• Pagrindinis
  • Interjero Priedai
  • Neslystantis Telefono Kilimėlis Laikiklis GPS Trinkelėmis Lipnus Kilimėlis Anti-Slip Rašikliai MP4 Trinkelėmis, Automobilių Brūkšnys Vieta Universalus Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilyje Stilius

Greita peržiūra

10

Interjero Priedai

Neslystantis Telefono Kilimėlis Laikiklis GPS Trinkelėmis Lipnus Kilimėlis Anti-Slip Rašikliai MP4 Trinkelėmis, Automobilių Brūkšnys Vieta Universalus Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilyje Stilius

€0.12 €0.09

Žymos: komercinės vonios kilimėliai, mp3 mp4 grotuvas, phone, att phones, turėtojo žyma, automobilis, kaligrafija rašiklio plunksna, paprastas mini, grindų kilimėlis, mobil phone.


  • SKU: s163054

Perkamiausi

Aprašymas

Galingai klijuoti ant prietaisų skydelio, ir lengvai judėti be jokių skauda.

Neturi naudoti bet kokios rūšies klijai ar magnetas.

Tinkamas būti naudojamas automobilių, sunkvežimių, laivų, lėktuvų ar VISUREIGIS.

Vieta, mobilieji telefonai, raktai, monetos, tušinukai, mažas, reikmenys, ir tt jis neslidus.

Venkite naudoti ant paviršių, kurie turi lakuoti, apdailos arba naudoti automobiliuose su kieta arba dažytos brūkšnelių.

Plaunamas ir perdirbamas naudojant.

Ekologiškas pienelis pagamintas.

Dydis: 14*8cm

Spalva: Mėlyna 1 x Lipnus Padas neslystantis Kilimėlis 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.Yra NOEXCEPTIONS!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Svencionyspspc.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Papildoma informacija

  • Medžiagos Tipas: Plastikų
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL
  • Funkcija: Automobilio Stilius
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Anti Slip Telefono Ragelyje
  • Modelis: 2034a
  • dydis: 14*8cm

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Xobabeegirl55xo

    I took it in order to fix the drive on the Mac MNI body. Deret, of course, so-so, but still better than nothing

  • M Pomarede1

    The parcel came quickly, but the mat was with a small exception-there is a small gap.

€12.71 €7.63

žvejyba

Daiwa Vasaros Žvejybos Drabužių Kvėpuojantis Žvejybos Striukė Ilgomis Rankovėmis Žvejybos Marškinėliai Quick Dry Lauko Žvejybos Apranga Sporto Kailis

PASTABA: 1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3.Kaip skirtingų kompiuterių, ekranas, spalvos ,spalvos actural prekė gali šiek tiek skirtis. Patarimai Didmeninė

€1.29 €0.87

įvairūs

1Pair Kietas Pakeisti Dviračių Nuoma, Dviračių Jungiasi Elastinės Kelnės Kelnės Juosta Įrašus, Koja Dirželis

100% Aukštos kokybės ir visiškai naujas Stiprus klijai padeda nustatyti kelnės visiškai išvengti tepalo dėmes Būklė: Naujas ir aukštos kokybės Dydis:30*10cm (LxW) 1 colis = 2,54 cm arba 1cm = 0.393 colių Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Pakuotė: 2vnt dviratį Dviračiu Kelnes Juostoje, Koja Dirželis

€8.63 €5.78

Interjero Priedai

12Pcs Automobilio Duris Sėdynės Atminties Užrakinti Mygtukus Apima Lipdukai Mercedes-Benz CLA/GLA/GLK/GLE/CLS/GL/ML/A/B/E

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width:

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį