• Pagrindinis
  • įvairūs
  • COLMO Sėklos Starteris Jungiamas Išdžiūti Smart Sėklos Starteris Greitai įsišaknijimui ir Klonavimo daigų ir Hydroponics

Greita peržiūra

10

įvairūs

COLMO Sėklos Starteris Jungiamas Išdžiūti Smart Sėklos Starteris Greitai įsišaknijimui ir Klonavimo daigų ir Hydroponics

€18.00 €12.60

Žymos: stabdymo mygtukas, kengūros pliušinis žaislas, bonsai sėklų, kokoso augalų, ekologiškų bananų sėklų, sausainių stalius, bonsai augalų, augalų sėklos, ausies plėstuvas, ekologiškų sėklų augalai.


  • SKU: s176641

Perkamiausi

Aprašymas

【Standartas PH Dirvožemio】: COLMO Sėklos starteris yra auginami su JAV standarto pH vertes ir yra ekologiškos ir biologiškai skaidomos mikroelementų.Rekomenduojama pamirkyti smart sėklas karštame vandenyje 10-15 minučių, ir išspausti dirvožemio sponge tinkamai, kad ji visiškai įsisavinti vandenį, kuris gali būti šiek tiek padidino iki 2 "aikštė ir 1.6" giliai.

【Saugomos Sėklos Skylę Dizaino】: rezervuota sėklos skylę dizainas yra naudojamas sėklų atsuktuvas kištuką.Siekiant užtikrinti dygimo greitis ir išgyvenamumas sėklų, mes studijavo tinkamo gylio, kitaip ji bus sukelti sėklų būti veikiami išorės.Po to, kai mes mirkyti visi mūsų dirvožemio, reikia tik tuck sėklas į dirvos paviršių.

【Unikalus Džiovinimo Dizaino】: Sėklos starteris jungiamas naudoti džiovinimo technologija, siekiant išvengti išėjęs iš mados, nes drėgmės.Ji tik turi būti po vandeniu, 3-5 min. prieš naudojimą.Sėklos vairuotojo prijungtas.Šie smart sėklos starteris kištukai yra rekomenduojama naudoti su COLMO Patalpų Žolė Sodas Rinkinį, kad užtikrintų patikimą sėklos įsišaknijimui ir sėkmingai sėklų daigumas.

【Dirvožemio Dydis ir Sodinimo Asortimentą】: Smart sėklos, žvakės atsuktuvas kištuko dydis: 2 "aikštėje X 1.6" giliai.Dydis dirvožemio po mirkymo: 2.2 " aikštėje X1.6 " giliai.Jei naudojate daigų dėklas hidroponikos taikymas, mūsų žemės gali suteikti augalų šaknys daugiau vietos augti ir visiškai įsisavinti maistinių medžiagų.Ji taip pat gali būti sodinami patalpų ar sodo dirvožemio.

【Paketą 50 Paketus】: Mes visada produkto kokybės ir klientų patirties, kaip mūsų prioritetas.Jei jūsų COLMO sėklos vairuotojo ir įsišaknijimui kištukas yra pažeistas arba trūksta kokių skaičiuoja transportavimo metu, mes pažadame, kad suteikti kitą pack nemokamai.Jei turite bet kurią iš pirmiau problemų, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes susidoroti su jį laiku.

Papildoma informacija

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: COLMO

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€14.40 €13.54

įvairūs

2vnt Posūkio Signalai, Motociklų, Mirksėti Metalo Tinklelį Umbra Refitting Priedai Lengvas Montavimas Universalus Juoda, Sidabro

modname=kosmoso&height=30 modname=ckeditor sveiki atvykę į mūsų Prekės ženklą, Aromatas, Moto Aksesuarai, profesionalus Transporto priemonių Dalių parduotuvės, mėgaukitės savo shoppig metu!!!! Mes esame įsitikinę, kad mūsų moto Dalys yra geriausios kokybės dėl Svencionyspspc.lt! Paprasta įdiegti, tinka :universalus Maitinimo šaltinis:

€21.63 €12.11

įvairūs

Mados Moterų vientisos Spalvos Kuprinė Koledžo Stilių style Mergina Mini Kuprinė Mados Odos kelioninis Krepšys Kuprinė

Kuprinė tipas: minkštas apranga Užraktas tipas: Užtrauktukas Stilius: mados Talpa: iki 20 litrų Rankena/dirželis tipas: minkšta rankena Spalva:balta/ruda/juoda/Rožinė Medžiaga:PU Dydis: 18cm x 10cm x 23cm Pakuotės Turinys: 1 x kuprinė Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba:

€1.95 €1.36

įvairūs

GRILIS Grilis Bedruipen Mop Professionele Grilis Borstel

Savybės: OOTDTY 1. PROFESSIONAL: Minkštas ir absorbant, tai bbq šepetys yra skirtas skleisti dar glazūra, padažas, marinatas, arba sviesto, po jūsų opiekany mėsa.Šis GRILIS mop tai turi jums surinkimo grotelės reikmenys. 2. ĮKELTI PADAŽAS: Tai baster šepetys greitai sugeria plonesni padažai, kad standartinis basting šepečiai nebus.Puikiai veikia Carolina

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį