Greita peržiūra

10

Mobiliųjų Telefonų Dalys

AAA Kokybės LCD Ekraną, Skirtą "iPhone 5s Ekranas" iPhone 5s Ekranas 5 5C 5S SE, iPhone, SE Ekranas "iPhone" SE Ekrano Pakeitimas

€17.37 €14.42

Žymos: cpu 7 ekranas, iconia 7 ekranas, iphone 7plus ekrano oem, iphone 7 metalinis laikiklis, ekrano, iphone 7p screen, originalus iphone 7plus ekranas, iphone 7 plokštelėmis, elephone 7 ekranas, ekrano iphone ٧, iphone 10s screen.


  • SKU: s152927

Perkamiausi

Aprašymas

Svarbu:

1. Prieš įdiegdami programą, prašome prisijungti lankstus plokščias kabelis(FFC) patikrinti, ar naujas ekranas yra geros būklės.

2. Jei problemos atsiranda po įdiegimo, pagrindinė priežastis, gali būti ir montavimo klaidos.Įsitikinkite, kad montavimo metodas yra teisingas.

3. Mes rekomenduojame, kad specialistai įdiegti ekranai.

Aprašymas:

1) Ekranas: skaitmeninis keitiklis asamblėjos + Touch ekranas (be home mygtuką, kamera ir ausinės).

2) Visi ekranai yra nauji.

Pastaba:

1) Norėdami pakeisti savo seną, skalda, krekingo, ne-veikė ekraną.

2) Visi ekranai yra visiškai išbandyta prieš išsiuntimą ir geros būklės.

3) ekrano priklauso trapių prekių.Įdiekite jį atidžiai.

Pakuotė

Ekranas *1

Remonto Įrankių Rinkinys *1 Set

Screen Protector *1

Ekrano Švaresnis *2

Demontavimas & Įrengimas

1) Kai demontavimas savo "iPhone", nereikia traukti ekrano tiesiogiai.Juostelės kabelis home mygtukas prijungtas prie ekrano.Tai labai nerimtas, jums turėtų atverti ekrano tik šiek tiek, tada ardyti juostelės kabelis ir gauti iš ekrano.

2) Kai diegiate varžtą į kamerą prašome atkreipti dėmesį, kad ilgas varžtas turi būti viršuje kairiajame kampe arba ji gali sugadinti ekraną.

3) Jei telefonas yra deformuotas, tai lengva įstrigti diegiant, prašome nespauskite ekrano žemyn tiesiogiai, arba ji gali sprogo ekraną, ir jums turėtų paspauskite jį žemyn iki butas stumia.

Problemų Išspręsti

Jei jūsų atitikti kai kurias problemas po įdiegimo, kaip nesugeba įjunkite, touch nejautrus, linijos ant ekrano ir t.t., prašome kreiptis į šiuos žingsnius:

1) Prašome patikrinti, LCD, įsitikinkite, flex kabeliai yra geros būklės ir nėra šiukšles jungtys.

2) Atjunkite ir vėl prijunkite flex kabeliai iš plokštės pusėje.

3) Perkrauti iPhone: Laikykite mygtukai (Home, Iki apimtis, ir Power) mygtuką, kol telefonas jungiklį žemyn ir tuomet įjunkite vėl.

1. Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

2. Apie Laivybos

1) Visos prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienos laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2) Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą.Laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko.

3) Pristatymas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais.

3. Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū.

2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktas, tai būtų naudinga susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jokių paslaugų, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Papildoma informacija

  • Ekrano Rezoliucija: 1136*640
  • Medžiaga: IPS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: juoda, balta
  • Garantija: 6 Mėnesių
  • Suderinamo "iPhone": 5, 5C, 5S; SE
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Funkcija: ekrano pakeitimas
  • Sertifikavimo: CE, FCC
  • Prekės Pavadinimas: BreezeToday
  • Suderinamo "iPhone" Modelis: "iPhone 5s
  • LCD Kit: Taip
  • Prekės Būklė: Naujas
  • dydis: 4 inch
  • Įrankiai: Taip
  • Naujas: Taip
  • Tipas: LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
  • Ekranas: 3.5"

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Berish123

    How can I evaluate the work of the seller if the goods I did not receive, and in the parcel post office there is no my name, so I ask you to pay me back for for for

€177.59 €124.31

Dirbtinis Papuošalai

6PCS Gradientas Aritificial Šilko Rožė Gėlių Sienų Plokštės Apdaila Gėlės, Vestuvių Kūdikio Dušas Šalis Fotografijos Fonas

6PCS Gradientas Aritificial Šilko Rožė Gėlių Sienų Plokštės Apdaila Gėlės, Vestuvių Kūdikio Dušas Šalis Fotografijos Fonas Produkto pavadinimas:Didelio Tankio Gradientas Rose Hydrangea Gėlių Skydelis Dydis:40x60cm.(14.75inchx23.62inch) Medžiagos:Šilko gėlių,Plastikiniai bazės Taikymo:Vestuvių, pobūvių, stalo centre, arkos, parduotuvės

€0.38 €0.21

Rankiniai Įrankiai

5 Spalvų Demagnetizer Magnetizer už Atsuktuvų antgaliai Patarimai, kaip Daro Įrankiai

Aprašymas : 2 in 1 dizaino , lengvas ir kompaktiškas , nešiojamas, kad tilptų įrankių krepšiai ir lengva laikyti seminarai / įrankis skrenda . Greitai ir efektyviai magnetize varžtais .Ji &# 39 ; s patogu paverčia bet kokį įrankį peilį į magnetinį retriveris varžtus , veržles ir metalinių dalelių .Puikus demagnetizing pincetai , atsuktuvai ir kiti smulkūs

€1.60 €1.10

Šunų Drabužiai Ir Batai

Animacinių Filmų Šuo Marškinėliai Vasaros Mažų Šunų Drabužius Čihuahua Marškinėlius Mažylis Vest Jorkšyro Terjeras Pet Drabužiai Ropa Perro Augintiniai Drabužiai

Produkto Informacija: Aprašymas: 100% Brand New ir aukštos kokybės. Pet spausdinti liemenė,audinys yra patogus ir kvėpuojantis,minkštas ir odos draugiškas,ir nekenkia odai augintiniai. Gražus ir mielas spausdintą modelio dar labiau pabrėžia sexy privatumo didinimo technologijas.Liemenė patogi ir elastinga,vėsioje ir gaivus vasarą. Savybės: Medžiaga:Butas

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį