Greita peržiūra

10

Kompiuterių Ir Biuro

NEWPORT UTS100CC UTS vidutinio insulto plieno linijinis etape, 100mm eiga, nuolatinės SROVĖS variklis

€635.70 €603.92

Žymos: 5000w variklis, stiprus 210, 12v pavaros, vyrai kompiuteris, kolega karalystė 3 pro, dc žemyn žingsnis, asmeninių kompiuterių priedai, raundas kompiuteris, 12v brushless dc motor, 700mm linijinis pavaros.


  • SKU: s169144

Perkamiausi

Aprašymas

INFORMACIJA

pastabos klientams

APMOKĖJIMAS:

----------------------Svencionyspspc.lt priimti virš mokėjimo būdai

PRISTATYMAS:

Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo.

Linkime pakuotės atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą,prašome connact mums,ačiū jums maloniai supratimą.

Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas.

GRĮŽTI & GRĄŽINTI:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, atidžiai.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Vadovas spręsti problemas taip:

ATSILIEPIMAI:

Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas,gavo suppirt yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas!

Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5.

DĖMESIO:

Būdas bendrauti: Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag).

Transporto problema: Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti.

Nuotraukų Dydis: Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto.

Matavimo paklaida: Prašome leisti maža paklaida.

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: CT CHUNG ALAVO
  • Tipas: Pramonės Kompiuterių Priedai
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: UTS100CC
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€10.76 €6.78

įvairūs

Tuya WIFI Led String Žibintai Pasakų Šviesos Spalvinga RGB IP65 Vandeniui Muzikos Sinchronizavimo Naktį Šviesa Dirbti Su Alexa "Google" pradinis

Aprašymas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! 1 Infraraudonųjų spindulių nuotolinis valdymas: nuotoliniu pulteliu, jūs galite kontroliuoti on/off, spalva, scena, atgalinės atskaitos, muzikos režimą ir kitų valstybių nuotolinio spalvinga šviesos eilutę. 2 Rankinis valdymas: Jūs galite kontroliuoti, įjungimo/išjungimo šviesos eilutę, paspaudę

€1.34 €0.79

Apatiniai & Sleepwears

S-3XL Seksuali Moteris Tvarstis Tuščiaviduriai Iš Nėrinių Diržas Kelnaitės, apatinis Trikotažas T atgal apatinis Trikotažas Minkštas Patogus Bowknot Apatiniai drabužiai Mergaitėms Dovanų

Savybės:Seksualus Moterų Tuščiaviduriai Iš Thong Nėrinių Juostelės Apatiniai Perspektyvos apatinės Kelnės Sexy Nėrinių Kelnaitės Moterų apatinis Trikotažas Pranešimas:rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm klaida Dydis:S-3XL Spalva:juoda Medžiaga:nėriniai Paketas Apima:a vnt. kelnaitės Priežiūros instrukcijos: Rankų

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį