Greita peržiūra

10

Stalo Ir Sofos Užvalkalai

Ruožas Vieną vietą Sofos Apima Kambarį Elastinga Klubas Vonia Kėdė Padengti Fotelis Sofa Padengti Baldų Užvalkalai Raštas

€16.94

Žymos: šuo susisiekimas, baras, kėdės, taburetės, trumpas sofos apima, lovatiesė ant sofos, dangtelis fotelis ir sofa, pirmininko mao, ruožas universalus sofa dangtis, padengti sofa, baldų apsauga apima, fotelis raštas.


  • SKU: s154502

Perkamiausi

Aprašymas

Šis produktas yra tik sofa cover (nr. sofa)

Ten gali būti kai kurių spalvų skirtumus ir dydžio skirtumai dėl ekrano ir vadovo vertinimo problemų.Prašome atkreipti dėmesį, užsakant

Dydis Diagrama(Kaip Nuotraukoje Parodyta):

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Poliesterio ir Spandex

Paketą sudaro: 1 x Klubo Sofa Dangtis

Savybės

Nuostabi medžiaga: Pagaminti iš storos, aukštos kokybės audinys, minkštas ir patogus sėdėti, pilling-atsparumas.

Lengva Įdiegti: Tai lengva įdiegti, padengti sofa dėl didelio elastinga medžiaga.Taip pat labai lengva pašalinti nuo sofos.

Apdaila: Kietas akių-apsaugoti spalvą, galite suderinti stilių jūsų namams ir baldai lengvai, platinti, atpalaiduojančią atmosferą jūsų kambaryje.

Pilna apsauga: dangtelį bus išlaikyti savo sofos nuo pieno, dulkių ar įbrėžimų geriau, atnaujinti savo sofos kasdieniame gyvenime, patvarus, ilgą laiką naudoti.

Lengva priežiūra: Rankomis ar mašina skalbti su homoeothermy vandens.

Apie Laivybos

1.Jei jums reikia savo paketą siunčia DHL, "FEDEX", Aramex, EMS, UPS, prašome susisiekti su mumis .mes atnaujinti siunta jums.Visi produktai yra nemokamas pristatymas KN Paštu, Oro Paštu, arba Epacke(tik kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, JAV/JK)

2. Mes pristatysime jūsų paketą į kitą 1-7 dienų po to, kai gausime jūsų mokėjimą

4.Mes negalime kontroliuoti, jei pašto vėlavimus.Būkite kantrūs ir mes nuolat liečiasi su jumis ir post office.Tai nuoroda, pristatymo laiku.

Nuoroda Pristatymo Laikas

Šalis

Darbo Dienos + Šeštadienis + Sekmadienis

Rusija

10-25

Prancūzija

10-20

JAV

5-10

UK

7-10

Ispanija

15-30

Izraelis

15-30

Kitų Europos šalių

15-30

Apie Grąžinamosios Išmokos/Siųsti

1.Jei nėra sekimo informacijos po mėnesio, ar ne, pristatyti po 2 mėnesių.galite su mumis susisiekti ir paprašyti išsiųsti arba refound.Jums nereikia atidaryti ginčų, tiesiog reikia susisiekti su mumis, jei norite išspręsti problemą.

Žingsnis 1) Susisiekite su mumis per Alibaba pranešimų centro.

Žingsnis 2) turite pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą, jūs turite

3 etapas) grįžti leidimas bus išduotas.

4 žingsnis) turi grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keitimo ar pinigų grąžinimo.Visos grąžinimo laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Apie mus

Mes esame profesionalių batų pardavėjas, mano komanda teikia aukštos kokybės batai ir profesionalias paslaugas, prašome būti tikri, pirkti mano parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau pagalbos, prašome susisiekti su mumis.Mes taip pat naudojamos avalynės didmeninės ir dropshipping pardavėjų.

Apie Atsiliepimą

Ačiū už jūsų užsakyme savo parduotuvėje.Prašome palikite VISUS 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Atsiliepimai(Detali Reitingai : Aprašymas, Komunikacijos, Pristatymo greitis), Jei jūs galite palikti foto ir daugiau žodžių su 5 žvaigždučių atsiliepimus, jums bus padėti kitiems.Ačiū už jūsų geranoriškumą.

Papildoma informacija

  • Stilius: Žakardo
  • Gamyba: Sofa Dangtis
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Taikoma Sofa: -Vietė Sofa
  • Modelis: Paprastas Dažyti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: BTL21776

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Natashaglushuk

    It is perfect! Like it

€16.00 €9.60

įvairūs

Tolimųjų Infraraudonųjų Spindulių Analgetikas Gipso Kelio Sąnario Skausmo Pleistras Reumatoidinio Artrito Skausmą Malšinančių Lipnus Pleistras Medicinos Tinkas

Produkto Aprašymas: Ingredientai: Tolimųjų infraraudonųjų spindulių Medžiagų, žolelių, augalų ekstraktai, Magnetiniai Milteliai, Medicinos Klijai. Funkcijos: Atpalaiduoja raumenų ir sausgyslių, įjungiant dienovidinių, ištremti drėgmės ir paskleisti šalta, skatinti kraujo apytaką, ir mažinant skausmą. Taikoma taikymo Sritis: Tinkamas skausmai,

Metalo Pjovimo Miršta Cut klavišą Apdailos užrašų knygelė Popieriaus Amatų Peilis Formos Ašmenys Punch Trafaretai

MFT ir mamaelephant visi šiame nuorodą------------------- https://Svencionyspspc.lt/store/group/MFT-and-MAMA/5958047_517949890.html Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Japonų Animacinių filmų Anime Medvilnės Audinio Siuvimo Quilting Atspausdintas Audinys Kratinys Rankdarbiams "PASIDARYK pats" Rankų darbo Medžiaga :27*22cm

Produktų Duomenys 1.Plotis ir ilgis:27X22cm Maždaug,rankomis skintos,pls leisti klaidos dydis 1--2cm 2.Prekė: Cartoon Spausdinti Medvilnės Audinio 3.Plotis:27cm 4.charakteristika:Paprasto audinio, eco-friendly 5.Medžiagos: 100% Medvilnė 6.NAUDOJIMAS:PASIDARYK pats Siuvimo Vaikus, Drabužiai, PASIDARYK pats Maišas kūdikių Drabužiai,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį