• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Retro Mechaninė Šachmatų Žaidimo Laikrodis Retro Mediniai Shell Mechaninė Šachmatų Laikrodis Piršto Ekranas Pradinis Miegamojo Lovos Dekoras

Greita peržiūra

10

įvairūs

Retro Mechaninė Šachmatų Žaidimo Laikrodis Retro Mediniai Shell Mechaninė Šachmatų Laikrodis Piršto Ekranas Pradinis Miegamojo Lovos Dekoras

€29.78 €15.19

Žymos: šachmatų lenta, lempos uodų, šachmatų medžiaga, šachmatai mediniai, dekoratyvinis šachmatų gabalas, anime šachmatai, vyskupas šachmatai, kaljanas vaza, šachmatų rinkinys, šachmatų laikmatis.


  • SKU: s165671

Perkamiausi

Aprašymas

Tarptautinės Retro Nešiojamų Konkurencijos Žaidimas Laikmatis Automatinė Skaičius Aukštyn Žemyn Analoginis Šachmatų Laikrodis Dovana

Aprašymas:

Mechaninė struktūra: mechaninė konstrukcija su laiko pradėti mygtuką, yra priimta, kad laikas veikti intuityviai, patogus ir tikslus.

Šachmatai žaidimas: nereikia baterijų.Tai lėmė pavasarį.Tai lengva naudoti.Ji panaši į darbo režimas kvarcinis laikrodis.Tai yra laikas priemonė, naudojama daugelyje šachmatų žaidimai, Europoje ir Amerikoje.

Aukšto tikslumo: kasdien paklaida-mažiau nei 1 sekundė, kuris yra tinkamas laikas laikrodis įvairių šachmatų rungtynės.

Mediena: medienos ir plastiko pagamintas, ji yra stipri ir patvari, ir ne taip lengva nutraukti.Medienos spalvų dizainas, prabangus kūrinys.

Specialios priežiūros: šachmatų laikrodis turėtų būti laikomi toliau nuo ėsdinančios medžiagos ir veikiami saulės spindulių, lietaus, vandens lašai ir stiprų magnetinį lauką.

Specifikacija:

Medžiaga: plastiko lukštais, vario-cinko lydinio judėjimas

Gaminio dydis: 15x5.5x9cm/5.9*2.16*3.55 į

Dėžutė: 19x7.5x12cm/7.48*2.95*4.72 į

Grynasis svoris: 290g

Pakuotės svoris: 360g

Tinka šachmatai, Kinų šachmatai, eikite ir kiti žaidimai

Spalva: Žurnalas spalva

Instrukcijos:

1.Rungtynių laikrodis priima mechaninė konstrukcija su laiko paleidimo mygtuką.Laikas veikti yra intuityvi, patogus, tiksli, ir dienos paklaida-mažiau nei 1 sekundė.Jis yra tinkamas laikas laikrodžiai, įvairūs žaidimai šachmatai.

Naudojimas:

Paspauskite kairįjį mygtuką, kairįjį laikrodis sustoja laikas, ir teisę laikrodis prasideda laikas.Priešingai, paspausti dešinįjį mygtuką, norėdami sustabdyti laiką kairėje pusėje, ir pradėti matuoti laiką kairėje pusėje.Paspauskite mygtukus ant abiejų pusių pusę taip, tuo pačiu laiku (tai yra, mygtukai ant abiejų pusių yra toje pačioje horizontalioje padėtyje), ir du laikrodžiai yra sustabdyti laiko narė.

Antra vertus, nulis reguliavimas

Pagal pakaitomis veiklos mygtukai ant abiejų pusių, dviejų sekundžių laikrodis gali būti koreguojamas 12 val. pozicija (nulinės padėties), savo ruožtu, ir tą valandą ranka yra įjungtas 12 val padėtis pagal rodyklės kryptį pinhole atgal į laikrodį.Rungtynių laikrodis, minutę ranka nulinė padėtis diskriminacijos naudoja minutę ranka stumti visą taško nustatymas ženklo "maža raudona vėliava" į dešinę pasiekti 12 val. pozicija, ir masto minutę ranka suderinimo metu "maža raudona vėliava" krenta laisvai, yra nulinė padėtis.

Priežiūra:

Šachmatų laikrodis turėtų būti užkirstas kelias susisiekti su korozinių medžiagų, vengti sąlyčio su saulės, lietaus, lašas ir uždaryti į stiprų magnetinį lauką

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Šachmatų Laikrodis

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai.

3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Svencionyspspc.lt!

Papildoma informacija

  • Modelio Numeris: ŽAIDIMAS
  • Tipas: Šachmatų Laikrodžiai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Amžius: >6 Metų
  • Pakuotė: /
  • Mokymo Režimas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Nisheretea

    I have ordered two item. But one of them was not working properly. It's rotator broke down.

€6.22 €4.17

Adata Menai Ir Amatai

EverShine Naują Diamond Siuvinėjimo 2019 Kvadratiniu Kraštovaizdžio Kryželiu Diamond Mozaikos Visą Siuvinėjimo Rinkinys Namų Puošybai

Prekės Pavadinimas:EverShine Diamond Kraštovaizdžio Tapyba Tipas:PASIDARYK pats 5D Diamond Mozaikos Kryželiu Gręžimo Plotas:Diamond Siuvinėjimo Pilnas Komplektas Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas

€27.35 €16.41

įvairūs

FABER CASTELL Naujų Atnaujinti Kietas Akvareliniai Dažai/Pigmentai 24/36/48 Spalvų Nešiojamų Piešimo, Akvarelės Dažų Su Teptuku/Kempinė

FABER CASTELL Naujų Atnaujinti Kietas Akvareliniai Dažai/Pigmentai 24/36/48 Spalvų Nešiojamų Piešimo, Akvarelės Dažų Su Teptuku/Kempinė Naujas Atnaujinti Kietojo Akvareliniai Dažai | lengvas ir skaidrus, švelnus ir lankstus | Nauja atnaujinti, nauja patirtis | Spalvų atitikimo atnaujinti | Lygumo atnaujinti | Difuzinis atnaujinti | Skaidrumo atnaujinimas | Tirpumas

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį