• Pagrindinis
  • Mobiliųjų Telefonų Priedai
  • Usb automobilinis įkroviklis 100-220V, Universalus Micro 3-Port USB sieninis įkroviklis greitai įkrauti mobiliųjų telefonų M universalus kroviklis, skirtų "ios"

Greita peržiūra

10

Mobiliųjų Telefonų Priedai

Usb automobilinis įkroviklis 100-220V, Universalus Micro 3-Port USB sieninis įkroviklis greitai įkrauti mobiliųjų telefonų M universalus kroviklis, skirtų "ios"

€3.57 €3.00

Žymos: c tipo usb automobilinis įkroviklis, xaiomi sienos kroviklis pd, usb c micro usb įkroviklis, usb sieninis įkroviklis ipad vnt, usb automobilinis įkroviklis ford srityje, auto usb įkroviklis pd, usb pd sienos kroviklis usbc, usb sieninis įkroviklis pd baseus, "motorola" micro usb automobilinis įkroviklis, stalas usb įkroviklis pd.


  • SKU: s178006

Perkamiausi

Aprašymas

100-220V, Universalus Micro 3-Port USB sieninis įkroviklis greitai įkrauti mobiliųjų telefonų M

Aprašymas :

Tai yra universalus įkroviklis.Plataus suderinamumo, ji gali dirbti su bet kurio USB powered mobiliojo prietaiso.Saugus eismas.Per apkrovos apsauga pareigos suteikia daug saugiau krovimo paslaugos jums.Be to, jis yra kompaktiškas ir praktiškas.Jūs galite nusipirkti kaip dovana bet kam, kas norite.

Savybės :

1. 4.5 V įtampa.Pulsacijos ir triukšmas (mVp-p)

2. Išėjimo srovė gali būti nustatyti nuolatinės srovės išvesties režimu.Ji yra labai tiksli. 3. Per daug apkrovos apsauga pareigos: 105%-180% galia.Saugi ir patikima.

4. Multi-port įkroviklis Leidžia įkrauti tris prietaisus vienu metu.

5. Platus suderinamumas: Veikia su visų rūšių mobiliųjų telefonų.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: PC

Spalva: Balta

Aušinimo Būdas: Natūralus Vėsinimas

Maitinimo Adapteris: ES Plug

Įėjimo Įtampa: 100V-220V

Išėjimas: 5V/2A

Išėjimo Srovė: 1000mA-2000mA ()

Apkrovos Išėjimo Įtampa: 4.16-5.0 V

Darbo Laikas: ≥4 Val.

Baterijos Įkrovimo Soties: ≥95% (Pagal darbo laiko aukščiau)

Pakuotės Dydis: Apie. 14 * 6 * 3 cm / 5.51 * 2.36 * 1.18 colių

Produkto Svoris: Apie 33g

Pakuotės Svoris: Apie 40 g

Tinka Dauguma mobiliųjų telefonų (Turi būti prijungtas taikoma kabelis jūsų mobilusis telefonas)

Paketų Sąrašo :

1 x USB Pakrovėjas (Kiti priedai nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Nereikia stipriai nukentėjo apie šį produktą.Naudoti sausoje vietoje.

Nereikia perdaryti arba išnarstyti produkto.

Ne už aukštos temperatūros vieta ar įkrovimo indikatorius gali laikyti.

Šiek tiek šilumos įkroviklis & baterija lukštais, kai esate įkrovimo yra normalu.

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Svencionyspspc.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Papildoma informacija

  • Maks. Išėjimo Galia: 10W
  • Maitinimo Šaltinis: A. C. Šaltinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išvesties Sąsaja: USB
  • Kokybės Sertifikavimo: BMK, CE
  • Tipas: Kelionės
  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Taikyti Greitas Mokestis Protokolai: USB PD
  • GaN: No

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Kazekages2moka

    Well reçu. Ok.

€3.64 €2.54

įvairūs

1PC Daugiasluoksnių Drabužių Pakabos su 12 Įrašus, Drabužius, Sijonus, Kelnes, Lankstymo, Metalo Drabužių džiovyklė stalčiuko Drabužius H P9I5

Aprašymas: Tvirtas konstravimas ir rūdžių, atsparumas & lygaus paviršiaus,ministras quatily nerūdijančio plieno pagamintas, kuris yra tvirtas ir rūdžių, atsparumas. Lygus paviršius ir atsparumas įbrėžimams.Apsaugoti savo kelnes ir drabužius nuo braižymo.Gerai konstrukcijos, gali trukti ilgai. Slideable stiprus metalo įrašai & ne slydimo dizaino

€10.76 €6.78

įvairūs

Tuya WIFI Led String Žibintai Pasakų Šviesos Spalvinga RGB IP65 Vandeniui Muzikos Sinchronizavimo Naktį Šviesa Dirbti Su Alexa "Google" pradinis

Aprašymas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! 1 Infraraudonųjų spindulių nuotolinis valdymas: nuotoliniu pulteliu, jūs galite kontroliuoti on/off, spalva, scena, atgalinės atskaitos, muzikos režimą ir kitų valstybių nuotolinio spalvinga šviesos eilutę. 2 Rankinis valdymas: Jūs galite kontroliuoti, įjungimo/išjungimo šviesos eilutę, paspaudę

€3.42 €2.91

Adata Menai Ir Amatai

4pcs Diamond Tapybos Šaldytuvas Magnetai, PASIDARYK pats Visiškai Gręžimo Specialų Širdies Formos Deimantų Siuvinėjimo Kryželiu Šaldytuvas Magnetas KALĖDOS Dovanas

Savybės: PASIDARYK pats tapyba, dažai su derva.Derva blizgančiais unikalus blizgesys apakinti.Šviečia šviesos, ji yra labiausiai populiarus PASIDARYK pats apdovanojimai. Techniniai duomenys: Medžiaga: Šaldytuvas Magnetas + Derva Diamond Dydis: 65*65 mm/2.6*2.6 , B Dydis: 55*50mm/21.7*19.7 C Dydis: 59*53mm/2.3*2.1 Tipas diamond: Visą

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį