Greita peržiūra

10

Eksterjero Dalys

Originalus galiniai lempos montavimas, great wall, poer pikapas /Great wall pao Priedai

€16.95 €15.77

Žymos: užveskite, nuskaitymo lipdukas, didžiosios sienos lempos, jac raktas, great wall, great wall haval m2, poer termostatas, h6 haval, h5, great wall peri.


  • SKU: s163413

Perkamiausi

Aprašymas

Originalus galiniai lempos montavimas, great wall, poer pikapas /Great wall pao žibintas galinis LED Priedai

Jei esate iš Brazilija Čilė, Šveicarija, Švedija, Ispanija ir pasirinkti UPS arba Fedex, DHL ar komercinės išreiškia siųsti savo produktus.Prašome rašyti jūs Muitinės mokesčių kodekso(Brail:CPF,Čilė:VĖŽIOSE), su tvarka.Labai ačiū!Kinija pašto krepšiai ir Pacel Logistikos websie: 17track.net/en/

1.mes neužsiimame tarifą.nes tai yra tarpvalstybinė prekyba, kai kurios šalys turės tarifus, muitus, kad mes nesame atsakingi.

2.Prekės apdorojimo laikas:apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia,apdorojimo laikas gali būti nuo 2 iki 5 darbo dienų.

3.Jei negavote prekės, bus daugiau, nei tuo metu, gavimo, prašome palikti žinutę užsakymo, mes išplėsti pristatymo laiką.

4.Prašome don ' t give Mūsų produktus blogų atsiliepimų, nes logistikos lėtai

Logistikos įmonė šalyje, mes negalime kontroliuoti, ką mes galime padaryti, kad anksti pristatymo.

Paslaugų kokybės įsipareigojimas mes parduoti visi produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų apdorojimo kokybės prekes, pramonės kokybės produktus,, absoliutus kokybės garantija!Galite būti tikri, kad pirkti!Jei produktas turi visus kokybės problema, mes suteikti jums su 5 žvaigždučių sprendimas!

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, gal galite pateikti mums 5 balų įvertinimo, jūsų vertinimo suteiks mums pastovaus srauto galios!

Pastabos

Tam, kad labiau patenkinti produkto, kurį įsigijote, prašome nurodyti pirkimo metu automobilio styleand metų

Papildoma informacija

  • Prekės Svoris: 2
  • Elemento Tipas: Lempos Gaubtai
  • Modelio Pavadinimas: Galinių lempų surinkimas, great wall, veikia off road žibintas galinis LED galiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

Gyvybės medis Pakabukas Karoliai Moterų Natūralus Akmuo Kristalas Chakra Gijimo Meditacija Pasisekė, Papuošalai, Dovana

Dėkojame, kad lankotės mūsų stor-e Didelius užsakymus,daug nuolaidų,ir remti pritaikymas įvairių natūralaus akmens karolius.Greitas pristatymas, Sveiki atvykę į mūsų paslaptingas parduotuvės: https://Svencionyspspc.lt/store/5792921 produkto aprašymas: Medžiaga: Natūralaus Akmens Danga: Platinum danga galite gauti kiekvienas kristalų pakabukas jums įsigyti;1pcs pakabukas,1pcs

€2.04 €1.13

įvairūs

40@ Kėdė Pagalvėlė Turas Medvilnės Apmušti Minkšta Minkšta Pagalvėlė Trinkelėmis Biuro, Namų Arba Automobilinės Pagalvės Biuro Kėdė Cush Grindų Namų Dekoro

Kėdės Pagalvėlė Turas Medvilnės Apmušti Minkšta Minkšta Pagalvėlė Trinkelėmis Biuro, Namų Arba Automobilių Sėdynės Pagalvėlės Produkto Pardavimo taškų: Didelis hippo aikštėje pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės ir saugo ją minkštas ir purus.Naudojamas siekiant užkirsti kelią gabalėlių ir priploti laikui bėgant. Labai

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį