• Pagrindinis
  • Stilius Įrankiai
  • 4c Plaukų Detangler Teptuku Garbanotas Plaukų Storio Šlapio Keistą Plaukai Reguliuoti Plaukų Šepetys Galvos Masažas Detangle Hairbrush

Greita peržiūra

10

Stilius Įrankiai

4c Plaukų Detangler Teptuku Garbanotas Plaukų Storio Šlapio Keistą Plaukai Reguliuoti Plaukų Šepetys Galvos Masažas Detangle Hairbrush

€1.95 €1.27

Žymos: garbanotas plaukų šepetys, 4c plaukų, afro plaukų žmogaus, kirpykla marškinėliai, stegosaurus modelis, anti frizz šepetys, kirpykla, afro brush, garbanotas plaukų kinki, kia cerato užraktas.


  • SKU: s14896

Perkamiausi

Aprašymas

Modelio numeris: plaukų iššukavimo Šepetys

Elemento Tipas: Šukos

Medžiaga: Plastikas

1 tipas: medžiaga šepetys plaukų 4c

2 Tipas: Medžiaga Šepetys

3 Tipas: Detangle Hairbrush Šukos

Medžiaga Šepetys

Baigiasi jūsų 4C Natūralių plaukų visada knotting bet jūs NIEKADA palikti jį?Netinkamo naudojimo, tradicinių plaukų šepetys valyti savo plaukų kasdien gali prisidėti prie plaukų tangling!

Medžiaga Šepetys yra skirtas visiems plaukų tipams, ypač 3A-4C (super coily & kinky) plaukų tipams.Ji yra lanksti,atskirti šeriai, kurie detangle plaukų, lengvai, be traukdami ir kenkia plaukams.Tai yra lengviausias sprendimas, siekiant baigti savo matinis, susivėlęs šukuosena ir duoti jums atgal šilkiniai, shinny plaukų.

Tai tik 4C plaukų tipas?

Ne, tai tinka bet plaukų tipą, įskaitant garbanotas, banguotas, coily, keistą ar normalus plaukų.

SAVYBĖS:

Lengva Medžiaga

Lankstus šepetėlis galvutės su atskirta šeriai yra specialiai sukurta medžiaga garbanotas, banguotas, coily, keistą ar normalus plaukai be plaukų žalą.

Super Coily/ Keistą Plaukai

Ypač puikiai tinka plaukų tipams 3A-4C (Coily/keistą plaukai) ir tie, su labai susivėlęs plaukų.Taip pat tinka bet plaukų tipą.

Dėl wet & Dry Medžiaga

Tinka tiek šlapių ir sausų plaukų.Jūs galite naudoti ją kaip kasdienis plaukų šepetys.Geriau plaukų priežiūra, naudokite šepetį, kai jums plauti savo plaukus pašalinti painiojimąsi o masažuoti ir valyti odą.

Patogi Rankena

Non-slip gumos rankena suteikia jums patogią & tikslią kontrolę.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: ABS

Dydis: 24 x 6cm

Spalva: Rausvas, Žalsvas

Tinka Visiems Plaukų Tipams

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1 x Šepetys plaukų iššukavimo

Papildoma informacija

  • Elemento Tipas: Šukos
  • Modelio Numeris: medžiaga šepetys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Bogdan Egin

    Satisfied

€4.37 €3.06

Stilius Įrankiai

Boutique Didelės Žalios Santalas Platus Dantų Šukos Rupi Dantų Masažo Šukos Plaukų Kriaušių Moterims

Jei jūs neturite nepatenkinti produktu,tiesiog susisiekite su mumis,prašome palikti mums blogų atsiliepimų pirma, mes jums patenkinti sprendimas.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. Boutique Didelės Žalios Santalas Platus Dantų Šukos Rupi Dantų Masažo Šukos Plaukų Kriaušių Moterims Savybės : dydis:19cm spalva:kaip picute rodyti medžiaga:mediena žanras:Verawood

€1.71 €1.04

Stilius Įrankiai

Karšto Sulankstomas šukos Lankstymo Kišenėje Įrašą Plaukai, Ūsai, Barzda Šukos Mados Vyrams, Moterims, Rankų darbo, masažinis plaukų šepetys

[xlmodel]-[custom]-[8888] Funkcijos: 1. Šios šukos yra sulankstomos šukos.Tai priemonės, 17cm visiškai pratęstas, ir tik 9cm, kai sulankstytas. 2. Idealiai tinka marškinių kišenių ir net piniginėje! 3. Mes nustatėme, kad šis dydis šukos puikiai tinka uždaryti viliojimo reikalaujama už barzdos ir ūsai. 4. Tai, be abejo, gali taip pat būti naudojamas ant jūsų plaukų.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį