• Pagrindinis
  • Nešiojami Prietaisai
  • Ekrano Apsaugos Išmaniųjų Laikrodžių Atveju, Garmin Venu KV. Lankstus, Atsparus Įbrėžimams, TPU Padengti Plonu Keičiamų Bamperis Shell

Greita peržiūra

10

Nešiojami Prietaisai

Ekrano Apsaugos Išmaniųjų Laikrodžių Atveju, Garmin Venu KV. Lankstus, Atsparus Įbrėžimams, TPU Padengti Plonu Keičiamų Bamperis Shell

€1.59 €0.65

Žymos: garmin ekranas pakeisti, originalus garmin venu kv. dirželis, garmin venu, dirželiai garmin venu kv., garmin correa venu kv., venu kv., garmin parama, garmin nuoma, garmin venu kv. dirželis žiūrėti, garmin sunku apsaugos atveju.


  • SKU: s138769

Perkamiausi

Aprašymas

Ekrano Apsaugos Išmaniųjų Laikrodžių Atveju, Garmin Venu KV. Lankstus, Atsparus Įbrėžimams, TPU Padengti Plonu Keičiamų Bamperis Shell

Funkcijos: 1. Iš visų pusių Apsauga, Dizainas: tiksliai pjūvis gali lengvai pasiekti visus valdymo prietaisus, ir iš visų pusių apsauga gali apsaugoti pusių ir kraštų jūsų Garmin Venu KV. smart žiūrėti iš susidūrimų ir įbrėžimų.

2. Pažangių Medžiagų: Tai suderinama Garmin Venu KV. atveju gali apsaugoti organizmą ir kraštų žiūrėti nuo smūgių ar įbrėžimų.Jis yra patvarus, lanksti ir nuimamas.

3. Tik tuo Atveju, Rėmas: nesijaudinkite dėl rūko ekrane sukelia prakaitas po treniruotės, ar temperatūrų skirtumas, grįžęs iš išorės.Išskyrus screen protector.

4. Lengvos Konstrukcijos: Pridėti mažiausios apimties į savo laikrodį.Iš savo darbo, kad galėtų jis niekada netaps našta ant jūsų riešo.

5. Aukštas Suderinamumas: profesinių Garmin Venu KV. sporto laikrodžių atveju, dizainas daro savo žiūrėti, atrodo daugiau high-end ir patvarus, su 7 spalvų rinktis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPU

Tinka: Garmin Venu KV.

Procesas: galvanizavimo

Svoris: apie 3g

Spalva: juoda, balta, mėlyna, rožinė, rožinė aukso, auksas, sidabras,

Pakavimo Sąrašas:

Žiūrėti Lukštais*1(Neįeina Žiūrėti, Tik Apsaugos Atveju)

Papildoma informacija

  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Atvejais
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Kalbos: lietuvių
  • Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

€0.50 €0.21

Nešiojami Prietaisai

3D Išlenkti Visą Krašto Padengti Filmas "Huawei" Žiūrėti Tinka ir Garbės Žiūrėti ES Smart Žiūrėti Ekraną Minkšta Apsaugine Plėvele (ne Nuotaika, Stiklas)

Aprašymas: Aprašymas: Didelis Ekranas Jautrumas Ir Patogus Touch Jausmas. Ekrano Apsauga Gali Atsispirti Įbrėžimų, Atlyginimo Ir Nuo Nepageidaujamų Įbrėžimų. Stabdžių Naftos Produktų / Vandens Lakas, Išvengti Smudging Ir Sumažinti Pirštų. Lengva įdiegti, lipnus, nepalieka lipnių likučių po pašalintas. Techniniai duomenys: specifikacija: Pavadinimas:

€3.22 €1.93

Nešiojami Prietaisai

Sporto Silikono Pakeisti Apyrankė Juosta, Diržu, SUUNTO 9/ Baro Smart Watch Mados Apyrankė SmartWatch Reikmenys #LR1

Sporto Silikono Pakeisti Apyrankė Juosta, Diržu, SUUNTO 9/ Baro Smart Žiūrėti Ypatybė: Visiškai Naujas ir aukštos kokybės Paprasta reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo Visų akių apyrankės praėjo Traukimo Jėga Slėginio liejimo, tvirtas ir patvarus Sutartis dizaino stiliaus, su jumis gyvenimo sutartis, ir nėra paprasta. Švelnumas

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį