• Pagrindinis
  • Mobiliųjų Telefonų Priedai
  • Už xiaomi redmi 9 Atvejais Silicio Galinį Dangtelį Telefoną Atveju redmi 9 Minkštas Atveju 6.53 colių etui coque bamperis atsparus smūgiams apsauginis

Greita peržiūra

10

Mobiliųjų Telefonų Priedai

Už xiaomi redmi 9 Atvejais Silicio Galinį Dangtelį Telefoną Atveju redmi 9 Minkštas Atveju 6.53 colių etui coque bamperis atsparus smūgiams apsauginis

€2.28 €1.36

Žymos: atveju xiaomi, atvejais xiaomi redmi 9 se x, 9 redmi, atvejais xiaomi redmi 7 juoda, padengti redmi, 9 redmi atveju, atvejais xiaomi redmi 9c nfs, etui redmi 9, atveju redmi9, mandala xiaomi redmi 9.


  • SKU: s14114

Perkamiausi

Aprašymas

Apie Produktus

1.Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje .Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo.

2.Nauji produktai turi kai kurių kvapas ,kai kurie iš jūsų gali galvoti, kad jis yra nemalonus ,paprastai kvepia bus dispear po vienos ar dviejų savaičių . 3.Medžiaga-produktas yra minkštos TPU Sillicone.rašalo yra importuojama iš Pietų Krea.mes pasirinkome visų geros kokybės medžiagos environmently draugiškas.

Apie Logistiką

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimas,paprastai per 24 valandas ,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbu ,kad draugas , nereikia pamiršti jį prieš jums mokėti !

3. jei pasirinkote" Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ",tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą .jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

4. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Papildoma informacija

  • Savybės: Už Xiaomi Redmi 9
  • Suderinamos Prekės: xiaomi
  • dizainas 1: mielas, puikus, pop, gražus, Spalvinga, Aišku, puikus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: KONDZELA
  • Tipas: Byla, phone, Rubisafe, Bamperis, Coque, Krepšys, Fundas, Shell
  • Dizainas: Skaidrus, Animacinių filmų
  • Medžiaga: Soft Transparent TPU

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Morkovkin902

    I liked the cover

  • Atmayoga

    I love it

Ispanijos herbas, Vėliava Silikono Atveju Funda Už Xiaomi Mi Poco X3 NFC F3 M3 11i 10S 11 Ultra 10T Pro 9T 10 Pastaba Lite Padengti Coque

Silikono Atveju Funda Už Xiaomi Mi Poco X3 NFC F3 M3 11i 10S 11 Ultra 10T Pro 9T 10 Pastaba Lite Galinį Dangtelį Coque Aprašymas>>>> 1.Medžiaga :aukštos kokybės minkštas juoda silikono TPU. 2.Aukštos rezoliucijos su puikus spalvų perteikimas. 3.Kompaktiškas, Lengvas, Stilingas. 4.Galima skalbti medžiagos, lengva valyti. 5. Pilnos Apsaugos ,Puiki Anti-Knock ,Geriau Apsaugoti

€156.81 €94.08

Mobiliųjų Telefonų Priedai

Teléfono Inteligente Galxy N25 +, versión Pasaulio, 8 núcleos, 128/256 GB, pantalla completa, Android 10,0, cámara Dual de identif

Galxy N25 + Pastaba: 1: 100 pirmųjų klientų, mes jums mobilusis telefonas apsauginį kiautą ir ekranas nuo sprogimo apsaugotą filmas Mūsų telefonas yra pasaulinė versija ir gali būti naudojama bet kurioje šalyje/regione.Prašome patikrinti, ar mobilusis telefonas gali būti naudojamas ir mūsų šalyje. 2. Ar ji turi Google Play ir keliomis kalbomis? Taip,

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį