• Pagrindinis
  • Styginiai Instrumentai
  • 34 colių kietasis eglės viršuje akustinė gitara,havajų elektrinė gitara,matinė apdaila,mėlynas kvadratas paveikslėlyje apdaila,nemokamas pristatymas

Greita peržiūra

10

Styginiai Instrumentai

34 colių kietasis eglės viršuje akustinė gitara,havajų elektrinė gitara,matinė apdaila,mėlynas kvadratas paveikslėlyje apdaila,nemokamas pristatymas

€176.30 €162.20

Žymos: "pasidaryk pats" elektrinės gitaros rinkinys, custom gitara, elektrinė gitara, bosinė gitara kaklo, p bosinė gitara, aukštos kokybės elektrinių gitarų, left handed gitara les, fenderis gitara dirželis, electr gitara, keyway.


  • SKU: s11847

Perkamiausi

Aprašymas

Spanguolės Gitara Parduotuvė

Sveiki, draugas, aš esu Uogų.Čia yra spanguolės gitara parduotuvėje.

Pažadame visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra realios nuotraukos mūsų produktus.Mūsų produktai yra tik pat, kaip matote mūsų internetinėje parduotuvėje.Jei norite muzikos instrumentą mūsų parduotuvėje ir turite klausimų, tiesiog susisiekite su manimi.Tai mano malonumas.

Mes tikimės, kad jūs turite laimingi, apsipirkimas mūsų internetinėje parduotuvėje!

Apie Spanguolių Gitara Parduotuvės:

Mes gamykla iš KINIJOS.Esame profesionalus visų rūšių elektrinės gitaros, akustinė gitara ir bosinė gitara.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.

Mes taip pat gali kurti muzikos instrumentą, kaip savo reikalavimą.Mes tai vadiname užsakymą produktas.Geros muzikos instrumentas reikia laiko.Mes paprastai reikia 4-5 savaites ją kurti.Jei jums pritaikyti muzikos instrumentu, Mes tikimės, kad jums gali būti kantriems ir nereikia skubėti.

Mūsų paslaugos:

Mes turime saldus paslaugų klientų.Tai Uoga.Bet kuriuo metu jums reikia pagalbos ar turite klausimų, tiesiog susisiekite su Uogų.Mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, kai mes pamatyti savo pranešimus.

Apie po pardavimo problemą, gavę mūsų produkto, jei turite klausimų, prašome susisiekti su Uogų ne pirmą kartą.Berry gali patenkinti visus jūsų reikalavimus.Prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis.Mes bus liūdna.

Pristatymo terminas:

Mes tikriname kiekvieną gitara iki pristatymo.Kai mokėjimas buvo patvirtinta, jūsų prekės bus išsiųstos per 5 darbo darbo dienų.Mes suteiksime jums sekimo numerį, todėl jūs galite patogiai stebėti vežimų pažangos interneto svetainėje express " kompanija.

Nemokamas Pristatymas:

Visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Mes pasirinkite tinkamą išreikšti bendrovės pateikti jį jums.Nemokamas pristatymas yra paprastai EMS ar Kinija Paštu.Jei jūs turite specialų reikalavimą Išreikšti bendrovė, atkreipkite dėmesį, tvarka arba susisiekite su Uogų.

Papildoma informacija

  • Fingerboard Medžiaga: Palisandras
  • Pikapas: Pasyvus Uždaro Tipo
  • Tipas: Akustinė Gitara
  • Atgal / Pusės Medžiaga: Raudonmedis
  • Modelio Numeris: mini kelionės
  • Lankas Medžiaga: Brazilija Medienos
  • Prekės Pavadinimas: Naxjoy
  • Styginių Vijurkas: Uždaryti Rankenėlę
  • Korpuso Medžiaga: Eglė
  • Tonas Pozicija: 21
  • Tinka: Namų mokymas, Profesinės Veiklos, Naujokas, Unisex

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Asya Azizova

    Good little guitar, looks as advertised with "SIGGI" on headstock. Fast shipping, shipped to Canada in 18 days, well packaged! The only downside is that if you have a pickup and you're not plugged in, a guitar strap won't hold, you must add your own guitar strap button only on one end. Apart from that, all is great, would buy again!

€22.28 €13.59

Kempingas & Žygiai

Automobilių Veidrodėliai Tualetas Nešiojamų Kūdikių Pamišęs Tualeto Sėdynė Energency Tualetas Transporto Showers Už Kempingas, Žygiai Intensyvus Eismas

Savybės: 1. Atsparus vandeniui ir ilgaamžiai-Tai yra naujo tipo, tualetas 2021! Jis yra pagamintas iš aplinkos apsaugos PVC plastiko, atsparus vandeniui, anti-rudenį, didelį atsparumą spaudimui, daugiau stabilumo ir lengva valyti.Šviesos svorio, gali būti svoris 150 kg..Ergonomiškas dizainas, ovalo formos, idealus dydis, tinkamas visoms šeimoms naudoti. 2. Naudoti:

€16.94 €10.16

Tablet Priedai

AROITA Stovėti Atveju Visiems "Kindle Paperwhite Kartų -PU Odos Smart Cover" su Dirželis/Magnetinis Uždarymas/Auto Sleep/Wake

Suderinami Modeliai Skirtas tik Visus Kindle Paperwhite eReaders.Suderinama su Kindle paperwhite 4 (10 kartos,2018/2020 Spaudai,Model No:PQ94WIF).Suderinama su Kindle Paperwhite 3 (7-osios Kartos,2017/2015 Spaudai,Model No:DP75SDI).Suderinama su Kindle Paperwhite 2 (6-oji Karta,2013/2012 Spaudai,Model No:EY21) . (Dėmesio:Tik suderinamas su Visais Kindle Paperwhite Kartos

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį