• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Priekiniai Uždaryti Su Užtrauktuku Moterų Sporto Liemenėlės Kvėpuojantis Wirefree Paminkštinta Push Up Sporto Salę Jogos Treniruotės Sporto Liemenėlė Liemenėlė Viršų

Greita peržiūra

10

įvairūs

Priekiniai Uždaryti Su Užtrauktuku Moterų Sporto Liemenėlės Kvėpuojantis Wirefree Paminkštinta Push Up Sporto Salę Jogos Treniruotės Sporto Liemenėlė Liemenėlė Viršų

€2.58 €1.44

Žymos: liemenėlė, marškinėliai joga, vamzdžio viršaus liemenėlė mielas, liemenėlė sportas, moterys, mažas kaklo sporto liemenėlė, joga dėvėti moterims, vyrų marškinėliai su užtrauktuku, pasėlių joga, liemenėlę moterims, womes sports bra.


  • SKU: s160073

Perkamiausi

Aprašymas

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: sporto liemenėlė yra pagaminta iš 90% nailono ir + 10% spandex, kurios bus patenkinti jūsų poreikius.

2、Bauda Dizainas: liemenėlė funkcijos, patogus nr. plieno žiedas dizaino, ergonomiškas, kurie yra praktiški miegoti, jokio spaudimo, jokių apribojimų, jokių našta, ir tai nesukels ruoželiai.

3、Praktiška Dėvėti: Dėl liemenėlių funkcijos plėtėsi petnešėlėmis yra kryžius-vibracija-įrodymas, taigi ir veiksmingai užkirsti kelią vibracijos ir yra stabili, ir sunku pereiti ir nukristi.

4、Bauda Amatų: Dėl liemenėlių funkcijos dvigubo sluoksnio aukštos elastinga audinio, naudojant aukštos kokybės nailono audinio, ir ji turi didelį elastingumą be deforming ir minkštas, odos draugiškas.Ji turi puikią prakaitas sugeriančios ir orui poveikį, išsprendžia problemą alpus krūtinę ir leidžia krūtinės kvėpuoti laisvai.

5、Stilingas Dizainas: madinga dizaino liemenėlė suteikia puikią vaizdo efektų ir aukštos kokybės odos draugiškas audinių, kiekvienas atletas yra daugiau patogi ir madinga tuo pačiu metu.

1.Aukščiausios kokybės Medžiagos: sporto liemenėlė yra pagaminta iš 90% nailono ir + 10% spandex, kurios bus patenkinti jūsų poreikius.

2.Bauda Dizainas: liemenėlė funkcijos, patogus nr. plieno žiedas dizaino, ergonomiškas, kurie yra praktiški miegoti, jokio spaudimo, jokių apribojimų, jokių našta, ir tai nesukels ruoželiai.

3.Praktiška Dėvėti: Dėl liemenėlių funkcijos plėtėsi petnešėlėmis yra kryžius-vibracija-įrodymas, taigi ir veiksmingai užkirsti kelią vibracijos ir yra stabili, ir sunku pereiti ir nukristi.

4.Bauda Amatų: Dėl liemenėlių funkcijos dvigubo sluoksnio aukštos elastinga audinio, naudojant aukštos kokybės nailono audinio, ir ji turi didelį elastingumą be deforming ir minkštas, odos draugiškas.Ji turi puikią prakaitas sugeriančios ir orui poveikį, išsprendžia problemą alpus krūtinę ir leidžia krūtinės kvėpuoti laisvai.

5.Stilingas Dizainas: madinga dizaino liemenėlė suteikia puikią vaizdo efektų ir aukštos kokybės odos draugiškas audinių, kiekvienas atletas yra daugiau patogi ir madinga tuo pačiu metu.

Savybės:

Gražus atgal, didelio elastingumo, pralaidžios orui, sugeria drėgmę.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Sportinė Liemenėlė

Papildoma informacija

  • Uždaryti Tipas: -
  • Tipas: sportinė liemenėlė
  • Savybės: Kvėpuojantis, Drėgmę Sugeriančių
  • Prekės Pavadinimas: GIYO
  • Dropshipping: Parama
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Aukščiausios kokybės medžiagos
  • Modelio Numeris: sportinė liemenėlė
  • Sports Type: Fitneso
  • Funkcija: Kvėpuojantis, gražus atgal, didelis elastingumas

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

€8.39 €7.55

Mobiliųjų Telefonų Dalys

Da Da Xiong 6150mAh EB-B220AC/AE, EB-B220AE Baterija Samsung "Galaxy" Grand 2 G7102 G7106 G7100 G7105 G7108 G7109 I9295 i9507V

RM5943203947775130 Produkto Nuotrauka DADAXIONG Produkto Aprašymas: 1.Talpa: 6150mAh 2.Tipas: Li-ion Baterija. 3.Įtampa: 3.8 V 4.Dydis: To paties dydžio, originalus 5.Suderinama: Samsung Galaxy Grand 2 G7102 G7106 G7100 G7105 G7108 G7109 I9295 i9507V 6.CE standartas Saugumo ir aplinkos: Dvigubos apsaugos funkcijas.Du kartus IC ir PCB elektrinės valdyba apsaugoti mokestis

€0.45 €0.34

Įvykis & Party

3pcs Drugelis Tortas Toppers Laimingas Gimtadienio Tortas Dekoro "Pasidaryk pats" Rankų darbo Gimtadienio Desertas Dekoro Baby Shower Kepimo Reikmenys

Pakavimo sąrašas: 3 x tortas topper (įskaitant viela + klijai taškai) 100% Brand new ir aukštos kokybės!Labai padeda įtraukti švenčių spalvos, atmosfera.Puikus vestuves, sužadėtuvių ceremonija ir vestuvės visos panašios šventės.Medžiaga: Popierius Spalvos: rožinė, violetinė, mėlyna, žalia Dydis: 7.5*5.5 cm, 6*4.5 cm, 4*3cm Patarimai: 1. Dėl vadovo matavimo,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį