• Pagrindinis
  • Rėmai & Detalės
  • Motociklo lauktuvės už ZX10R 2004 2005 žalia raudona ZX 10R 04 05 ABS plastiko variklio kolektorių komplektas H2

Greita peržiūra

10

Rėmai & Detalės

Motociklo lauktuvės už ZX10R 2004 2005 žalia raudona ZX 10R 04 05 ABS plastiko variklio kolektorių komplektas H2

€428.04 €325.31

Žymos: lauktuvės honda cbr600f, protectored motocicleta, 2007 kawasaki zx10r purvasargiai žalia, kawasaki zx10r, lauktuvės kawasaki zx10r, kawasaki zx12r, h2r kawasaki, zx10r, kawasaki zx 10r lauktuvės, 2005 zx10r purvasargiai aukso.


  • SKU: s178909

Perkamiausi

Aprašymas

Dovanos: 1 priekinis stiklas+1 varžtai set+Pavarų perjungimo svirties dangtelis+heatshield(įdiegta lauktuvės)+1 bako trinkelėmis Atkreipkite dėmesį!!Labai svarbi!Modelis: už ZX-10R 2004-2005 ZX 10R 04 05, Kas įtraukta: Iš viso 16 VNT+5Gifts.Galinės sėdynės gaubtas įtraukti, jei reikia bako dangtelio, prašome mokėti $68 ji(susisiekite su mumis) Forma: suspaudimo formą,liniją iki 85% -95%,gal reikia padaryti kai kurių pakeitimų, kai įdiegti lauktuvės Būklė: 100% naujas antrinėje rinkoje ne OEM dalimis, su skylėmis, iš anksto išgręžtas(Profesionalų montavimą rekomenduojama. ) Medžiaga: Aukštos kokybės ABS plastiko Dažų darbas: Aukštos kokybės dažų darbą su 3 sluoksnių aišku, kailis apsaugoti dažų.Po nuotrauka rodo, kiek vienetų, įtraukti į šį rinkinį(nr. reikia patikrinti dažų sistema, dažus schema bus toks pat, kaip jūsų užsakymą) pagal Užsakymą, užsakymo(custom spalvų/dažų schema/lipdukai!),užpildykite skyles priekinis žibintas/posūkio žibintas/uodegos šviesos! 1,Lenktynės lauktuvės(be skylių priekinis žibintas,posūkio žibintas, uodegos šviesos)ir gatvės lauktuvės rinkiniai yra tiek prieinamos($35 už lenktynių lauktuvės) 2,pagaminti pagal Užsakymą, etiketės/lipdukai/numeris,jokio papildomo mokesčio! 3,pagaminti pagal Užsakymą, spalvų/dažų sistema,jokio papildomo mokesčio! 4,pagal Užsakymą pagamintas LOGOTIPAS(komanda, vardas, pavardė, įmonės pavadinimas...) be papildomo mokesčio! 5, nereikia papildomo mokesčio pakeisti spalvą, lipdukai,emblemos,skaičius Vidinė pakuotė: Kiekviena maža dalis supakuota atskirai su putplasčio.Išorinė pakuotė:Kiekvienas rinkinys lauktuvės supakuoti į 7-sluoksnis itin stiprus carton Procesas laikas: 6-8days(Tai yra pritaikytos tvarka, jei reikia, ją nutraukti po to, kai mes dažai jums,gali tik grąžinti galite 65% mokėjimo) Pristatymo terminas: 5-7 darbo dienas,tačiau kartais tai užtrunka ilgesnį laiką, nes festivaliai,blogas oras.Tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!

1. Jei yra kokių nors problemų užsakymą arba bet kokį klausimą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, bendravimas gali išspręsti bet kokią problemą!Prašome neatidaryti ginčas be jokių kontaktų, labai ačiū!

2. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes bus daryti tą patį už jus.

3. Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

4. Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas.Jei jūs nesutinkate su mūsų politikos ir pristatymo terminais, prašome neteikia pasiūlymo,

Papildoma informacija

  • Liejimo: Suspaudimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dažytos: Taip
  • Prekės Pavadinimas: EvoHiker
  • Motociklams Padaryti: Kawasaki

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€28.45 €17.07

Dirbtinis Papuošalai

Pranešk apie netikrą Vieno Stiebo Kiaulpienių (3 vadovai (gabalas) Modeliavimo Turas Chrizantemų Vestuvių Namų dekoro Dirbtinės Gėlės

Prekės informacija: artifiical gėlės Būklė: nauja medžiagos,: plastikas & audinys bendras ilgis: app. 41cm/16.14 gėlių galvos skersmuo: app. 6.5 cm/2.56 spalva: balta, žalia, mėlyna, violetinė, rožinė, oranžinė, raudona, geltona 3 žiedų galvučių už vienetą vaza ne būti Prašome atkreipti dėmesį, už

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį