• Pagrindinis
  • Vaizdo Žaidimai
  • Kortelės Sd Card High Speed Žaidimą Atminties Kortelę Wii Gamecube 1024MB Nintendo Jungiklis Priedai ps4 accesorios

Greita peržiūra

10

Vaizdo Žaidimai

Kortelės Sd Card High Speed Žaidimą Atminties Kortelę Wii Gamecube 1024MB Nintendo Jungiklis Priedai ps4 accesorios

€16.89 €11.82

Žymos: gamecube šveicarijos, dreamcast sd, gamecube loader, n64 shell, n64 pack, sd2vita, dreamcast, dreamcast gdemu, ez flash, ps vita.


  • SKU: s137220

Perkamiausi

Aprašymas

Aprašymas: Tai yra aukštos kokybės ir didelio greičio atminties kortelę, ir jis tinka GameCube.Tai gali būti suderinama su visais žaidimai ir išsaugoti įvairių rūšių žaidimai, leidžia jums saugoti simbolių, lygius, didžiausią balų skaičių ir dar daugiau!Lengvai įkelti, išsaugoti, kopijuoti ir ištrinti žaidimai.

Savybės:

Gamecube atminties kortelę, tinka GameCube ar konsolės.

Greitųjų saugojimo įrenginiai yra ir patvarus ir lengva naudoti.Tiesiog įjunk ir dirbk".Pagrindiniai reikmenys taupymo žaidimas duomenys

Didelės talpos 1024MB (16344 blokai).

Tik konsolė modeliui RVL-001 yra suderinamas su GameCube atminties kortelę.

Specifikacija:

Svoris: apie 18g

Dydis: apie 150*100*10mm/5.91*3.94*0.39 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Atminties Kortelės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekranus ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti mažus nuokrypius.

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Svencionyspspc.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Svencionyspspc.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Papildoma informacija

  • Modelio Numeris: Žaidimas Atminties Kortelę
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su USB: -

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€23.73 €20.41

Vaizdo Žaidimai

Originalus AD9226ARS AD9226AR AD9226A AD9226ARSZ SSOP28

1.Mes turime daug skirtingų rūšių prekių (viskas viename parduotuvė),Ir dar svarbiau ,jums bus gauti žemiausia Kaina su aukštos Kokybės . 2.Jei perkate didesnį kiekį, Prašome susisiekti su mumis .Pirkti daugiau dalių.naudoti įdėti į krepšelį mes padarysime nuolaida jums.Jei jums reikia ką nors, galite susisiekti su manimi,Nes dauguma iš jų mes vis dar nėra

Super Metroided Serijos Žaidimai Hyper Nulio Missioned Phazon Hack Justin Baterijos Išsaugojimas RPG MUMS Versija Žaidimo Kasetė Super Metroided

Ypatybė: Visiškai naujas ir aukščiausios kokybės, atgaminti žaidimai Kinijoje Visi žaidimai turi EURŲ ir JAV versija.Paprastai JAV verson yra NTSC, EUR versija yra PAL formato Paprastai lipdukas yra tokia pati, kaip foto.Kartais mes atnaujinti kasetė lable, nepastebi dar kartą. Visus RPG ir Nuotykių žaidimai gali išsaugoti failą ir anglų kalba.Veiksmo

€2.38 €1.07

Vaizdo Žaidimai

12 1 Nešiojamų NS Žaidimas TF Kortelę Atveju, Apsauginiai Saugojimo Dėžutė atsparus smūgiams Hard Shell Nintend Jungiklis NR Kortelės Turėtojas

Aprašymas: YPATYBĖ: -Žaidimo kortelės atveju yra suprojektuotas racionaliai taupyti erdvę. -Žaidimas saugojimo krepšys yra labai patvari ir lengva priimti on-the-go. -Su 12 slots, tai galima laikyti 12 NS žaidimo kortelės ir 12 TF kortelę tuo pačiu metu. -Minkštas silikoninis įdėklas,apsaugo kortelę nuo pažeidimo. -Forma

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį