Paprastas: Suderinti spalvas tarpusavyje stumdomas ir sukimo puselės.Išspręsti galvosūkį pradžioje gali atrodyti paprasta, bet jums bus greitai suprato, kad tai yra sudėtingiau nei atrodo!

2.Smegenų Mokymo dėlionės (Galvosūkiai): Jis reikalauja erdvės suvokimą ir atmintį, kaip ir ne visos sferos yra matomas tuo pat metu.Žaisti dėlionė lavina pirštų judesių koordinavimą ir reikalingas vikrumas, norėdami pakeisti srityse efektyviai.Galbūt svarbiausia yra tai, kantrybės ir atkaklumo, taip pat yra būtinas.

3.Nerimas Reljefas Žaislai: Unikalus derinys įspūdį, kad pagerinti trumpalaikės atminties, koordinacijos, kantrybės, streso lygį, problemų sprendimo įgūdžius.išlaikyti savo smegenis staigiai.

4.Aukščiausios Kokybės Medžiagos: Mes pasirinkome anoduoto aliuminio todėl jis yra itin tvirtas ir nebus pabloginti per tam tikrą laiką.Jis yra patvaresnis, dėvėti, atsparus, ir dar daugiau gyvybės įrodymų, nei bet kuri medžio ar plastiko alternatyva.

5.Ideali Dovana: Žaislas funkcijos, ergonomiškas lenktos formos dizainas ranka komfortą ir ilgalaikio naudojimo, kuris yra gražus dovanų pasirinkimas suaugusiųjų ir vaikų su ADD, ADHD, ar nerimo sutrikimas.

Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė: Torshn Įspūdį Žaislas

Dydis: apie 6*6*6cm/2.36*2.36*2.36 colių

Medžiaga: Aliuminio

Pakavimo Sąrašas:

Torshn Įspūdį Žaislas*1

Pastabos: Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Papildoma informacija

  • Rekomenduojame Amžius: 0-6m, 7-12y, 4-6y, 13-24m, 12+y
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įspėjimas: Nėra
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiaga: Metalo
  • Tipas: Kubo Galvosūkis
  • Užsakymo Numeris: Kita
  • Savybės: Mini
  • Modelio Numeris: Magija Cobes Dėlionės Žaidimai

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Radhe Video

    Product is decent. Color isn't accurate - it is lighter than pictured and has lots of bright speckles in it - it looks sparkly and gritty, but is smooth metal. Product came apart unexpectedly while moving it as intended. Product was easy to put back together, but it's easy to lose some of the marbles when product comes apart. This flaw would be remedied if the magnets used to connect the two halves were stronger. Have to be extra-careful to not accidentally pull apart the two halves connected by weak-ish magnets, and warn others if they want to use it.

€28.39 €18.46

įvairūs

100vnt Masažas, Akupunktūra Piršto Žiedai Sveikatos Priežiūros Akupresūra Vertus Massager Sumažinti Nuovargį, Padidinti Imuninės Atsipalaiduoti Įrankiai

100vnt Masažas, Akupunktūra Piršto Žiedai Sveikatos Priežiūros Akupresūra Vertus Massager Sumažinti Nuovargį, Padidinti Imuninės Atsipalaiduoti Įrankiai Produkto Parametrai: Medžiaga:Nerūdijantis Plienas Dydis: Vidinis skersmuo: 1cm, Išorinis skersmuo: 2.8 cm, Reguliuojamas Spalva: Sidabro/aukso Kiekis: 100 Vnt Svoris:4g/1Pcs Naudojimas:Pirštu Aprašymas: Akupresūra

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį