Greita peržiūra

10

Namų Dekoras

Gnome Statulėlės, Vežančių Orb su Saulės LED Apšvietimas Kieme Lauko

€13.32 €7.99

Žymos: saulės šokėja havajai, mergina saulės šokėja, led sritį, saulės šokėja didelis, šviestuvo už kambarį, saulės beždžionė šokėja, šviestuvo laiptai, saulės šokėja stebuklas, LED, liustra, valgomasis, kambarys, .


  • SKU: s163940

Perkamiausi

Aprašymas

Aprašymas:

Dovanų Duoti - Įkvėpė Skandinavų pasakos, tai žavinga Gnome veikia kaip puikus, be gyvinti savo kieme, vejos, tvenkinys ar baseinas, ar patalpoje ant palangės, stalviršiai arba entryways.

Didelis dovanų pasirinkimas jūsų šeimai ir draugams Kalėdų, Padėkos, gimtadienis ir visoms kitoms progoms.

Saulės energija Varomas Apšvietimą - Apšviesti savo lauko erdvę naktį su savo šviesos orb, kad skleidžia šiltą švyti kaip saulė ar apylinkėse tapti tamsus, absorbuodamas saulės per dieną, kokybiškai pastatytas-saulės baterijomis.

Lengva Naudoti - Tiesiog nuspauskite mygtuką ir palikti jį į " on " poziciją dieną.Saulės skydelis bus įkraunami per 5-8 valandas per dieną ir šviesos automatiškai, naktį 8-10 valandų.

Oras-Įrodymų - Ranka-dažytos ir baigė su UV atsparia danga, ji gali atlaikyti visų tipų oro sąlygomis, patvarus, aukštos kokybės derva, spalvos blukimas, lietaus ir šalčio neturėtų būti susiję.

Specifikacija:

Dydis: 27x20cm / 10.62x7.87inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Sodo Gnome Statula

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Papildoma informacija

  • Stilius: Pastoracinės
  • Temos: Kraštovaizdžio
  • Prekės Pavadinimas: MagiDeal
  • Medžiaga: Derva
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį