Greita peržiūra

10

Mobiliųjų Telefonų Priedai

Silikono atveju Sony Xperia XZ2 Atveju, "Sony" XZ2 Kompaktiškas Dangtis Sony XZ1 /XZ1 Compact/XZ Premium funda krepšiai

€1.69 €1.52

Žymos: pusė sony xperia z5 kompaktiškas, sony xperia xz1, sony xperia kompaktiškas, xperia, xperia xz1, xperia xz2, "pasidaryk pats" xperia xz1 dangtis, byla sony xperia 10 ii, sony xperia xz2 premium mei, xz2 xz priemoka.


  • SKU: s138892

Perkamiausi

Aprašymas

Apie Produktus

1.Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje .Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo.

2.Nauji produktai turi kai kurių kvapas ,kai kurie iš jūsų gali galvoti, kad jis yra nemalonus ,paprastai kvepia bus dispear po vienos ar dviejų savaičių . 3.Medžiaga-produktas yra minkštos TPU Sillicone.rašalo yra importuojama iš Pietų Krea.mes pasirinkome visų geros kokybės medžiagos environmently draugiškas.

Apie Logistiką

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimas,paprastai per 24 valandas ,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbu ,kad draugas , nereikia pamiršti jį prieš jums mokėti !

3. jei pasirinkote" Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ",tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą .jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

4. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Papildoma informacija

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Pusė-suvynioti Atveju
  • Dizainas: Skaidrus
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Medžiaga: Soft Transparent TPU

Atsiliepimai (3)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Wokarayoda56

    Got there quickly. On the phone sat perfectly.

  • Chevy03 35

    Very happy. I liked it as in the description. 5 * for the quality of work.

  • Josephinealston

    Got there quickly. On the phone sat perfectly.

BLEACH Anime Telefono Padengti Samsung Galaxy A7 9 8 10 20 20e 21 S 30 30S 31 41 50 50 51 70 71 91 juoda Coque Tpu Apvalkalas

Sveiki atvykę Į parduotuvę 1. Mes paramos Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus. Po mokėjimas patvirtino, galime pristatyti prekes per 3 dienas. (išskyrus švenčių metu) 2. Jei esate susirūpinę, kad ji negali atvykti, taip pat galite pasirinkti Svencionyspspc.lt.Jums tik reikia

NBDRUICAI Ghostbusters Juoda TPU Minkštos Gumos Telefono Dangtelį Samsung Galaxy J7 J8 j3 skyrius J4 J5 J6 Plius 2018 Ministras

Sveiki atvykę Į NBDRUICAI 1. Mes paramos Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus. Galime siųsti prekes, kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo patvirtinimo. 2. Jei pasirenkate pristatymo būdą: Kinija po eilinio maža pakuotė plius, ji negali teikti stebėjimo informaciją užsienyje

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį