• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Geriausias kiaušinių inkubatorius automatinis perėjimas mašina ūkio viščiukų inkubatorių skaitmeninis 4-35 kiaušinių inkubatorius inkubatorius, žąsų, putpelių vištiena

Greita peržiūra

10

įvairūs

Geriausias kiaušinių inkubatorius automatinis perėjimas mašina ūkio viščiukų inkubatorių skaitmeninis 4-35 kiaušinių inkubatorius inkubatorius, žąsų, putpelių vištiena

€9.19 €4.04

Žymos: kiaušinių peryklos, pagalvėlė kiaušinių, vištienos namas, vištienos priedai vandens, didelis vištienos inkubatorius, incubator automatic 10, ūkio žaislas, girtuoklis vištienos, pozicija kiaušinių inkubatorius, kiaušinių laikiklis.


  • SKU: s177464

Perkamiausi

Aprašymas

1 tipas inkubatorius

Savybės:

1. 12 kiaušinių inkubatorius: kiaušinių inkubatorius gali brandinti 12 kiaušinių.Galite sujungti skirtingas kiaušiniai, norint pasiekti efektą, vienu metu inkubacijos.

2. Automatinė temperatūros kontrolė: yra paprasta ir lengva naudoti mygtukai.Ji turi funkcija automatinis temperatūros valdymas ir automatinė rodyti esamą temperatūrą.Vėdinimo įrenginį, siekiant užtikrinti, kad kiaušiniai turi pakankamai oro, kvėpuoti.

3. Automatinis apyvartos ir kiaušinių fazės: inkubatoriuje automatiškai sukasi kiaušinių, kas 1 minutę šilumos juos tolygiai.

4. Taikoma objektų: Ji turi daugiafunkcinis kiaušinių dėklas su reguliuojamu intervalu, tinka kiaušiniai, ančių kiaušinių ir žąsų kiaušinius.

5. Į slydimo greitis yra toks didelis, kaip 80%: Palyginti su tradiciniais kiaušinių inkubatorius, šį išmanųjį įrenginį žymiai pagerina savo kiaušinius potencialą.Pagal mūsų bandymų, inkubacinis norma, tai inkubatoriuje gali būti kaip aukštas, kaip 80%.

Aprašymas:

Inkubatoriuje gali inkubuokite kiaušiniai, antis, kiaušiniai, balandžių kiaušiniai, žąsų kiaušiniais, putpelių kiaušiniai, ir dydis yra labai maža ir neužima vietos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Įtampa: 110 V / 220 V

Dažnis: 50 / 60 Hz

Galia: ≤ 40 W

Kiaušinių talpa: 12 kiaušinių

Dydis: 12.8 * 8.3 * 4.7 colių

Tipas 2incubator

Savybės:

1. 6 kiaušiniai talpa: Šis automatinis kiaušiniai inkubatoriuje gali hatc h 6 kiaušiniai, tuo metu, kuris yra efektyvus ir patogus jūsų šeimos ar ūkio naudoti.Permatomas dangtis leidžia lengvai stebėti kiaušinius.

2. Automatinis kiaušiniai tekinimo įrenginys: automatinis kiaušiniai sukant prietaisą mūsų kiaušiniai inkubatoriuje bus automatiškai pasukti kiaušiniai 10-13 sekundžių kas 2 valandas padidinti kiaušinius, greitį ir padidinti kiaušinius norma.

3. Temperatūros ir drėgmės kontrolė: yra aiški ir tiksli skaitmeninis displėjus ant dangtelio, todėl temperatūra ir drėgmė lengva nustatyti, valdyti ir stebėti.Mūsų inkubatorius bus išlaikyti drėgmę ir temperatūrą ideali valstybė.

4. Platus programas: Mūsų inkubatoriaus, tinka perinti skirti visų rūšių vištų, ančių, putpelių, žąsų, paukščių ir balandžiai.Jis gali būti taikomas ir ūkininkams, namų sąlygomis, edukacinius užsiėmimus, laboratorinius parametrus, biologijos kursai ir kt.

5. Lengva naudotis: Jis turi paprastas funkcijas ir yra labai tinka pradedantiesiems.Pirma, patikrinti, ar kiaušiniai apvaisintas, tada patikrinti, ar inkubatorius veikia tinkamai, nustatyti temperatūros ir drėgmės, įdėti kiaušinių ir pradėti inkubatoriuje .

Aprašymas:

Šis inkubatorius ateina su užšifruotą putų inkubatorius, ir ekranas yra tuščiavidurė, laikyti jį šiltas ir lengva stebėti bet kuriuo metu.Izoliacijos dangtelis taip pat panoraminis stoglangis dizainas, jūs galite stebėti vystymosi pokyčių į visas puses.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS dervos

Talpa: 6 vienetų

Galia: 15W

Vardinė įtampa: DC12V

Tipas: rankinis, automatinis (pasirinktinai)

Taikymo sritis: vaikų švietimo, mokslinio eksperimento

Krevečių inkubatorius

Savybės:

1. Naudojimas:Šis nustatyti perinti skirtų priemonė yra specialiai sukurta kiaušinius visas sausas šaldytų krevečių, kiaušiniai(kiaušinių nėra įtrauktos į paketą), lengva valdyti ir naudoti.

2. Praktiškas: Gali būti tiesiogiai į derliaus, krevečių, kiaušiniai, jūros druskos ir vandens.Paprasta, praktiška, patogu, liukas, krevečių šerti žuvis.

3. Unikali Funkcija: Pridėti oro siurblys naudoti su peryklą, tuo tarpu, oro išleidimo peryklos gali būti prijungtas prie airstone, airwood, kiaušiniai galima išperinti per 36-48 valandas.

4. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Mūsų sūrymu krevečių, kiaušiniai inkubatoriaus yra pagamintas aukščiausios kokybės plastiko, ne toksiškos ir patvarios.

5. Daugiau Perinti skirti Patarimai: PH yra svarbus kiaušinius, sūrymu krevečių.Pradinis pH 8.0 arba daugiau rekomenduojama.Tankai ir sūrymu krevečių kiaušinius įranga turi būti reguliariai valomi ir dezinfekuojami.

Aprašymas:

Artemijų inkubatorius leidžia krevečių kiaušinių išsirita asortimentą 7-30℃, ir kiaušinius, greitis didėja didėjant temperatūrai.

Techniniai duomenys:

Tinkamos temperatūros, skirti inkubacijai: 25-30℃

Talpa: 380ml

Vidinis skersmuo: 46mm

Bendras aukštis: 285mm

Papildoma informacija

  • 6 kiaušiniai 2: Vardinė Įtampa
  • Prekės Pavadinimas: AMW
  • 6 kiaušiniai 1: Galia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 12 kiaušinių 1: Įtampa
  • 6 kiaušiniai, 3: Medžiaga
  • 12 kiaušinių: Medžiaga
  • 12 kiaušinių 2: Dažnis
  • Krevečių inkubatoriaus 2: Vidinis Skersmuo
  • Tipas: Ūkio Gyvūnai
  • Krevečių inkubatoriaus 1: Talpa
  • 12 kiaušinių 3: dydis
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • 6 kiaušiniai: Medžiaga
  • Krevečių inkubatoriaus 3: Bendras aukštis

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

€16.00 €9.60

įvairūs

Tolimųjų Infraraudonųjų Spindulių Analgetikas Gipso Kelio Sąnario Skausmo Pleistras Reumatoidinio Artrito Skausmą Malšinančių Lipnus Pleistras Medicinos Tinkas

Produkto Aprašymas: Ingredientai: Tolimųjų infraraudonųjų spindulių Medžiagų, žolelių, augalų ekstraktai, Magnetiniai Milteliai, Medicinos Klijai. Funkcijos: Atpalaiduoja raumenų ir sausgyslių, įjungiant dienovidinių, ištremti drėgmės ir paskleisti šalta, skatinti kraujo apytaką, ir mažinant skausmą. Taikoma taikymo Sritis: Tinkamas skausmai,

€3.23 €1.78

įvairūs

20pcs Elastinga Laido Kablys Terminalo Galo, 5mm Laido Kelionės, Kempingas, Žygiai, Kelionės

Aprašymas: - Pagaminta iš plastiko, medžiaga : Nerūdijantysis ir antikorozinės. - Smūgio laido kabliukas yra stumiama į elastinga laidą ir yra užtikrintas naudojimo plastikinėje įmautėje. - Šis kablys yra skirtas naudoti su 5mm dia.šoko laido, elastinga bungee laidas / lynai. - Itin stiprios ir lengva surinkti, bendras ilgis yra maždaug. 5

€45.61 €36.49

įvairūs

Vaizdo Trikojo Galva Išmanųjį Telefoną Live Transliacijos Variklio Auto Pasukti Nuotolinio Valdymo Laikiklio Stovas Visos Pakreipti Gopro Hero Kamera

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės! 1.YT-500 elektros nuotolinio valdymo pan/tilt gali atlikti 500g vaizdo kameros ir mobilusis telefonas, ir pasukti nuotolinio pan/tilt per 20 metrų. 2. Pan/tilt sklandžiai, triukšmas yra mažesnis, ir ji yra lengviau kontroliuoti.Horizontalus sukimosi kampas yra 355 laipsnių. 3. Vertikalus gali pasukti ne

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį