Greita peržiūra

10

Ranka & Elektrinių Įrankių Priedai

Elektrinis Smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas F2

€5.87 €2.17

Žymos: šaltas įsiurbimo sistema, gręžimo dulkių, gumos gręžimo dulkių dangtelį, namelių perkraustymas, dūmų dulkių surinkėjas, gręžimo plaktukas, dulkių kaukes, medienos apdirbimo, geely dulkių dangtelį, gręžimo milteliai, el34 vamzdis.


  • SKU: s119918

Perkamiausi

Aprašymas

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Elektrinis smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas F2

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Dulkių Surinkimo Priemonė: išlaikyti sujaukia iš apimtų jūsų grindų arba baldų, bando šis universalus grąžtas priedą.Tai patogus prietaisas telpa į grąžtai ir pagauna dulkių, sukurta iš gręžimo skylės gipso, medžio, metalo, betono ir kitų medžiagų.

2. Sumažinti Nepasieks: "PASIDARYK pats" projektams gali gauti nepatogus.Kaip jums gręžti naujos skylės, dideli ar maži, smulkūs milteliai nusėda per kambarį nuo poslinkis asbesto cemento plokštės arba medžio gabalus.Naudokite šią gręžimo dulkių dangtelį kontrolės šiukšles ir palikti savo grindų ir paviršių dustless taip, kad valymas po projekto yra lengva.

3. Lengva Naudoti: Lengva įdiegti, lengva valyti, ir pasirengę įdiegti tik vieną minutę.Skalowalne dizainas nebus trukdyti jūsų darbui.

4. Tinka Kelių grąžtus: gręžimo dulkių dangtelis gali būti naudojamas ant įvairių namų projektų, kad reikia gręžti. 1.1±0.1 cm skylės diametras tinka labiausiai grąžtai be jokių koregavimų reikia.Tinka dalgiai, elektros kirtiklius, perkusija, grąžtai, gręžtuvai, ir kt.

5. Su mūsų gręžimo dulkių dangtelį, galite būti dulkių ir nuolaužų už švarią erdvę.Gręžimo priedas yra pagamintas iš patvaraus silikono.Jame yra tuščiaviduriai kolegija, kuri renka dulkes ir šiukšles, kaip jūs gręžimo kiekvieną skylę.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Elektrinis gręžtuvas ar elektrinis plaktukas nėra įtrauktas.Dulkių padengti tik.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikono Guma

Dydis: kaip paveikslų paroda

Naudojimas: Tinka gręžimo karūnų virš 16mm

Komplektą Sudaro:

1/2/5(pasirinktinai) x Dulkių Apima

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Papildoma informacija

  • Sertifikavimo: Nėra
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Modelio Numeris: elektrinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

Baterija, Adapteris, Dewalt 18V 20V Ličio Baterijos Nikelio Batterie Už XR DC DW Serijos Converter Tool USB Įkroviklis Priedai

Aprašymas: 1. Per konverteris, 20V naudoti Dewalt ličio baterijos gali būti konvertuojamos į 18V nikelio, kuris gali būti naudojamas vietoj nikelio. 2. Jis tinka labiausiai, DEWALT tai 18V įrankiais, ir leidžia naudoti 20V MAX mažas baterijų. 3. Šis adapteris neturi būti mokama. (Prašome pašalinti iš adapteris prieš įkraudami bateriją) 4.

Geros Kokybės L Žiedo, sandarinimo ŽIEDO Replce Hitachi Ph65 Ph65A Griovimo Plaktukas, elektrinių Įrankių Atsarginės Dalys, Priedai

Mūsų kompanija yra didelis elektrinių įrankių, atsarginių dalių tiekėja iš Kinijos ,Daugiau nei dešimt tūkstančių dalys atnaujinti kasdien .Ką jums reikia ,prašome susisiekti su mumis, jei negali rasti interneto svetainėje.Taip pat tiekimo viso parduoti pirkėjams.Sveiki atvykę į pokalbį. Prašome patikrinti, dydį, prieš užsakymą . Spalva skiriasi

Valtis Bleed Kit Seastar Hidraulinės Vairo Sistemos Pildymo Valtis Skysčių

Valtis Bleed Kit Seastar Hidraulinės Vairo Sistemos Pildymo Valtis Skysčių Q9QF OOTDTY Savybės: - Šis kraujavimas rinkinys yra suderinama su Seastar hidraulinės vairavimo sistemos.Naudojamas pildymo savo valtis valdymo sistemos skystis. - Seastar Butelį Vairą Vamzdis faciltates pildymo ar kraujavimas SeaStar, BayStar ar Hynautic vairavimo sistemos. -

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį