• Pagrindinis
  • Pelės Ir Klavišiniai
  • 1Pcs Žaidimų Pelės kilimėlis, Didelis pelės Padas neslystantis PC Dota Kilimėlis, Skirtas CS Kilimėlio Siūlės Stalo Žaidėjus Krašto EITI Kompiuterio K1N0

Greita peržiūra

10

Pelės Ir Klavišiniai

1Pcs Žaidimų Pelės kilimėlis, Didelis pelės Padas neslystantis PC Dota Kilimėlis, Skirtas CS Kilimėlio Siūlės Stalo Žaidėjus Krašto EITI Kompiuterio K1N0

€0.78 €0.53

Žymos: c5 plokštė, kilimėlis, žaidimas padas, ranka šilčiau mouse pad, pelės kilimėlis, warframe de, asus x552m, MaiYaCa, 108 klaviatūra, larg pelės mygtukai.


  • SKU: s17898

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės:

1. Pelės padas šio pratęsimo tinka klaviatūros, pelės ir kiti darbalaukio elementus.Puikus mobiliojo vietos žaidimus arba biurus.

2. Optimizuotas greitai judėti, išlaikant puikius greičio ir kontrolės, žaidimus ar dirbti.Užtikrinti paprasčiausias pelės judėjimo ir geriausias atsakas laiko.

3. Sunkiųjų gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio neleisti pelės ir klaviatūros stumdomas ar juda naudojimo metu.

4. Atsparus vandeniui danga gali veiksmingai užkirsti kelią žalos, sukeltos skysčio purslų ar kitų nelaimingų atsitikimų.Kai gėrimas išsiliejo apie ji arba vienaip ar kitaip, tai apatinukai off.Lengva valyti ir skalbimo mašinų.

5. Mūsų pelės padas yra pagamintas iš superfine pluošto audiniai medžiagų ir aukštos elastinga natūralaus kaučiuko medžiagos, kuri yra ilgaamžė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma

Gaminio dydis:

600*300*2mm

700*300*2mm

800*300*2mm

250*300*2mm

Pastabos:

1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakuotė:

1 X Pelės Mygtukai

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: BUDI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Guma
  • Modelio Numeris: KXQ1989
  • Pakuotė: Taip
  • Pelės Mygtukai: gamer kilimėlis
  • Stilius: Radiacinės Saugos

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€3.04 €1.53

Pelės Ir Klavišiniai

FHNBLJ Aukščiausios Kokybės Genshin Poveikio Ganyu Guma Pelės Patvarus Darbalaukio Kilimėlis populiariausi Didmeninė Žaidimų Padas pelės

FHNBLJ Aukščiausios Kokybės Genshin Poveikio Ganyu Guma Pelės Patvarus Darbalaukio Kilimėlis populiariausi Didmeninė Žaidimų Padas pelės Gerbiami klientai , Sveiki atvykę į mano parduotuvę , kuri yra užsakymą produktas Prašome sekti savo veiksmus skaityti Kaip užsisakyti? Atsakymas: sveiki, 1: pasirinkti dydį jums reikia priskirti pirmas 2:

€4.27 €2.78

Pelės Ir Klavišiniai

Atminties gelio ergonomiška klaviatūra ir pele riešo poilsio paramos pelės mygtukai nustatyti su neslidžia guma bazė, PC " office moterims, merginos

Aprašymas: Šių dviejų gelio riešų atramos yra ergonomiškai suprojektuoti, kad tilptų riešo puikiai.Teikia lengvatines paramos atleisti spaudimas, nuovargis ir skausmas dėl riešo.Veiksmingai išvengti žalos, kurią sukelia trintį tarp riešo ir stalinio kompiuterio ir kitų riešo problemų. Mūsų klaviatūra riešo poilsio ir pelės mygtukai yra pagaminti iš

€21.19 €12.71

Pelės Ir Klavišiniai

Dideli Klaviatūros, Pelės Padas XL Cat Big Asmeninį Mielas Kompiuteris Rožinis Žaidimų Kilimėlis Kawaii Anime Otaku Nešiojamojo kompiuterio Stalas Stalas Kilimėlis

Produkto Aprašymas 1.Saugo didelę teritoriją savo stalo nuo įbrėžimų ir išsiliejimo 2.Patogi poilsio paviršių jūsų rankas, o rašyti, rašyti, arba, naudodami pelę. 3.Medžiaga: Guma + audinys 4.Dydis :440*75*20mm/800x400x3mm 5.Savybės: absorbentas, orui, galima plauti PASTABA:Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant 1.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį