Greita peržiūra

10

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

15ml 60 Skyrių eterinio Aliejaus Saugojimo Krepšys Nešiojami krepšiai Kelionės eterinis Aliejus Organizatorius Kvepalai Naftos Surinkimo Maišas

€4.69 €3.19

Žymos: kelionės krepšys, krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, sporto krepšyje ir pečių, vyrai lagaminas, krepšys moterims, wardrob, eterinis aliejus maišelį, partij, etagere saugojimas, krepšys ekologinio, folija saugojimo organizatorius.


  • SKU: s172761

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės:

1. Vidinės net maišelis dizainas saugojimo krepšys turi užtrauktuką, kuris yra puikus ir veiksmingas siekiant išvengti priedai nuo kritimo, kuris sumažina daugiau problemų ir yra patogiau naudoti.

2. Kad žmogiškas dizainas kempine viduje, vidinės sponge maišas yra skirtas pagal atitinkamą lizdą butelį, ne tik maksimalią apsaugą butelį ir aksesuarų, bet taip pat patogiau naudoti.

3. Išskirtinį užtrauktuko dizainas, užtrauktukas su patvarus nailono užtrauktukas, nebus taip lengva sulaužyti ir bloga dantų.

4. Nešiojamų dizainas, saugojimo krepšys nešiojamų didelis tankis, kietumas, komfortas, geresnis vienas colio ir puse nailono juosta.

5. Atsparus vandeniui ir aplinkai draugiškas dukart kryptis 600D nailono audinio išorėje krepšys gali būti saugomos kiek.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Gaminio Dydis: 320*225*50mm/12.6*8.6*2.0 į

Įpakavimas: PE Maišas

Spalva: Raudona/Žalia/Mėlyna/Violetinė/Sidabrinė/Oranžinė/Rose Red

Produkto savybes: EVA Pakuotė Medžiaga Yra plonos Struktūros, Lygaus Paviršiaus, Minkšta ir Elastinga.Geras Atsparumas Smūgiams ir Atsparumas dilimui, Anti-Trinties Poveikį.Gali Veiksmingai Apsaugoti Savo Produktus Nuo Sugadinimo.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3. Ne butelis pristatyti.

1 X Eterinio Aliejaus Saugojimo Krepšys

Papildoma informacija

  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Kita
  • Specifikacija: Other
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Forma: Trimatis Modelis
  • Prekės Pavadinimas: alloet
  • Formos: Aikštė
  • Modelis: Trimatis Modelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Saugojimas
  • Produktas: Kita
  • Taikomas Vietos: Drabužių spinta

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Stressisda1

    nice little holder. arrived within 2 weeks. now my EOs are not loose in a drawer! little round stoppers come out nicely and the hold snugly fit 15ML bottles, though i do have a few 5ML in there too. lots of room. zipper is very cheap so just be gentle and it should do the trick+

Raišteliu Medvilnės Skalbiniai Spausdinti Mažas Organizatorius Laikymo Paketas Krepšys Monetos Rankinėje Kelionės Maži Audinio Maišelis Saldainių Wrappling Dovanų Maišelis

Medžiaga: Audinys Dydis: 10 * 14cm Kiekis: 1 vnt Uždaryti tipas:Raišteliu Skelbimas: 1. Prašome leisti skirtumas dėl vadovo priemonė; 2. Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių, tokių kaip ryškumą, monitorius, prašome suprasti.

100vnt Antspaudas Skaidraus skaidraus Plastiko Maišą Maisto Sausainių "PASIDARYK pats" Kepa Pyragas Apdaila Slapukas Dovanų Pakavimo Ziplock Krepšiai

Aprašymas: Spalva: matinio stiklo, kaip paveikslėlį rodo Medžiaga: PE Plastiko Veiklos Skaidrios,Ne toxi,Odorles,Tinka Maisto Pakuočių. Sandarumas, Ir Sunku išeiti į Maišą, Galite Žaisti Gerą Drėgmės, Purvo Poveikio. Kiekis:100vnt/pak Gali būti nukrypimų kiekis, dėkojame už jūsų supratimą!

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį