Greita peržiūra

10

Stilius Įrankiai

1Pc Plaukų Salonas, Kirpykla Kirpimas Dažymas Nurodė Tail Šukos, plaukų kirpimo Stilius

€1.08 €0.75

Žymos: rožinė žiūrėti, sienos kabučių plaukų salonas, kirpykla pavadinimas, šukos už mažesne nei rinkos verte, barbershop tapetai, vyrų salonas siena lipdukas, barbershop logotipas, šukos uodegos, barbershop baldai, šukos plaukams.


  • SKU: s17462

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės: 100% brand new, aukštos kokybės.Dizainas: kostiumas plonas, švelnus ir normalus plaukų tipams, 3 eilėmis dantų pateikti 3 kartus tūris, geras backcombing, erzinimas, sectioning ir apdailos plaukų, multi-ilgis dantų, tail šukos dizaino greitai atsiskyrimas.

Pareigos: tai tail šukos sukuria pilnatvę, in fine, plaukų tipo ir gali būti taikomi visą dieną dėl stiliaus ups, malonus naudoti kuriant tūris vakarą optikos ir up-dos

Nešiojamų atlikti: dėl šios medžiagos yra plastiko, tvirtas ir lengvas šukos, karščiui atsparus ir patvarus, nešiojamų galite atlikti bet kur.

Lengva naudoti: suskirstant srityse plaukų ir šukavimas prie plaukų šaknų link galvos, galite iš karto statyti aukštis ir apimtis savo stilių ar užpūsti.

Profesinės smulkiais dantimis Metalo Pin Šukuosenos, Plaukų Stilius Rat Tail Šukos Kirpėjas.

Plaukų Salonas, Kirpykla Profesija Kirpti, Dažyti Plaukai Pjovimo Plaukų Šukos Dviejų Spalvų Plastiko Nurodė Tail Šukos Pabrėžti Šukos.Aprašymas: Elementas, Tipas:Tail Šukos Medžiaga: Plastiko Spalva:Kaip nuotraukoje pavaizduota Dydis:20.5*3cm/8.1*1.2 Pakuotės: OPP Kiekis:1 Vnt Pakuotė: 1 Vnt ×Tail Šukos Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: KuZHEN
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Tail Šukos
  • dydis: 20.5*3cm/8.1*1.2in

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€4.37 €3.06

Stilius Įrankiai

Boutique Didelės Žalios Santalas Platus Dantų Šukos Rupi Dantų Masažo Šukos Plaukų Kriaušių Moterims

Jei jūs neturite nepatenkinti produktu,tiesiog susisiekite su mumis,prašome palikti mums blogų atsiliepimų pirma, mes jums patenkinti sprendimas.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. Boutique Didelės Žalios Santalas Platus Dantų Šukos Rupi Dantų Masažo Šukos Plaukų Kriaušių Moterims Savybės : dydis:19cm spalva:kaip picute rodyti medžiaga:mediena žanras:Verawood

€1.71 €1.04

Stilius Įrankiai

Karšto Sulankstomas šukos Lankstymo Kišenėje Įrašą Plaukai, Ūsai, Barzda Šukos Mados Vyrams, Moterims, Rankų darbo, masažinis plaukų šepetys

[xlmodel]-[custom]-[8888] Funkcijos: 1. Šios šukos yra sulankstomos šukos.Tai priemonės, 17cm visiškai pratęstas, ir tik 9cm, kai sulankstytas. 2. Idealiai tinka marškinių kišenių ir net piniginėje! 3. Mes nustatėme, kad šis dydis šukos puikiai tinka uždaryti viliojimo reikalaujama už barzdos ir ūsai. 4. Tai, be abejo, gali taip pat būti naudojamas ant jūsų plaukų.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį