Greita peržiūra

10

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

Nešiojamų Minkšto Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Atveju Su Keychain Už Skullcandy Strėlės Tiesa Priedai Belaidžio "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga

€2.78 €1.42

Žymos: "bluetooth" earphon, smulkintuvas ausinių, dana scully, skullcandy, "pasidaryk pats" strėlės kranas, skullcandy ausinės, laisvų rankų įranga, kamera krano strėlės, kaukolė, ausies padas, atveju, skullcandy.


  • SKU: s15388

Perkamiausi

Aprašymas

Nešiojamų Minkšto Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Atveju Su Keychain Už Skullcandy Strėlės Tiesa Priedai Belaidžio "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga

Kulka Taškų: 1、Patogu Nešiotis: nesijaudinkite.Specialios dangos, viduje nėra lengva nulupkite.Padaryti įkrovimo langelį silikono langelį labiau stabili, apsaugoti jį nuo kritimo ir juda, ir vieta/pašalinti ausinės greičiau, kuriuos yra patogu nešiotis, stabilesnė, saugesnė, ir anti-lost.

2、Aukštos kokybės: silikono atveju yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos. 360° apsaugo jūsų ausų nuo smūgių, lašų ir įbrėžimų, be pridedant bet kokio dydžio.

3、Unikalus Dizainas: naujausios Skull candy belaidžio įkrovimo kištuką atveju, jis gali apsaugoti jūsų ausų nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, ir išvengti smūgių, dulkių, dėmių, lašai ir įbrėžimų. 3mm storio, unikalus dizainas, tvirtas.

4、Lengva Naudoti: Ji yra labai paprasta naudoti.Šis silikono atveju, apvalios konstrukcijos ir dangtį galima atidaryti ir uždaryti lengvai.Vidinės ausinės dėžutė yra anga, kuri leidžia jums įkrauti ausines nenuimant dangtelio.

5、Paketą Sudarė: 1* Ausinės Silikono Atveju.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Aprašymas:

Lengvi Apsauginiai Atveju Savo ausines !

Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės maisto kokybės silikono medžiagos, netoksiškas, aplinkos apsaugos, galite būti tikri, kad naudoti.

Storis: apie 3mm, 360° apsauga nuo įbrėžimų, įbrėžimų, smūgio, kritimo ir smūgių.

Apačioje Dizainas: Griovelį dizainas leidžia lengvai pasiekti žaibo uosto, už savo ausines nenuimant dėklo.

Paviršiaus Medžiaga: Anti-static hidrofobinės, mikro-matinis technologija, atsispirti švelnūs vandens purslai ir purslų, nėra lengva dulkių, patogus skalbti.

Pakavimo Sąrašas:

1*Ausinės Silikono Atveju Skull candy Strėlės Tiesa

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

Papildoma informacija

  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Ausinės Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
  • Pakuotė: Taip

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

Sony PS 5 PS5 Žaidimų Konsolės Kabinti Laikiklis Rankų stalčiuko Už PS5 Ausinės Kablio Laikiklis Ausinių Priedai

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Nuo šiandien tapti ventiliatorius iš mūsų parduotuvės, jūs gausite papildomą 5-10% nuolaida visiems produktams parduotuvėje, ir jūs galite taip pat patikrinti naujojo produkto tiesioginis mūsų parduotuvėje laiku, don ' t miss it! ! Aprašymas: 1. PS5 laisvų rankų įranga gali būti pateikiami 2. Madingas

Pakeitimo Gaubteliai Sony MDR-ZX100 ZX300 MDR V150-V300 Ausinių Priedai Minkštųjų Raukšlių Putų Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Dangtis

Pakeitimo Gaubteliai Sony MDR-ZX100 ZX300 MDR V150-V300 Ausinių Priedai Minkštųjų Raukšlių Putų Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Dangtis Geriausia Paslaugos: 1, Greitas Pristatymas 1-4 Darbo Dienas + Laiku Atsakyti + Teigiamas Požiūris 2, Greitai Išspręsti Problemą Kiekvienas Klientas 3, Lašas Laivybos Paramą!Didmeninė Paramą! 4.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį