• Pagrindinis
  • įvairūs
  • Prabangus 8 colių Elektrikas s Vielos Replės Daugiafunkcinis Replės Automatinis Laido Striptizo Fiksavimo Funkcija Ergonomiška Rankena

Greita peržiūra

10

įvairūs

Prabangus 8 colių Elektrikas s Vielos Replės Daugiafunkcinis Replės Automatinis Laido Striptizo Fiksavimo Funkcija Ergonomiška Rankena

€14.54 €8.73

Žymos: proskit wire stripper, metalinės vielos karininkas, rankenos vielos, bosi wire stripper, cutter ravioliai (koldūnai), corgi rankena rankenos, vielos medienos rankena, užpakalis jungtis crimp, aukso vielos rankena, rankinis tabletes, paspauskite.


  • SKU: s130185

Perkamiausi

Aprašymas

Savybės:

1. Patogumas: daugiafunkcinis automatinis laido striptizo yra paprasta naudoti, nereikia reguliuoti skylę pagal vielos dydį.Dydis viela gali būti koreguojama, atsižvelgiant į reikiamo stiprumo.Jis yra patogus, greitas, high-end, ir praktiška.

2. Fiksavimo funkcija: izoliuoti terminalo fiksavimo funkcija, neizoliuotus terminalo fiksavimo funkcija ir automobilių uždegimo terminalo fiksavimo funkcija.

3. Restorano: TPR dalis rankenos yra skirtos išskirtinį priešslydžio sistema modelį, kuris turi tiek ranka ir tekstūros.Ji yra nepakeičiama rankų įrankis elektrikai, techninės priežiūros darbuotojų bei eilinių šeimų.

4. Ergonomiška rankena rankenos yra pagamintos iš nailono, ne slydimo svirtele teorema, operacija yra daugiau darbo-taupyti.

5. Maža ir lengva nešti: produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, neužima daug vietos ir yra lengvai atimti.

Aprašymas:

Šis produktas yra elektrikas, tai vielos traukimo replės, daugiafunkcinis automatinis laido nuėmimo replės yra paprasta naudoti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 210*108mm

Rankenos medžiaga: TPR+PP

Apkaba pagrindinė medžiaga: chromo-molibdeno lydinys plieno/CR-V

Spalva:raudona juoda,oranžinė juoda(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Tiekėjas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Papildoma informacija

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį