• Pagrindinis
  • Nagai Art & Tools
  • 6 Lakštai 3D Nagų Dailės Lipdukai, Lipdukai Nagų Patarimai Apdailos Projektavimo Įrankiai Matt Gėlių Modelio YJ022

Greita peržiūra

10

Nagai Art & Tools

6 Lakštai 3D Nagų Dailės Lipdukai, Lipdukai Nagų Patarimai Apdailos Projektavimo Įrankiai Matt Gėlių Modelio YJ022

€1.69 €1.43

Žymos: gelis nial lenkijos, nagų lipduką, kds nagų klijų pakuotė 100, flase, prancūzijos žoliapjovės, blizgučiai nailpolish, nial, super stiprių nagų klijai paspauskite ant vinių, nai, aišku, nagų patarimas.


  • SKU: s138291

Perkamiausi

Aprašymas

Jie atrodo labai mielas ir gorgous ant bet kokios spalvos nagų išnykti.

VISIŠKAI NAUJAS MAŽMENINĖS PAKUOTĖS.

Kiekis: 6 lapai

Dydis: apytiksl 6.3 CM*9.3 CM viename lape

Šešių lapų lipnios nagų dailės lipdukai, kad tilptų visi nagai, nagai ir nagų patarimai.

Labai paprasta naudoti 3 paprastus veiksmus:

* Pasirinkite dizainą ir nulupkite.

* Vieta dizainas nago arba nago galiuko ir švelniai patrinti kelis kartus.

* Taikyti viršutinį sluoksnį geriausių rezultatų.

Jokių klijų reikia ir tiesiog nulupkite pašalinti.

** Aš turiu kitų 3D Nagų Dailės Lipdukai ir Nagų Dailės Folija/ Lipdukai/ Apsiaustas skirtas parduoti, prašome apsilankyti mano parduotuvėje. **

Klientų Pranešimas :

1) Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Bet klausimą bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame visų interneto mokėjimo.

2) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

3) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą(spalvos/dydis).

4) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Mes laivas visame PASAULYJE per Malaizijos Paštu.

2) Straipsniai bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienos po apmokėjimo baigtas gavo.Ir tai pasiekti dauguma šalių per 15-35 darbo dienas.

3) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

4) Laivybos gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

5) reikia pažymėti, kad klientas iš Brazilijos, Italijos, Meksikos ir Argentinos , dėl savo šalies griežtai užsakymą politikos merchandises iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja.

6) Mažiau nei 0,5 proc. pluoštas kartais gali pasiklysti,bet prašome ne warry apie tai.Jei vis tiek nepavyksta gauti jūsų užsakytas prekes per sąmatą laiko, prašome nedvejodami susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs galite.Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo jums naujų elementų.

7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Garantija ir Grįžo Politika:

1) punktas ateina su 30-diena visiškai grąžinimo garantija.gali būti grąžinta keitimo ar grąžinimo .

2) DOA(Miręs Dėl Atvykimo) ar klaidingų Prekę arba Sugedę daiktai bus siūlomi keitimo ar grąžinimo.Grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei yra sandėlyje nėra.

3) Pirkėjas, reikia mokėti grįžti laivybos kaina.Prekė turi būti grąžinta nepažeistos savo originalo langelyje.

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: Taste-girl
  • Modelio Numeris: SHE081-86
  • Elemento Tipas: Lipdukas & Decal
  • dydis: approx 6.3CM*9.3CM
  • Kiekis: 6 lapai
  • Stilius: aukso nagai lipdukas meno
  • Medžiaga: Nagų Lipdukas gėlė

Atsiliepimai (2)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Portenkoas

    They're very nice and they came fast

  • Fdauvois

    Everything came pretty quickly!

€1.53 €0.90

Nagai Art & Tools

24 Lakštai 3d Lazeris Tuščiaviduriai Nagų Dailės antraštės Spausdinimas Šabloną Nagų Dailės lenkijos Gelio Dažytos Štampavimo Decal Manikiūro Papuošalai

Aprašymas Labai paprasta naudoti, naudojant šią pelėsiai gali spausdinti modelius nagus.Įdėti pagrindo spalva vaškas ant nagų, tada įklijuokite jį į šabloną, tada įdėkite kitą spalvą, ir tada spausdinimo modelio ant nagų.Greitai naudoti, įvairių stilių tinka jūsų stiliaus.Taip pat galite naudoti jį kaip 3D nagų lipduką.Reguliariai nagų lakas gali būti

€0.95 €0.50

Nagai Art & Tools

3D Lipdukai Nagams Juoda Balta Raidė Line Dizainas Vinys Meno Apdailos Manikiūro Lipdukai Lipdukas Slankiklį Nagų Folija Priedai

Ypatybė: Naujausias Mados 3D Lipdukai Nagams Dydis: 10.3x8cm PASIDARYK pats Dizaino 3D Nagų Lipduką Lipnios Etiketės Įpakavimas : 1pc 3D Nagų Dailė Lipdukas Patarimai: Dėl Šviesos Ir Fotografavimo Kampo,Vaizdas Pikselių Yra Šiek tiek Nepakanka, Realus Dalykas Bus gražesnė! Kaip naudoti:

€4.66 €3.26

Nagai Art & Tools

30 Lapų 3D Spalvingas Drugelis Nagų Folija Lipdukai Nagų Dailės Papuošalai Modelius Lipdukas "PASIDARYK pats" Dizaino Manikiūro Papuošalai

Spalva: Nagų Lipdukai-1 30 Lapų 3D Pakabukai Įdegio Drugelis Nagų aplinkosaugos ¾enklelis, Drugelis Nagų Dailės Dekoro Modelius Lipnios Nagų Decal Mergina PASIDARYK pats , Akrilo Nagai Dizaino, Manikiūro Reikmenys, Papuošalai Savybės: 1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mados Modeliai:Įvairių 3D mados nagų dailės lipdukai drugelis galite

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį