• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Automatinis Skaitmeninis 12 Kiaušinių Inkubatorius Hatcher Didelės Talpos, Praktiška Inkubatoriai, Skirti Vištų Naminių Putpelių Kiaušiniais Namų Naudojimui

Greita peržiūra

10

įvairūs

Automatinis Skaitmeninis 12 Kiaušinių Inkubatorius Hatcher Didelės Talpos, Praktiška Inkubatoriai, Skirti Vištų Naminių Putpelių Kiaušiniais Namų Naudojimui

€52.43 €28.31

Žymos: elektros inkubatorius, incub, Višta, 7 kiaušinių inkubatorius, vištiena, automatinius inkubatorius kontrolės, kiaušinių peryklos, sistema inkubatorius, vištienos namas, inkubatorius mechaninė 20.


  • SKU: s149893

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės:

1. 12 kiaušinių inkubatorius: kiaušinių inkubatorius gali brandinti 12 kiaušinių.Galite sujungti skirtingas kiaušiniai, norint pasiekti efektą, vienu metu inkubacijos.

2. Automatinė temperatūros kontrolė: yra paprasta ir lengva naudoti mygtukai.Ji turi funkcija automatinis temperatūros valdymas ir automatinė rodyti esamą temperatūrą.Vėdinimo įrenginį, siekiant užtikrinti, kad kiaušiniai turi pakankamai oro, kvėpuoti.

3. Automatinis apyvartos ir kiaušinių fazės: inkubatoriuje automatiškai sukasi kiaušinių, kas 1 minutę šilumos juos tolygiai.

4. Taikoma objektų: Ji turi daugiafunkcinis kiaušinių dėklas su reguliuojamu intervalu, tinka kiaušiniai, ančių kiaušinių ir žąsų kiaušinius.

5. Į slydimo greitis yra toks didelis, kaip 80%: Palyginti su tradiciniais kiaušinių inkubatorius, šį išmanųjį įrenginį žymiai pagerina savo kiaušinius potencialą.Pagal mūsų bandymų, inkubacinis norma, tai inkubatoriuje gali būti kaip aukštas, kaip 80%.

Aprašymas:

Inkubatoriuje gali inkubuokite kiaušiniai, antis, kiaušiniai, balandžių kiaušiniai, žąsų kiaušiniais, putpelių kiaušiniai, ir dydis yra labai maža ir neužima vietos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Įtampa: 110 V / 220 V

Dažnis: 50 / 60 Hz

Galia: ≤ 40 W

Kiaušinių talpa: 12 kiaušinių

Dydis: 12.8 * 8.3 * 4.7 colių

Pakuotė:

1 Komplektas * Inkubatorius

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Papildoma informacija

  • Funkcija 1: 12 Kiaušinių Inkubatorius Hatcher
  • 2 funkcija: 12 kiaušinių inkubatorius
  • 4 funkcija: skaitmeninis kiaušinių inkubatorius
  • 3 funkcija: Egg Incubator
  • Ūkio Gyvūnai Tipas: vištiena
  • Modelio Numeris: Namų Ūkio Inkubatorius
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

Japonų Animacinių filmų Anime Medvilnės Audinio Siuvimo Quilting Atspausdintas Audinys Kratinys Rankdarbiams "PASIDARYK pats" Rankų darbo Medžiaga :27*22cm

Produktų Duomenys 1.Plotis ir ilgis:27X22cm Maždaug,rankomis skintos,pls leisti klaidos dydis 1--2cm 2.Prekė: Cartoon Spausdinti Medvilnės Audinio 3.Plotis:27cm 4.charakteristika:Paprasto audinio, eco-friendly 5.Medžiagos: 100% Medvilnė 6.NAUDOJIMAS:PASIDARYK pats Siuvimo Vaikus, Drabužiai, PASIDARYK pats Maišas kūdikių Drabužiai,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį