Greita peržiūra

10

Drabužių Siuvimo & Audinys

Rose Gold Crystal AB Apkaustai, kalnų krištolas Įskaitoje,Naudojamas Nuotakos Suknelė,Tortas Stovi,Vyno ir Vestuvių

€5.49

Žymos: stendas aukso, dresess moterims, batų parduotuvė, ekranas batų, batų stovas, suknelė vasarai, metalo batų stovas, suknelė moterims, pearl vaikiška suknelė, suknelė baigimo rožinė.


  • SKU: s11274

Perkamiausi

Aprašymas

Prašome spauskite žemiau nuotraukas, naršyti ir kad tiesiogiai :

Krištolo, Sidabro Crysal AB, Sidabro

Crystal Aukso Crysal AB, Auksas

Kristalų Rose Gold Crysal AB "Rose Gold"

Kitos bandings:

Prašome perskaityti išsamią informaciją, kaip po prieš pateikdami užsakymą.

Jei jums vieta užsakymus,tai reiškia, kad turite acquiescently sutiko su mūsų užsakymus pranešimas žemiau,ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Turi daug laiko mūsų parduotuvėje.

Kad Skelbimas:

1.Mes priimame urmu užsakymus ir pagaminti pagal užsakymą, užsakymus.Bet kokį tyrimą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,tada mes atsiųsime jums išsamiai citata per 24 valandas.

2.Dydžių arba priemones, visos prekės yra apytiksliai įvertinti žmogaus.Tai iš kontrolės, kad lygiai tą patį elementą kiekvieno užsakymo,bet mes stengsimės daryti viską už jus.

3.Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl skirtingų gamybos metu, ten gali būti sightly variantus, spalvas, ir sightly įvairiomis siuvimo ar rankų darbas apie produktus iš gamintojo,tai yra už mūsų kontrolės ir stengsimės daryti kuo geriau.

Pristatymas Notic e:

1 Pristatymo Laiką:

Prašome ne teisėjas pristatymo metu, kaip Svencionyspspc.lt parodė,kad tai nėra teisinga.Paprastai tai užtruks 15-45 dienų pristatymas išsivysčiusiose šalyse-Honkongas Oro Paštu,Kinija Air Mail Paštu arba epacket.Prireiks net 60 dienų pristatymas į kai kurių šalių, kažkada.Tai universalus reiškinys,jei negalite turėti tai,prašome pasirinkti, DHL shipping,tai daugiau greičiau.

2 Išreikšti:

Paprastai mes laivas DHL.Tačiau, jei jūsų adresas yra nuotolinio DHL ir jūs pasirinko DHL shipping,mes galime laivo kitų express bendrovės,pvz., EMS,Fedex,TNT,Aramex arba UPS,prašome pastaba.

3 Incompleted Sekimo Informacija:

Kai jūs matote, nėra stebėjimo informaciją apie Svencionyspspc.lt po to, kai mes laivą iš jūsų užsakymą,prašome nesijaudinkite.Stebėjimo informaciją negali būti rodomi Svencionyspspc.lt, kai mes išsiųsti užsakymą.Paprastai tai užtruks apie 3-10 darbo dienų turi būti rodomas.Prašome būti daugiau kantriai laukti,kol ji, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Atsiliepimų & Kontaktai

1, Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jaučiatės nepatogiai mūsų serivce ir produktus,prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti šią problemą, iš karto už jus.

2 100% Pasitenkinimas Garantuotas,mes visada stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir produktų mūsų klientams.Už visus komentarus ir atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis.

Garantija Ir Grąžinimas

1 Nekokybiška prekė turi būti grąžinta per 14 dienų nuo pristatymo dienos.

2 Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis arba laikyti kredito.

3 Mes pasiliekame teisę atsisakyti bet grįžta mūsų priežasčių.

4 Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina bet kurioje situacijoje .

5 Mes negali būti atsakingi klientui už jokią žalą, nei pinigų suma, kad klientas faktiškai sumokėjo mums.

Papildoma informacija

  • Prekės Pavadinimas: YLPPUS-X
  • Metalo spalva Base Mesh: rose aukso
  • Naudoti: Krepšiai, Batai, Garment, Vestuvės, DŽINSAI, Striukės, kepurės, pyragai, Vyną, nuotakos suknelė, Batai
  • Dydis Taurės kalnų krištolas: 3mm
  • Technics: Hot-Fix
  • Modelio Numeris: X170801
  • Strazdų Tipas: Laisvas Cirkonio
  • Ilgis: 3mm for Rhinestone
  • Produkto Tipas: Cirkonio
  • Stilius: Pointback
  • Color of Rhinestone: crystal AB
  • Medžiaga, iš vielinio: Aliuminio
  • Medžiaga: Stiklas
  • Formos: Round
  • Atgal Aliuminio Lakštai: Hot Fix Klijais

Atsiliepimai (1)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Pavel Evt

    Lovely very pretty. Perfect for my project. The rose gold color is gorgeous Shipping was fast packaged well. I will definitely buy from seller again.

TOP Blizgučiai Crystal Violet Cirkonio Non Hot Fix FlatBack Stiklo Masės Siuvimo & Audinio, Drabužio Nagų Dailės Papuošalai

70 Spalvų instock,pls spustelėkite šią nuorodą, vist mūsų parduotuvėje Butas Atgal Nagų Dailės Klijai Ant Cirkonio / Ne Karštųjų Pataisų Cirkonio Prekės Pavadinimas: Non Hot Fix Cirkonio Medžiaga: Krištolas, Stiklas Spalva: Black Diamond,juoda, švarus, crystal AB,mėlyna,žalia,siam,rožė,rožinė,geltona,violetinė,auksinė,sidabrinė.ect Briaunų

500 vnt./daug Kvadratinių Geležies-dėl Pataisų Aliuminio Metallic, Su Klijais, Karšto Gręžimo Hot-Fix "PASIDARYK pats" Drabužiai, Drabužių Priedai

Nes nuotrauka technologijų, apšvietimo, įrangos ir taip ant ribos, prašome apsvarstyti spalvų skirtumas Mes esame gamintojai, pardavimas, galite padaryti užsakymą bet kokio stiliaus, spalvos, sveiki atvykę į užsakymo 23251784709682259 KARŠTO PARDUOTI JAV DOLERIŲ 1.56 /gabalas JAV dolerių 7.18 /gabalas JAV dolerių 21.98 / US $ 3.98 /gabalas

1m Stiklo masės kalnų krištolas vario taurė Grandinės blizgučiai Kristalų, Cirkonio Apdaila aplikacijos Drabužiams Siūti kalnų krištolas Priedai

1m Stiklo masės kalnų krištolas vario taurė Grandinės blizgučiai Kristalų, Cirkonio Apdaila aplikacijos Drabužiams Siūti kalnų krištolas Priedai gaminys:stiklas, kalnų krištolas apdaila medžiaga:krištolas dydis:ss16, ss29 kiekis:1m/set spalva:vario+baltos kalnų krištolas(spalvos bus skirtingos, kaip šviesa ir ekrano) PRAŠYMAS mūsų

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį