• Pagrindinis
  • Drabužių Siuvimo & Audinys
  • Pearl Nustatymas Staklės, Granulių Kniedės Tvirtinimo Mašina su 5 Dydis Imitacija, Perlų, Akrilo Karoliukai už Skrybėlę, Batus, Drabužius, "PASIDARYK pats" Amatų

Greita peržiūra

10

Drabužių Siuvimo & Audinys

Pearl Nustatymas Staklės, Granulių Kniedės Tvirtinimo Mašina su 5 Dydis Imitacija, Perlų, Akrilo Karoliukai už Skrybėlę, Batus, Drabužius, "PASIDARYK pats" Amatų

€8.41

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, kaaba amatų apdaila, "pasidaryk pats" matematika amatų, cucito fai da te, planilla hama karoliukai, akrilo stiklo kristalų, kameros taisymo įrankis, amatų ir "pasidaryk pats", 32 colių lcd skydelis, klijų pistoletas stendas.


  • SKU: s145883

Perkamiausi

Aprašymas

Pirkėjų rodyti

DUK

Q:gal galite pakeisti kitais, išreikšti,turime prekių ungently?

A: Taip,Mes taip pat siųsti prekes, DHL, "Fedex", UPS ir kitiems, jei galite mokėti mums daugiau express savikaina, ar jūs perkate enought prekių.prašome susisiekti su mumis arba palikti savo pranešimus.

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą,whtat jūsų didmeninę kainą?

A:Labas,Ačiū už jūsų užklausą,jei norite pirkti didelio kiekio,prašome atsiųsti mums elektroniniu paštu arba palikti savo pranešimus, koks jūsų norite mums,mes suteiksime jūsų geriausia kaina per 24 -48hours.Ačiū.

Klausimas:Ar turite kitų produktų, kad mes norime pirkti kartu su jūsų produktu,aš ne rasti jį į savo parduotuvę?

A:Taip,mes galime suteikti tai, kas jūsų, norite,prašome siųsti mums informaciją ir nuotrauką,mes galime rasti tai už jus.

Apie Mokėjimą:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO.

Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.

2. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Apie siuntą:

1)Dauguma straipsnių bus išsiunčiamos per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo aišku.(Kai kurie produktas gali ne akcijų metu,išsiuntimo gali vėluoti,tikiuosi, jūs galite suprasti.)

2)prekės yra vežamos iš Kinijos per oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10-20 darbo dienų.Čia yra shiping metu Kinijos Oro Paštu

(Pastaba:dieną meas darbo dieną)

Apie Terminus:

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

4. Mes grąžinsime visą savo didelio laimėjimo suma,., gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie Atsiliepimą:

Kai jūs gaunate siuntinį,jei jums patinka, tenkina ji ,tikimės, kad jūs galite palikti mums, 5 žvaigždučių.

Tuo metu, jei jūs patenkinti bet apie problemą sklypas,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Tiesiog tikiuosi, kad jums gali suteikti jav galimybę.

Labai ačiū!!!

Papildoma informacija

  • Pearl medžiaga: Ne Skylė Akrilo perlų Imitacija
  • Modelio Numeris: ZZTZ Pearl Nustatymo Mašina
  • Produkto Tipas: Pearl Nustatymo Mašina
  • dydis: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Uages: DRABUŽIAI, Batai, Galvos apdangalai, lygiosios, Šukuosena, Vestuvių Suknelės, kt.
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
  • Spalva: Rožinė

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Vitya1981

    It works perfectly, great to decorate and customize any garment time, bag or add-on. Easy to use, once applied it is practically impossible to remove it, so it will not fall easily, I arrive at the right time. I totally recommend it.

  • Tiurin Mitia

    I liked it very much I arrived just as it is in the photo, all complete, I recommend the seller

€2.78 €1.17

Karoliai & Pakabučiai

NPKDS Derliaus Hip-Hop Nerūdijančio Plieno Kaukolė Pakabukas Karoliai Punk, Gothic Vyrų Pakabukas Karoliai, Papuošalai, Dovanos

Savybės: 1. Paprastas, elegantiškas,juos lengva sujungti su beveik bet kokios aprangos. 2.Tinkamas drabužių, įvairių proga. 3.Karoliai su specialaus dizaino atnaujinti savo asmeninį žavesį,traukiantis kitiems akis 4.Puiki dovana jūsų šeimai ar jūsų mylimasis vieną,kaip Kalėdinė dovana,gimtadienio dovana,jubiliejaus dovanos,vestuvių dovanos,Valentino

€0.74 €0.54

Interjero Priedai

3 Spalvų, Universalios 4.0-6.0 Colių Automobilio Svorio Oro Angos Telefono Laikiklis, Animacinių filmų, Skirtų "IPhone" Išmaniųjų Telefonų GPS Mobiliojo Telefono Laikiklis GERIAUSIAS

Aprašymas: Šio automobilio oro angos laikiklio sistema gali būti stipri ir tvirta prijungti savo mobilųjį telefoną.Jūs galite paversti savo telefoną iki 360 laipsnių, horizontaliai arba vertikaliai. Savybės: Tai tvirtas ir patikimas tvirtinimas savo mobilųjį telefoną. Suderinama su 4.0-6.0 colių mobilieji telefonai Jūs galite paversti

€1.08 €0.75

Vonios Kambario Produktai

Sulankstomas klozeto Dangtis Keltuvai Sanitarijos Closestool Sėdynės Padengti Liftas Rankena Keliauti Namo Vonios kambarys 11 x 5 cm

42329 1 Savybės: Nereikia liesti tualeto tiesiogiai, švarus, santechnika. Paprastas ir praktiškas stiliaus, storas ir patvarus. Techniniai duomenys: Tipas: Leaf/Kaktusas/lietuvių žodis Gaminio medžiaga: PP+3M klijai + kempinė Gaminio dydis: 11*5*0.3 cm Pakuotės iunclude: 1PC klozeto Dangtis Lifter Pastabos: 1.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį