• Pagrindinis
  • Įrankiai
  • KKmoon Elektriniai Pjūklai 6 colių 21V Elektros Genėjimo Pjūklai Įkrovimo su 2 Baterijos Mažų Medienos Spliting Šepetys Sodo Pjūklą

Greita peržiūra

10

Įrankiai

KKmoon Elektriniai Pjūklai 6 colių 21V Elektros Genėjimo Pjūklai Įkrovimo su 2 Baterijos Mažų Medienos Spliting Šepetys Sodo Pjūklą

€41.96 €29.37

Žymos: coque helovinas, grandinės pjūklą, baterija pjūklą, pjūklą makita, kalnų krištolas balta, branch cutter, pjūklą sankabos įrankis, nustatyti medienos vamzdis, gardenia augalų, dekoro sodas.


  • SKU: s121344

Perkamiausi

Aprašymas

Palyginti su kitomis pruningsaw, tai pjūklą yra tinkamo dydžio ir taip pat lengvai galite laikyti ir naudoti.Šis produktas yra pagamintas iš švelniavilnių medžiaga, kuri yra praktiška ir lengva naudoti, turi daug naudojimo ir turi ilgą tarnavimo laiką, todėl jums nereikia juos dažnai keisti.Šis produktas yra idealus genėjimo, spliting, malkos, medienos pjovimo ir t.t., ateiti ir pabandyti, jis neleis jums žemyn.

Savybės:

Palyginti su kitų tipų pjūklai, tai pjūklą yra tinkamo dydžio ir taip pat šviesos, todėl galite turėti ir naudoti lengviau, kurios gali būti naudojamos daugiau žmonių.

Ergonomiškas rankenos dizainas, viena ranka naudotis, ilgai laiko griping nebus pavargęs rankas.

Belaidžio dizaino, lengvas ir patogus nešiotis, lengva atlikti ir sawthe medienos.

Į sawchain buvo giliai aušinimas iki aukštos temperatūros, su sharping sawteeth, daugiau dėvėti, atsparus, sklandus pjovimo.

Su aukšto darbo našumo, aukštos padėties nustatymo tikslumas, žemas triukšmo lygis, kuris gali suteikti jums geriau naudojant patirtis.

Su greitai pjovimo greitis, kuri yra praktiška ir mažos energijos sąnaudos, didelis stabilumas ir aukštos kokybės.

Tolygus greičio kaita perjungti dizaino, kuris gali reguliuoti pjovimo greitis pagal slėgio, jums geriau naudojant patirtis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+metalas

Spalva: juoda

Maitinimo adapteris: ES, JAV neprivaloma

Baterijos: 2 * ličio baterija, 21V, 2000mAh (yra komplekte)

Priimančiosios ilgis po surinkimo: 418mm / 16.5 į

Prekės svoris: 1329g / 2.9 lb

Pakuotės dydis: 340 * 190 * 105mm / 13.4 * 7.5 * 4.1 į

Pakuotės svoris: 1710g / 3.8 lb

Pakavimo sąrašas:

1 * Host

1 * Grandinės

1 * Atsuktuvas

1 * Rankovės

1 * Vadovas Plokštė

1 * Maitinimo Adapteris( ES, JAV pasirinktinai)

2 * 21V Baterija

1 * Pertvara

1.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir ne atidarykite ginčo tiesiogiai,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

3.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1 .Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2 .Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes esame visada laukiami didmeninė ir lašas laivybos.

1.Pašalinti mūsų logotipą ir skelbimų iš sklypas.

2.Pašalinti kvitą arba sąskaitą-faktūrą.

3.Paramos CSV/ "Excel" Paslaugos.

4.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

5.Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

6.Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

7.Jokios reklaminės medžiagos įskaičiuotos.

Papildoma informacija

  • Naudojimas: Home DIY
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Svoris: 1329g / 2.9lb
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Baterija: 1 baterijos/2 baterijos
  • Modelio Numeris: KKmoon Medžio Pjovimo Pjūklas
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Prašymas: Medienos Pjūklas
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
  • Pamačiau Tipas: grandininių pjūklų

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Unreal 4

    I paid the item already a higher price for the two batteries (seems not of quality) and I had 31 € 50 free customs unplanned and not announced the gold of the order otherwise I would not have taken it and the merchant does the one who does not understand

€23.72 €15.66

Įrankiai

FOXBC 155x17x3mm Pjūklai, Peiliai Pakeitimo Scheppach passend für C6 06 Medienos Obliumi Ašmenys, skirti Medienos apdirbimo Rinkinys 3

FOXBC 6-1/8 155mm Pjūklai, Peiliai Pakeitimo Scheppach passend für C6 06 Medienos Obliumi Ašmenys, skirti Medienos apdirbimo Rinkinys 3 Pakeitimo obliumi geležtės Scheppach passend für C6 06 Pagamintas iš greitapjovio Plieno ilgiau pjovimo gyvenimo Vieno Krašto Pjūklai Knivesng KAS yra DĖŽUTĖJE 3 Peiliukai, plastikinę pakuotę GARANTIJA 30

€39.07 €29.30

Įrankiai

Daugiafunkcinė Frezavimo Mašina Stendo Gręžimo Vizuoti Rungtynių rašomasis stalas Vizuoti X rašomasis stalas Y Ašies Reguliuoti Koordinavimo Lentelė Staklių

Aprašymas: Tai workbench tinka mažiems stendo gręžimo staklės ir gręžimo grindų serija.Ji taip pat gali būti taikomos ir kitos tinkamos mašinos. Techniniai duomenys: Medžiaga: aliuminio lydinys Spalva: juoda + žalia Dydis: 31 * 9 * 7.8 cm Pakuotė: 1 * frezavimo staklės (pakuotėje) Pastabos: 1. Prašome

€282.54 €141.27

Vyriški Batai

BS4 Užsakymą Pagaminti Aukščiausios Kokybės Rankų darbo "Goodyear" Welted Įgūdžių italijos karvės odos Originali Karvės Odos Stilingas Batų Dydis 38-49

Italijos karvės odos Profesinės įkrovos gamyklos Oem / Odm paslauga Didmeninė / lašas siuntėjas vertinu Tik pagal užsakymą, 7-15 dienų Karvės odos vienintelis & kulnas Goodyear welted įgūdžių Rankų darbo batai Stiprus vaško nėriniai pagal Užsakymą pagaminti bet kokios spalvos / dydis / odiniai ,15 dienomis)

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį