• Pagrindinis
  • Teaware
  • 2020 m. Žalioji Arbata 5A Kinijos Jazminų Žiedų Arbata Nekilnojamojo Organinių Naujas Ankstyvo Pavasario Jazminų Arbata Svorio Netekimas Arbata Sveikatos Priežiūros Dovanų Pack

Greita peržiūra

10

Teaware

2020 m. Žalioji Arbata 5A Kinijos Jazminų Žiedų Arbata Nekilnojamojo Organinių Naujas Ankstyvo Pavasario Jazminų Arbata Svorio Netekimas Arbata Sveikatos Priežiūros Dovanų Pack

€27.12 €21.70

Žymos: kinijos puer arbata, taivano arbata, kinijos gėlių arbata, da hong pao, kinijos žiūrėti, slim arbata, pieno oolong arbata, oolong arbata, puer arbata, žolelių arbata.


  • SKU: s116313

Perkamiausi

Aprašymas

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

Produkto savybės:

Reitingas: AAAAA

Kilmės Vieta:Kinijos Fujian

Derliaus Nuėmimo Laikas: 2020

Galiojimo laikas: 18 mėnesių

Pakuotė: Dovanų Pakuotės

Bendras Svoris: 250g

Laikymas: Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Jei leidžia sąlygos, ji yra geriausia šaldyti.

Įžanga:

Ši arbata yra jazminų žiedų, sumaišytų su Žalia Arbata, ji turi tiek Žalioji Arbata, arbata, švelnus ir jazminų aromatas.

Jazminų arbata buvo laikoma labiausiai kvapnios pasaulyje ir yra tarp Kinijos Premium garsaus arbatos.Šios rūšies Jazminų arbata yra geriausias, kuris turi sugriežtinti plonos linijos, riebiai spalva, švieži ilgalaikį kvepalų, grynas gaivus skonis, ryškios geltonos spalvos sultis, galite atsipalaiduoti savo protą ir pagerinti savo darbo efektyvumą, pašalinti speckles, geras lieknėjimą.Taip buvo garbinamas moterų.

Funkcijos Jazminų Arbata:

1. Anti-senėjimo;

2. Anti-vėžio

3. Prevencijos aterosklerozės ir dantų ėduonis

4. Išvengti diabeto

5. Laikyti Lieknėjimą

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Papildoma informacija

  • Medžiaga: Keramikos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ANCHENG

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį