Greita peržiūra

10

Kompiuterių Ir Biuro

Tuščias CISS už EPSON 900 1270 1280 1290 spausdintuvą

€21.86 €19.67

Žymos: l805, ciss už hp, beltting epson l3110, ciss epson, ciss epson xp, ciss, ciss rinkinys, l3110 epson rašalo, tuščias ciss epson, epson l800.


  • SKU: s167247

Perkamiausi

Aprašymas

Nepertraukiamo Rašalo Sistema (MIS) Už Rašaliniai Spausdintuvai

Lustas : Bendras reset chip

Talpa: 80ML(nėra rašalo)

Lengvas Montavimas.Tiesa, sistema paruošta "Plug & Play".

Tinka visų tipų rašalo, dažiklių, pigmentų ir sublimacija ir kt

Skirtinguose to paties modelio, kasetė modelis gali būti skirtingi.

Prašome kreiptis Kasetės Modelis

Suderinamas su : STYLUS PHOTO 900/1270/1280/1290

Rašalo kasetė: T007-T009

Įspėjimas:

Prieš jus, kad tai, prašome patikrinti modelio rašalo kasečių ir modelio spausdintuvą.Tik tiek iš jų yra tos pačios, kaip aprašymas, tada Nepertraukiamo Rašalo Sistema gali dirbti tinkamai.

Prieš naudodami mūsų chip,Jei jūsų spausdintuvas yra nauja(niekada atidarytos ar naudotos),ji turi inicijuoti spausdintuvą pagal savo originalias rašalo kasetes.

Komplektą sudaro:

1Set Nepertraukiamo rašalo sistema su auto reset chip; 1pcs vadovas.

Pastaba:

1, atlikti išorės butelis suderinta pozicija ir rašalo rašalo saugojimo sandėlio tuo pačiu lygiu

2, kai reikia atidaryti ventiliacijos angos į: carton paprastai turi dvi skyles.Yra pripildymo anga (didelė anga) avent (skylių).Rašalinis spausdintuvas įrengtas su CISS, CISS išorinio langelį virš angos nėra sandarūs, siekiant išvengti nesėkmės spalvų spausdinimo nr.

Carton, negali būti didesnės nei spausdintuvu: vieta carton, ir lygiagrečiai su spausdintuvu, boxand spausdintuvas turėtų būti ant stalo.

4, kai carton rašalo pasiekia perspėjimo zonos, prašome iš naujo pripildyti rašalo.Kitaip jis būtų pildymo processis sudėtinga.

5, dujotiekio būti laikomi aišku, rašalo sustoja teka, priešingu atveju, turi įtakos spausdinimo kokybei

1. Komunikacijos arba mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po aukciono uždarytas.Jei šios sąlygos nėra tenkinamos, pardavėjas pasilieka teisę anuliuoti aukcione.

2. JEI užsakysite mažiau kaip 3 vnt, mes laivas jį SINGAPŪRAS Paštu arba China Post Tarptautinės Ekonomikos Oro Paštu , jums Tai užtruks 3~22 darbo dienas,Skirtingų šalių, Skirtingų pristatymo laiką.Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 3 vnt, mes pasirinkite AVS.JEI JUMS REIKIA GREIČIAU VEŽĖJAS, PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS UPS/DHL/EMS NUOLAIDA .MES SIŪLOME AVS.

3. Jei pirkėjas nori grąžinti pagal ne atviro būklės, pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas iš jav į pirkėjo, bei grąžinti laivybos kaina.prašome suprasti.dauguma mūsų produktų yra brangus, jei jums reikia ne tai, prašau, nereikia atidaryti jį.ačiū.

4. Mūsų Atsiliepimai Politika: reguliariai, mes eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą ir pateikti atsiliepimus apie visus tuos, kurie buvo paduota atsiliepimą apie mus.Ši politika užtikrina, kad kiekvienas gauna tinkamą pripažinimą ir daro procesas šiek tiek lygesnis už abi šalys.Jei esate patenkintas savo sandorį su mumis, prašome palikti savo komentarą apie mūsų failą, ir mes bus įsitikinkite, kad atsakyti tuo pačiu, kai mes darome atnaujinimus.Prieš skelbdami neigiamų atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis, kad galėtume dirbti jį.Neigiamas grįžtamasis ryšys nepadeda spręsti problemų.

5. Jei turite kokių nors klausimų, prašome siųsti mums žinutę, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

6. Tarptautinės pirkėjas bus atsakingas už bet kokią galimą užsakymą, pareiga, ar maklerio mokestis,ypač jūs iš Vokietijos.Siųsti jūsų laivybos mokymas/prašymas su jūsų mokėjimą.

Papildoma informacija

  • Maksimalus Popieriaus Dydis: A0
  • Sąsajos Tipas: "bluetooth"
  • Modelio Numeris: CIS-EPS-900
  • Palaiko Tinklo Spausdinti: Laidiniu
  • Prekės Pavadinimas: CaoDuRen
  • Popieriaus Tiekimo Režimas: vadovas
  • Dvipusis Spausdinimas: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spausdinimo Greitis: 20ppm

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Fomi4ev Dmitrii

    Delivered to me in the UK in only 10 Days. I am very pleased with my purchase. Thank you very much

50/100/200Pcs Gumos Juostomis, Gumos Latekso Žiedai Gumelės Juostų Aukštos Kokybės Natūralaus Latekso Biuro

50/100/200Pcs Gumos Juostomis, Gumos Latekso Žiedai Gumelės Juostų Aukštos kokybės natūralaus latekso Produkto Pavadinimas:Gumos Latekso Žiedai Medžiagos:natūralaus latekso Specifikacija: 40mm (fold ilgis 40mm,perimetro 80mm,plotis 1.6 mm,storis 1.6 mm) 60mm (fold ilgis 60mm,perimetro 120mm,plotis 1,7 mm,storis 1,7 mm) 75mm (fold ilgis yra apie 75mm,perimetro 150mm,plotis

€10.08 €5.75

įvairūs

400pcs Lydmetalis Plombos Viela Jungtys Vandeniui Šilumos Susitraukiančių Litavimo Užpakalis Terminalo Jungčių Rinkinys, skirtas Automobilių, Valčių Lauko

400pcs Lydmetalis Plombos Viela Jungtys Vandeniui Šilumos Susitraukiančių Litavimo Užpakalis Terminalo Jungčių Rinkinys, skirtas Automobilių, Valčių Lauko Aprašymas: Atsparus vandeniui termiškai susitraukiantis dizainas: Aukštos kokybės vidinio branduolio, maža varža, stiprus elektrinis laidumas, lydymasis ir kietėjimas, kai šilumos susitraukianti, daugiau

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį